Видео премира: "The Piper's Call" на David Gilmour

26 апр 2024, 19:17 ч. 363 / 36 0
пред./следв.

   Легендарният фронтмен на PINK FLOYD David Gilmour представи новия си официален видеоклип. Той е към песента "The Piper's Call".

   Парчето е част от предстоящия да излезе на 6 септември самостоятелен албум "Luck and Strange". Дискът ще се появи на музикалния пазар чрез "Sony Music".

   Това е бъде първата творба на Gilmour от 9 години насам. Заглавната песен включва пасажи от починалия през 2007 г. клавирист на PINK FLOYD Richard Wright.

   Материалът е продуциран от Gilmour и Charlie Andrew. Повечето от текстовете в творбата са традиционно написани от Polly Samson - съпругата на David Gilmour.

   В записите участват Guy Pratt и Tom Herbert на бас; Adam Betts, Steve Gadd и Steve DiStanislao на ударни; Rob Gentry и Roger Eno на клавишни. Will Gardner се включва с аранжименти.

Траклист:
01. Black Cat
02. Luck And Strange
03. The Piper’s Call
04. A Single Spark
05. Vita Brevis
06. Between Two Points - with Romany Gilmour
07. Dark and Velvet Nights
08. Sings
09. Scattered
Bonus tracks:
10. Yes, I Have Ghosts
11. Luck And Strange (original Barn Jam)

david gilmour

още за:

David Gilmour


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".