Вижте видео към сингъла на ОСТАВА "Тест", представят го с концерт на 26 април

4 апр 2024, 10:00 ч. 526 14
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

ОСТАВА пускат видеото към своя „Тест“

„Тест“ е последният сингъл от албума на Остава - „Кислород“, който ще зарадва не само ушите, но и очите на феновете със страхотно видео, a на 26-ти април ще го чуем и на живо в Sofia Live Club.

Тук режисьорското място заема Васил Стефанов, а видео продуцент е филмовото телевизионно студио "Concept studio", с които през последните години ги свързват доста проекти като музиката към филма "Голата истина за група Жигули" и сериала "София вкъщи".

„Идеята за кантото на куплета ми хрумна по време на пандемията, без съпровод, без думи. Обикновено записвам на телефона, ако нещо ми хареса, за да не го забравя, но този път не. След няколко дни ми се появи пак в главата и тогава направо си я записах на демо с китара. После при репетициите я доизпипахме и влезе в албума ни "Кислород". Исках да има пънкарски привкус, но и всички държахме да има и някакъв поп елемент. По-късно ми дойде идеята да се казва „Тест“, може би подсъзнателно покрай пандемията и цялата обсесия покрай това. Реално става въпрос за теста в една връзка, за въпросите, решенията, компромисите и границите с тези неща. Става дума за намиранията между хората, за етапите, през които минават и най-вече за въпроса за прошката, който силно ме вълнува, като чистилище на натрупани негативни емоции. Любовта като тест“ – разказва Георги Герогиве, автор на музиката и текста на песента.

В аранжимента на „Тест“ се включват всички от групата, както и Георги Станев - техният музикален продуцент, който им помага идейно и клавирно за парчето, а Янко Генов от Дъблин го миксира и мастерира.

„За видеото този път искахме да имаме нещо по-реалистично и групарско, по-семпло и натурално. С Васил Стефанов сме работили за доста от първите ни песни и винаги сме се били щастливи от резултата, затова го поканихме да режисира и това видео. В него участват две млади дами, свързани с книгата " Аз Остава" – редакторът ѝ - поетесата Мария Куманова и Антонина Георгиева- графичен дизайнер на книгата и албума "Океан“– допълва Жоро.

Билети за пролетния концерта на Остава, на 26-ти април в Sofia Live Club, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim [поръчай от тук] и партньорските каси.

 

Остава

още за:

Остава


Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


според мен 5.04.2024 22:56:51 отговори + 4 1
така озаглавилият се "светът не е за мен" е нежно "мъжле" с такава брада - равна до милиметър като от турски сериал, прави муцки с устни, постоянно повтаря: "...оф бееее..." и ... такъв тип профил. Някакси ми навява директно на плувец от "левия бряг", точно както и въпросната "група". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 5.04.2024 16:05:06 отговори + 3 0
"Имам силен алкохол, добре дошъл във моя хол?" И някакъв отдолу се плюнчи за истини в текстовете? БУАХАХАХАХАХАХА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Светът не е за мен 4.04.2024 22:58:12 отговори + 0 2
... пробива към дъното, защото робува на тъпи клишета.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Светът не е за мен 4.04.2024 22:54:49 отговори + 1 7
Който не може да осъзнае колко истина има в текстовете и красота в музиката им със сигурност губи ужасно много и може да търси проблемите в себе си! И определено води доста нещастен и ограничен живот и пробива Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 5.04.2024 10:12:59 + 4 0
Това, че някой не харесва музиката и текстовете на тези господа не означава, че непременно има проблеми. Въпрос на вкус е, и нищо повече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 4.04.2024 18:48:56 отговори + 8 4
Спайс гърлс изглеждат и звучат по-мъжки от тези юнаци ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fantomas 4.04.2024 18:46:49 отговори + 6 4
Хайде нЕма нужда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 4.04.2024 18:45:49 отговори + 3 4
Ми то няма смисъл бе ! Защо се напъват ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...лигльовци 4.04.2024 18:43:37 отговори + 3 5
Лигльовци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 4.04.2024 18:34:16 отговори + 1 5
За всеки влак си има пътници. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 4.04.2024 18:13:56 отговори + 5 5
Плазмодиен вид имат. Защо ли ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fantomas 4.04.2024 17:58:01 отговори + 4 4
Цялата им музика звучи много аморфно-безполова ! Хибрид между мекотело и изкелифинчено лигавене ! Но пък добре , че това е само мое мнение. Иначе са си много добри даже. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tsveti 4.04.2024 10:44:12 отговори + 2 2
"Може би се уморих да гледам в лошите страни. Да бъда този светъл лъч в самотен и изгубен свят."
Обичам тази песен - разкошен е текста и клипа се е получил много много хубав!
Миличките ми те
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 4.04.2024 18:00:54 + 3 3
Ама много , много са милички наистина ! Весело и палаво определение за тези мъжаги ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".