Вижте новото видео на ХАНГАР 42 "Помниш ли"

15 апр 2024, 10:48 ч. 415 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Хангар 42 представи видеото на първия сингъл „Помниш ли“ от новия си албум „За 1“. Вторият албум на групата съдържа 10 авторски песни на български език.

Бандата продължава да затвърждава стила си със силни композиции и въздействащи текстове.

Новият албум ще бъде представен пред публика на 21 май в театър „Иван Димов“ - Хасково. Билети вече могат да бъдат закупени от касата и сайта на театъра, и онлайн на entase.bg. Вземи билет от линка: https://entase.to/OB

Музикантите от Хангар 42 остават верни на идеята да помагат и подкрепят, за това част от приходите ще бъдат дарени за благотворителна кауза.

С всеки закупен билет публиката в залата ще получи подарък - новия албум на групата!

Вход свободен за деца до 8-годишна възраст, без гарантирано седящо място.

 

hangar 42 - video

още за:

Хангар 42


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".