Бичето и PISTAMASHINA откриват "Sunday Art Report 2012"

6 яну 2012, 11:18 ч. 1519 / 12 2
пред./следв.
Музикално-литературният фестивал "Sunday Art Report" се завръща за второ поредно издание след миналогодишния си успех. Кампанията, инициирана от "Строежа", отново ще разнообразява неделните вечери в следващите шест месеца. Този път събитието ще се провежда веднъж на две седмици, а сред заложеното в програмата отново намират място множество разностилни музикални изпълнения, представяния на книги, театри, прожекции на филми и хумор. Първото издание е насрочено за следващата неделя - 15 януари. Ексклузивно за събитието на сцената се завръща Бичето, а също немалка изненада е и участието на PISTAMASHINA.
   Бичето ви кани да присъствате на най-големия музикален празник след "Коледо". Той е подготвил много изненади и томбола, като не на последно място трябва да се отбележи, че е извадил и зимнина, за да почерпи публиката. На концерта под наслов "Акустична зимнина" ще прозвучи една чисто нова песен, както и вече утвърдените хитове на иконата от Краводер.

   Вечерта ще открият момчетата от "ХАХАХА Импро Театър" (Ивайло Рогозинов, Петър Мелтев, Тони Карабашев, Златин Цветков и Леонид Йовчев), широко популярни с нестандартната си игра и взаимодействие с публиката. А Светльо Витков, в акомпанимент на акордион и със специалното участие на Сърмата Хари, ще представи най-новата си книга "Наръчник на кандидат-президента".

   Вечерта на 15 януари започва от 19:00 ч. "ХАХАХА Импро" театърът е от 19:45 ч. PISTAMASHINA ще дадат начало на нестандартния си пърформънс в 21:00 ч. Светльо Витков и Сърмата Хари се очакват на сцената в 22:15, а Бичето излиза малко преди единадесет.

   Билети се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg - "Строежа", "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-Тел", "Мултирама", "Ориндж", "TBI Credit", бар "Петък". Предварителна цена - 8 лв., а на датата и на място - 10 лв. Броят на ценните хартийки е ограничен до 300 и се препоръчва по-ранното закупуване. Очаквайте подробности около останалите участници в предстоящите издания на "Sunday Art Report".
Светльо Витков - Наръчник на кандидат-президента


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


FROST 6.01.2012 23:02:18 отговори + 1 0
Бичето е гигант Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

цаф 6.01.2012 20:02:38 отговори + 1 0
искаме албуми от ПИСТАМАШИНА и Бичето! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".