CALIBERTY са специални гости на концерта на Bruce Dickinson в София на 16 юли

17 апр 2024, 11:36 ч. 673 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Fest Team представя:
Bruce Dickinson
The Mandrake Project
София, 16 юли 2024, Столичен Колодрум
Специални гости на концерта са Caliberty

Излизането на новия солов албум на Брус Дикинсън - The Mandrake Project несъмнено е едно от световните музикални събития на 2024. А концертът му на 16 юли в Арена София е сред топ меломанските преживявания за България тази година.

Легендарният изпълнител стартира турнето си преди дни, а сетлистът от вече изминалите концерти е повече от впечатляващ микс от тракове от новия албум, но и стари песни, включително и парчета на основната група на Дикинсън. Вокалистът на иконичната британска банда Iron Maiden, заедно с китариста Рой Зи, барабаниста Дейв Морено, басистката Таня О'Калахан и маестрото на клавишните инструменти Mishteria, готвят такова музикално изобилие и у нас, по покана на Fest Team, в средата на лятото. Билетите са в мрежата на TicketStation.bg.

Специален гост на лайва на 16 юли ще бъде българската банда Caliberty. Групата е създадена през 2019 от Джейми Рашед (вокал), Алекс Валериев (соло китари и вокали), Антон Пиперов (бас китара, клавир, вокали) и Алекс Ван Лазаров (барабани и вокали). Момчетата са обединени от идеята да представят първичната и класическа хард и хеви рок музика и са повече от амбицирани да покажат на какво са способни като съпорт на великолепния Дикинсън. След няколко любими на публиката сингли и видеоклипове „Growling Town“, “Mr Goodtime” и др. и силни участия на клубната и концертна сцена у нас, Caliberty вече имат и издаден дебютен албум, който носи името на бандата.

За повече информация и всички дати от европейското турне, посетете www.themandrakeproject.com. Билетите са в мрежата на ticketstation.bg. Събитието във фейсбук е тук.

Новини за всички предстоящи събития може да намерите на: festteam.bg и ticketstation.bg, в събитието и в социалните мрежи с най-актуална информация.

 

Mandrake-Live-2024-Poster



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Раптор 19.04.2024 11:13:03 отговори + 0 0
Не ги знам тези, пуснах да чуя- поне вокала не е трагично зле като тая на SEVI или още по-големият ужас- оная на Рампарт. Това някак ще се издържи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Супер Зле 17.04.2024 14:45:52 отговори + 9 0
Борбата е била между тези смешници дето не са метъл или другите смешници от SEVI дето също не са метъл да подгряват...

Се смешници дето са толко смешни че дори ги няма в метъл архивите, точно като на анти-елека групите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 17.04.2024 15:43:49 + 9 0
Севинч верно навсякъде се бутат, добре, че поне този път не бяха те. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Just to say 17.04.2024 14:05:57 отговори + 0 13
Жесток, бандата е супер, има уникален заряд!! Caliberty отвяха преди концерта на Purple, надявам се да повторят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Веси 17.04.2024 14:05:02 отговори + 12 1
По - смешна група не можахте ли да изберете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 17.04.2024 14:04:29 отговори + 8 3
Бе и аз исках да го подгрява група Атлантик, ама на. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Супер Зле 17.04.2024 13:33:38 отговори + 11 2
Мега зле! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".