Официално е - Geoff Tate гостува в София на 15 ноември

23 апр 2024, 09:03 ч. 1325 / 46 8
пред./следв.

   Преди около месец и половина ви съобщихме за евентуален концерт на бившия вокалист на QUEENSRYCHE Geoff Tate в София тази есен. Сега събитието е потвърдено от организаторите "BGTSC". Ето и официалния им анонс:

Голямото рок шоу на Geoff Tate идва в София на 15 ноември!

Иконичният глас на QUEENSRYCHE ще зарадва родните фенове!

BGTSC представя: обичаният Geoff Tate, който ще гостува у нас на 15 ноември в столичния клуб Джой Стейшън! След успешното американско турне на шоуто „The Big Rock Show" закономерно се появиха и първите европейски дати. На това турне Geoff Tate изпълнява най-доброто от периода с Queensryche, а на някои от концертите включва и по една класическа песен на Pink Floyd.

Geoff Tate (Джеф Тейт) е американски певец и автор на песни. Изключителният му успех с Queensryche, и особено с двата албума „Operation: Mindcrime“ и „Empire“ го утвърждават като един от най-големите гласове в метъла. Тейт е класиран в списъка на Hit Parader под номер 14 на класацията „100те велики певци за всички времена“ (“100 Greatest Metal Vocalists of All Time“). Класиран е на престижното второ място в класацията „That Metal Show top 5“ на хард рок вокалистите на осемдесетте години, а през 2012 печели музикалната награда "Voice in Progressive Heavy Metal" на списание „Vegas Rocks! Magazine“. През годините той печели и множество други награди и попада в различни престижни класации.

Билети се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg [поръчай онлайн] и Bilet.bg. Ограничено количество промо-билети ще се продават до 30 април, включително. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца и непълнолетни могат да присъстват на събитието само с придружител с попълнена декларация. До 7 годишни влизат без билет, но с придружител с попълнена декларация. За придружителите се изисква редовен билет.

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация.

 

geoff tate poster 2024

още за:

Geoff TateBgtsc


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tyr 23.04.2024 19:13:35 отговори + 5 3
Повечето свестни групи се разпаднаха, а другите са ни скъпи. Затова, на парче или официални трибюти. Това е положението. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 23.04.2024 18:24:33 отговори + 5 0
Жалко , че се разделиха ! Вече не са същите за жалост ! И те , и той ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чичо 23.04.2024 10:32:53 отговори + 6 10
Беше един от най добрите рок ******, сега е просто един семпъл *** без много успех. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 23.04.2024 10:10:10 отговори + 8 4
Без Geoff няма Queensryche! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

птеродактил с ориз 23.04.2024 10:24:08 + 9 3
Малка поправка - без Chris няма Queensryche. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapеze 23.04.2024 12:28:09 + 9 3
Без Queensryche няма Geoff! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ура 23.04.2024 09:42:19 отговори + 7 2
Супер. Но ще има ли целия Empire не се разбира. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Zyklon 23.04.2024 13:56:17 + 5 0
Ако се доверяваме на сетлиста отпреди няколко дни в щатите ще има различни песни от Queensryche и една на Pink Floyd Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".