Второ издание на "Коко рок фест" в Кърджали на 17 септември

11 авг 2011, 11:05 ч. 609 / 2 33
пред./следв.
На 17 септември Кърджали ще се проведе второто издание на "Коко рок фест". Целта на фестивала е да популяризира рок музиката в различните й стилове и да даде възможност за изява на млади рок групи. Фестивалът е изцяло с конкурсна насоченост. Всички млади групи, които желаят да участват могат да се запишат за участие на www.koko-rock.com. За най-добрите банди ще има специални награди в това число и професионален звукозапис.
Коко рок фест 2011

още за:

Koko Rock Fest


Коментари   (33)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Death-Thrasher 25.09.2014 13:24:36 отговори + 0 0
Не знам дали още си в този форум Leprocy, но ако си има ли начин да се свържа с теб? Говоря за човека който е от Кърджали и който живее във Варна.
Ако прочетеш този коментар можеш да ми пишеш във фейсбук на следния профил.

https://www.facebook.com/StreetPunkForever?ref_component=mbasic_home_header&ref_page=%2Fwap%2Fhome.php&refid=8
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Leprocy 15.08.2011 00:28:59 отговори + 0 0
всъщност от 15 години живея във Варна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Leprocy 15.08.2011 00:27:15 отговори + 0 0
Роден съм в Кърджали но от повече от 5 години живея във Варна.В Кърджали навремето се правеха невероятни концерти - КРЕШ, МИЛЕНА, АХАТ, ЕРА , РЕВЮ, ЮРАЯ ХИП да изброявам ли още?Имам група и мислим да участваме във феста а ви уверявам че мястото където ше се проведе е супер готино.И да не забравя да припомня че в Кърджали през 1987 година се създава дет метъл групата Проказа.Говоря за старата група Проказа не за сегашната.През 80 години в града имаше над 10 групи които свиреха траш и дет метъл а да не говорим за другите стилове . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stamen 13.08.2011 01:54:21 отговори + 0 0
До Анонимния интелект - Забравих да добавя, че ако не си доволен от обрязването първият път, имам приятел ветеринар, който не само без пари, ами без упойка ще те доуформи... ( What are friends for, right?). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stamen 12.08.2011 21:53:44 отговори + 0 0
Коефициентът то на интелегентност ми подсказва, че не си възраст на която си наясно какво означава съвокуплявам . Може ви трявба да попиташ ръката си ( дясна или лява...). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Shem 12.08.2011 09:43:43 отговори + 0 0
Успех на феста! Давайте, Кърджали, яко рок!!!! Ако мога, и аз ще дойда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock Thrashler 11.08.2011 22:42:09 отговори + 0 0
През последните години имаше няколко наистина пошли конкурсчета, което настрои доста хора скептично... Но това тук ми звучи обнадеждаващо! Успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

