Промяна в разположението на сцените на "SPIRIT of Burgas"

5 авг 2009, 11:22 ч. 160 / 5 3
пред./следв.
Всъщност, не е много точно да говорим за промяна, тъй като след само едно издание на фестивала "SPIRIT of Burgas" няма зададено "правило" къде и как трябва да бъдат разположени множеството сцени, които приютява събитието. При всички случаи тази година ще има сериозна разлика спрямо 2008-а, която освен в обособяването на къмпинг зона, засяга и всички други сцени. Новата схема може да видите по-долу. Подробности за "SPIRIT of Burgas 2009" ви съобщаваме почти непрекъснато, както знаете - големите хедлайнъри са FAITH NO MORE (!) и CLAWFINGER, съответно на 14-и и 16 август. Билетите за фестивала се продават от 18 май в мрежата на "Евентим". Еднодневен пропуск струва 40 лв., а на входа на фестивала дневен билет ще струва 50 лв. (поръчай онлайн). Тридневните билети са на цена 100 лв. На входа на фестивала те ще струват 120 лв. (поръчай онлайн).

още за:

Spirit Of Burgas


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 5.08.2009 15:07:08 отговори + 0 0
бе аре на Боргир бе......тия са смешници всичките Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 5.08.2009 12:14:52 отговори + 0 0
така като гледам - къмпингът е там където беше Main Stage, Jack Daniel's - където имаше бар, а Blues & Jazz, където беше JD ... салсата си е на същото място - централно зад Приморец... чудя се дали и тази година това ще е най-слабата от към посещения сцена ... миналата година буквално нямаше никой там Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Envy 5.08.2009 11:39:05 отговори + 0 0
Колко хубаво - двете сцени, които мисля да уважа първия ден (Главна и "На тъмно"), са една до друга и далеч от къмпинга Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".