SKID ROW се разделят с вокалиста Erik Gronwall, на предстоящото им турне ще пее Lzzy Hale

27 мар 2024, 17:36 ч. 949 / 66 7
пред./следв.

   Две години след присъединяването на вокалиста Erik Gronwall към американската хеви/глем метъл банда SKID ROW идва време за поредната промяна на мястото зад микрофона.

   Останалите музиканти коментират, че са изключително доволни от шведския певец, желаят му само успехи в бъдеще и ще издадат концертен албум с него, който да покаже още веднъж способностите му. Вокалистът също декларира, че няма лоши чувства към бившите си колеги.

   И една може би още по-интересна новина - на предстоящото турне на SKID ROW вокалите ще бъдат поверени на... Lzzy Hale от HALESTORM. Бандата споделя, че са дългогодишни приятели с фронтдамата и тя е подходяща за ролята.

 

erik gronwall



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Честно 28.03.2024 09:24:46 отговори + 2 0
Не мога да повярвам, че взимат Елзито. Фен съм й, но не си представям такъв концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 28.03.2024 08:21:10 отговори + 3 0
А защо не върнат Себастиан Бах? Той май е навит, но другите не го искат. Заради пари ли, заради нечие ЕГО ли е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любо 27.03.2024 22:56:58 отговори + 11 0
Младежът има левкемия и е минал през трансплантация на костен мозък и в един момент се е оказало, че с постоянните турнета и прочие здравето му остава много на заден план, което хич не му се отразява добре. Не са лиготии (както, признавам си, си помислих в началото). Не е лошо да се спомене.

Жалко, голям е змей вокално, изключително гласище има.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

duf 28.03.2024 07:48:34 + 2 3
Истината е, че на Skid Row Не им пука. Ако искаха, щяха да намерят начин, да го задържат! Вокала на Pretty Maids, е от години в същата ситуация, но не го сменят. Както и да е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 27.03.2024 20:29:33 отговори + 4 2
Много жалко. Толкова ли не можаха да намерят мъж за вокалист? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 27.03.2024 21:33:05 + 4 6
С Елзи Хейл ще бъде феноменално шоу. Страхотно попадение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

duf 27.03.2024 19:56:54 отговори + 0 3
Хахахахаххах
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".