koko-rock 11.08.2011 19:58:16 отговори + 0 0
Ники, Да правиш музика и да организираш концерт са две различни неща...разбирам че си имаш житейска позиция, която не звучи нелогично, но трябва да се гледа и реалността...а тя е че времената не са това, което бяха преди 10 години и в момента усилията на организаторите са насочени изцяло към това все пак събитието да се състои и от това да спечелят изпълнителите,но не по 10 лв и 1 хамбургер, а добър спомен и в крайна сметка купон. Е, ние предлагаме и професионален звукозапис (нещо за което голяма част от участниците си мечтаят). Както може би разбра тука няма билети и печелене на пари от организатори и прочие, а една наистина чиста идеа в памет на един знаков музикант от нашия край. Повярвай ми, ако можехме бихме поели разходите, но това би било за сметка на награди и звук. Преди 5 години организирахме едно събитие, което се прие много добре и бяхме поканили много яки гости. Ето това е причината да продължим. Разбира се въпрос на личен избор е участието. Разбирам че за някои банди покриването на личните разходи е равносилно на неучастие, но за съжаление нищо не може да се направи по въпроса. От страна на организаторите гарантирам за осигурено спане, което ще е на доста приемливи цени и надявам се една незабрвима вечер за музиканти и публика. Но всичко е въпрос на личен избор.
ПС: Успех с бандата!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stamen 11.08.2011 19:57:58 отговори + 0 0
Niki, както с много друфи подобни спорове ( те са винаги неизбежни и обикновено нямат нищо общо с новината, която се коментира), всичко зависи от гледната точка. Колкото до групата в която свириш и града от който си, евала че се мислите са успели, щото видиш ли Ви знаят в цяла България ( може би пропускаш да споменещ имена, щото ние няма как да не се сетим кой си). Относно заплащането, имаш право, ама в България сме много добри само да изтъкваме недостатъците, като всички знаем каква е цялата финансова ситуация. Трябва да се радваме, че все още се намират хора, които да организират подобни събития. Наградите според мен са достатъчна мотивация за участие. Поправи ме ако греша, но запис на песен е доста по-скъпо удоволстевие от каса бира и мезе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Niki 11.08.2011 19:44:53 отговори + 0 0
koko rock-тук не говорим за хонорари от които да се издържа групата,без да се налага никой дане работи,а за покриване на минималните разходи които са път,защото излиза че си плащаш да свириш,но това си е личен избор на всяка банда,ти когато ходиш на концерт или на кино,някои на излизане връща ли ти парите защото е бил скапан концерта или е бил тъп филма, не искам да звуча злонамерено но това за мен не е правилно.А дали някой ще ми чуе музиката,не се притеснявай от град съм който са излязли достатъчно групи че да ги знае цяла България,и се радвам че съм част от една от тях,както и да е не искам да насаждам повече напрежение,както явно се получава ,успех с начинанието !! п.с. безплатен обяд няма!!накрая винаги плаща някой сметката по един или друг начин!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Plamen 11.08.2011 17:38:57 отговори + 0 0
Инициативата е добра. Бихме отишли с удоволоствие,ако имаме време, още повече, че в района на Кърджали има страшно много исторически забележителности. Ако някой не е ходил в този край задължително трябва да го посети. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.08.2011 17:30:57 отговори + 0 0
Наистина е много жалко, че след повече от 20 години демокрация и множество концерти и какви ли не събития в нашата мила родина, така нареченото метъл общество в България не е поумняло ами даже е затъпяло. Не можахме да се научим да се подкрепяме взаимно и при първа възможност се плюем един на друг... кой бил българин, кой бил турчин, кой блек метал, кой не знам си какъв... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.08.2011 16:32:41 отговори + 0 0
Страхотна иницатива! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.08.2011 16:22:28 отговори + 0 0
Кърджали е български град, това че там има турци, не го прави по малко български от всеки друг. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ддддд 11.08.2011 16:17:31 отговори + 0 0
Направо е жалко да четеш такива коментари. Като толкова искаш да изкарваш пари с музика насочи се към друг стил. Феста като гледам е изцяло ориентиран към младите групи, за такива групи е абсолютно маловажно дали ще изкарат или не пари от участието си, те искат просто да свирят на живо. Концерта освен това е и безплатен, тук няма възвращаемост. Ако парите бяха условие за участието на всяка една група, нито този нито повечето подобни фестове нямаше да се състоят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Кърджали 11.08.2011 16:13:17 отговори + 0 0
Като ви чета и ми става жал - не само,че в Кърджали се говори български,ами има и много хора,които са луди по рок музиката тук.Обаче какво да обяснявам на "велики" рок музиканти кое е в България и кое не.Като не искате да участвате,поне не пишете глупости.Ще има групи,които ще дойдат да свирят,а ще има и много публика,която да ги аплодира.А мисля,че и наградата си заслужава.
Само за справка:живея в Кърджали,българка съм,говоря български,слушам рок и със сигурност мога да твърдя,че съм била на повече рок събития от доста от мрънкащите тук "мега музиканти".
Хайде със здраве и дано се видим на рок феста.)) Rock forever!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

