Португалците STOLEN и SKITNICKS с концерт в София на 18 август

13 авг 2012, 17:56 ч. 598 / 10 4
пред./следв.
В събота, 18 август, на сцената на клуб "Jet Rock", София ще свирят група STOLEN от Португалия, а като съпорт ще се изявят SKITNICKS - последния проект на Нуфри (PANICAN WHYASKER, BASTARDOLOMEY, PYROMANIA и др.). STOLEN са млада стонър/инди-рок група от Брага в състав: Francisco Carvalho (китара и вокали), Pedro Barbosa (китара и вокали), Andre Machado (барабани), Tiago Tinoco (бас). Началото на събитието е в 22:00 ч., входът ще струва 8 лв. Създадена през 2009г. групата издава самостоятелно "Closer" EP през 2010, и "Take Home Message" CD 2012 /Popanolica/. На живо музиката им предлага напрежение и екстравагантност в един весел гиг, но със силен итнимен момент. STOLEN са млада стонър / инди-рок група от гр.Брага, Португалия, в състав: Francisco Carvalho (китара и вокал) Pedro Barbosa (китара и вокал) Andre Machado (барабани) Tiago Tinoco (бас китара) Създадена през 2009г. групата издава самостоятелно "Closer" EP през 2010, и "Take Home Message" CD 2012 /Popanolica/. На живо музиката им предлага напрежение и екстравагантност в един весел гиг, но със силен итнимен момент. Новият рокендрол проект на Нуфри - Skitnicks продължава да добавя нови и нови енергични рок песни към вече набиращата огромна популярност Schizo Doll. Заглавията наброяват вече десетина и всичките са мега енергични. Може би скоро ще се станем свидетели и на издаването на първия им албум?!
STOLEN, SKITNICKS

още за:

StolenSkitnicks
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 15.08.2012 09:33:40 отговори + 0 0
Бандата не става, а клубът е най-скучното място. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.08.2012 15:10:52 отговори + 0 0
@MadHamish,
тенкю,
http://www.jetrockclub.com
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 14.08.2012 13:49:40 отговори + 0 0
Порових малко и открих линк към музика:
http://stolen.bandcamp.com/
Не съм впечатлен и определено не бих лепнал етикета "стоунър". Но друго ми прави впечатление - в прес рилийза информацията за португалците я има два пъти един след друг. Иначе клубът се намира на Тотлебен, малко след Пирогов, посока Овча Купел. Доста е готин. А Skitnicks са яки
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.08.2012 12:47:43 отговори + 0 0
добре, какъв е смисъла да се пуска информация за неизвестни банди без да има линк към продукта им, и така лишават незапознатите да се запознаят с групата.
Плюс тва, за клуба (или мястото на събитието) ако не е известно( в случая) трябва да има напътстваща информация, къде е, що е какво е.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".