Още един видеоклип от ACCEPT - "The Reckoning"

27 мар 2024, 17:49 ч. 962 / 135 5
пред./следв.

   Германските хеви метъл легенди ACCEPT ще издадат новия си студиен албум "Humanoid" на 26 април чрез "Napalm Records". Материалът за диска е отново продуциран, миксиран и мастериран от Andy Sneap.

   Поредният сингъл и видеоклип от бъдещата творба е песента "The Reckoning". Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официалното видео към парчето.

   ACCEPT ще бъдат едни от хедлайнърите на тазгодишното издание на фестивала "Midalidare - Rock In The Wine Valley". Те ще свирят на събитието на 12 юли (поръчай билет онлайн).


accept live

още за:

Accept


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


!?!?!? 29.03.2024 11:13:59 отговори + 2 2
Абе тия не се ли пенсионираха в Каварна още?

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 29.03.2024 11:50:32 + 3 1
Не. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 28.03.2024 10:35:37 отговори + 6 0
А на УДО новият албум звучи доста добре с Петер Балтес и младежите...Та не знам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 28.03.2024 14:16:03 + 2 1
Абе същата работа. Средно, слабо, средно и т.н. А Петер с нищо не участва в албума на УДО. Албума е бил готов вече, като се присъедини. Може би в следващия ще е и композитор и ще измисли нещо по-добро, но много не ми се вярва. Явно по-старите музиканти се изчерпват вече откъм идеи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 28.03.2024 08:18:02 отговори + 1 3
И тази е средняшка песен, да не кажа слаба. Ако, както се предполага, първите сингли са най-добрите песни от албума, направо не ми се мисли какви са останалите. Явно цигуларката тотално е замъглила мозъка на Волф и нищо свястно не може да измисли Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".