коко роцк 11.08.2011 15:34:32 отговори + 0 0
"koko rock, ако се обръщате само към евентуалните участници, може да пропуснете "подробностите" за безплатния вход, мястото и часа, но ако искате да информирате и евентуалната публика, прессъобщението ви трябва да изглежда по друг начин"
Приемам забележката...ще коригираме това скоро! Благодаря
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.08.2011 15:26:44 отговори + 0 0
И да има метъли в Кърджали, не се знае дали ще отидат.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен1 11.08.2011 15:25:17 отговори + 0 0
koko rock, ако се обръщате само към евентуалните участници, може да пропуснете "подробностите" за безплатния вход, мястото и часа, но ако искате да информирате и евентуалната публика, прессъобщението ви трябва да изглежда по друг начин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.08.2011 14:47:49 отговори + 0 0
Хич не им се обяснявай, разни кретени се знаят тука като си изливат комплексите.. ние останалите ги игнорираме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


koko rock 11.08.2011 14:44:45 отговори + 0 0
1.Концерта е безплатен!
2. Мястото е указано на сайта
3. Информацията ще се допълва с времето (участници и т.н.)
4. Относно действащия музикант - с това мислене никоии няма да те чуе като музика...наградата е достатъчна заплата за участие (плаща се винаги на добрите).
5. Питай участниците на първия фест (FYELD, KULN, PROPAGANDA, О.H., James Crow) дали си струва подобно участие или не. И тези които си направиха песните като награди, а и тези които просто свириха. (справка архива на сайта).
И най-накрая но не на последно място ... и аз като музикант ти казвам че за да започне един музикант да получава пари от музиката си ( не съм съгласен че не е важно добър ли си или не) трябва да положи малко труд и да се явява на всички подобни форуми...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.08.2011 14:42:56 отговори + 0 0
мое се проаме ко.. аз свиря за кеф, дори да няма пари (а награда си има явно), имам друга добра работа и това ми е хоби. Разни грандомани, по-добре верно не идвайте таман по-голям шанс за нас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.08.2011 14:31:04 отговори + 0 0
Като знам колко мнооооого металисти има в Кърджали не ми се мисли дали ще има 50 човека публика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Niki 11.08.2011 14:30:24 отговори + 0 0
Жалко е да ....че има все още такива измекяри дето се възползват от наивноста на младите групи ,и после се бият в гърдите колко много се борят за рок сцената в България!Това го казвам от позицията на деистващ музикант и апелирам към всички млади банди -НЕ СВИРЕТЕ БЕЗ ПАРИ!!!!това е пагубно за всички,тук няма значение колко ви бива или каква музика правите,в магазите не съм чувал да подаряват перца,струни,кабели, а това са най- елементарните консумативи,те се купуват с пари,така че е нормално когато се ходи някъде да свириш да получаваш пари, и минимума е за пътните разходи на една банда!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен1 11.08.2011 14:10:53 отговори + 0 0
А публика очаква ли се на този фестивал? В смисъл - защо информацията е само за групите? Цени на билети, място на провеждане? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


koko rock 11.08.2011 13:13:54 отговори + 0 0
относно българския език подобни коментари имахме и предния път (2007) когато правихме феста. Това наистина е много жалко...ама какво да се прави ... Колкото до наградата ще е професионален запис в София (където говорят само български ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blasphemer 11.08.2011 13:10:27 отговори + 0 0
Е да ама как ще се разберат? Те там в тоя край български говорят ли? Не за друго ами печелившите все ще трябва да разберат как/къде да се възползват от наградата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бла бла 11.08.2011 12:28:41 отговори + 0 0
Мойе би става въпрос за Кърджали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bla bla 11.08.2011 12:26:54 отговори + 0 0
Ами ако смяташ че свиренето с цел изява и печелене на добри награди е набутвация бравос!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.08.2011 12:11:46 отговори + 0 0
Кой е Коко? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Morbid Angel 11.08.2011 11:41:52 отговори + 0 0
Вие редактори нямате ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чочи 11.08.2011 11:26:27 отговори + 0 0
А къде е това Кърдажли?В България ли е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.08.2011 11:23:08 отговори + 0 0
"Разходите за транспорт и пребиваване на участниците са за сметка на самите участници"
Айде старата песен на нов глас... Давайте групи, набутвайте се за да свирите, че не остана
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".