Joe Cocker с концерт в София на 28 май

11 фев 2011, 11:54 ч. 447 / 3 37
пред./следв.
"Balkan Entertainment Company" разпространиха следното съобщение:

   ЛЕГЕНДАТА НОСИТЕЛ НА ГРАМИ ПЕВЕЦ С УНИКАЛНА СТРАСТ И НЕПОВТОРИМ ГЛАС

   JOE COCKER НА ЖИВО В СОФИЯ

   28 май 2011 (събота), Зала ФЕСТИВАЛНА

   НАЙ-ДОБРОТО ОТ ДЖО КОКЪР, включително топ хитовете ‘You Can Leave Your Hat On’ и ‘Unchain My Heart’ и още!!!

   Болкън Ентъртеймънт с гордост обявява концерт на легендарния ДЖО КОКЪР! Голямото музикално събитие за хилядите български фенове на звездата ще се състои на 28 май 2011 (събота) в столичната зала Фестивална. Билетите ще бъдат на цени 80 лв (правостоящи), 90 лв (седящи) и 100 лв (правостоящи Golden Circle) и влизат в продажба на 14 февруари в мрежата на Ивентим, включително Германос, Пикадили, Техномаркет, билети ще се продават и в Билетен център НДК.

   ДЖО КОКЪР е огромно име в музикалния бизнес вече повече от 40 години. Издал е 21 студийни и четири лайв албума. Напоеният му с блус и соул глас просто не може да бъде сгрешен и е негова абсолютна запазена марка. Продал е милиони копия от своите албуми по целия свят и е създал невероятни и супер обичани хитове. ДЖО КОКЪР е носител на най-престижните световни награди, включитело Грами, Златен глобус и Оскар. Плюс има орден на Британската империя. Без съмнение, ДЖО КОКЪР е не просто истинска музикална легенда, но и един от най-популярните и успешни певци за последните четири десетилетия.

   Но въпреки безбройните отличия и милионни проджаби, той симпатизира и се отъждествява с всички онези, които не са имали неговия късмет, аусайдерите и неоправданите. Трудно е да се повярва, но, въпреки че е икона за поколения музикални фенове и колеги музиканти, той продължава да не се възприема като победител.

   Есента на 2010 ДЖО КОКЪР се завърна с нов албум, първи за Sony Music. “Hard Knocks” е на българския музикален пазар от Вирджиния Рекърдс. Концерът у нас е част от турнето в подкрепа на албума “Hard Knocks Tour” и сега за първи път на живо у нас ще чуем песните от новия албум на звездата!!

   „Вероятно съм прекарал повече време на улицата, отколкото в училище”, обяснява 66-годишният британец. „Феновете, които са наоколо от достатъчно време, за да си ме спомнят през онези години, сигурно разбират името на новия ми албум.” Но въпреки трудните времена и атмосферата, за която става дума, най-запалените фенове на КОКЪР (които трябваше да чакат повече от три години за нов материал от певеца) не трябва да се притесняват, че е поел по рязко нова музикална посока, далеч не е така. “Hard Knocks” е повече поп от всеки един от албумите му през последните години – особено последния му албум. „С Итън Джоунс, който обичам и с когото направих ‘Hymn For My Soul’ през 2007, почти направихме този албум като демо запис. Не използвахме никакви елетронни и специални ефекти.”, обяснява ДЖО КОКЪР.

   Албумът “Hard Knocks” е продуциран от Мат Сърлетик (Matchbox Twenty, Rob Thomas, Collective Soul, Carlos Santana) и включва девет съвсем нови песни както и версия на Cocker на песента на Dixie Chicks “I Hope”, продуцирана от нашвилската легенда Tony Brown.

   “Вече се бях срещнал с доста продуценти, когато се видяхме с Мат.”, разказва КОКЪР/ „И просто си говорехме в студиото. Казах му, че искам да направя модерен албум, но не прекалено модерен. Знам, че трябва да се състезавам с деца по на 25 години, но не съм нито Green Day, нито който и да е от тях! Усетих, че с него можем да направим нещо различно.”

   За разлика от много други банди и артисти, които твърдят, че последната им творба им е най-добрата, ДЖО КОКЪР не вярва, че това е „някакво ново ниво” или нещо подобно и пос-коро оставя на феновете да преценят къде да поставят “Hard Knocks” измежду останалите му неща. „Предполагам, че това просто е моят 21 студиен албум след 40 години. Не изглежда чак толкова много.”

   Свиренето на живо е и винаги е било интегрална част от това, което ДЖО КОКЪР прави и на което се наслаждава ужасно много. Освен че представя песните от “Hard Knocks” на живо, на това турне той е подготвил и още изненади за феновете. “Ще чуете песни, които станаха доста успешни, но винаги са били пренебрегвани за лайв шоута”, обяснява той. „Разбира се, няма да пропуснем ‘You Can Leave Your Hat On’ и ‘Unchain My Heart’, винаги ги изпълняваме, но в средата на поуто искам да има и някои стари парчета като ‘Simple Things’ и ‘Tonight’.”

   Подгответе се за едно наистина уникално и емоционално шоу с неповторимия ДЖО КОКЪР! И НАЙ-ДОБРОТО ОТ НЕГО!!! Не го пропускайте!



Коментари   (37)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Димитър Дамянов 5.06.2011 12:34:59 отговори + 1 0
Наистина ,че такава звезда като Джо Кокър идва на концерт във нашата страна.Хубаво е ,че нашия народ трябва да се връща все по-често към хубавата музи ка ,която е стойносттна и винаги като я слушаш все по се пристрастяваш към нея!Дано концерта наистина си е заслужавал!сигурен съм ,че все още предстои идването на още поп и рок величия.Да Живее хубавата музика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

'убава.. 23.02.2011 10:54:12 отговори + 0 0
@ Филипов: При непроменен валутен курс, цените на горива, ток, храна и др., и др. скочиха също. Но не те виждам да протестираш за това. Джо Кокър е един от много малкото хора на тоя свят, който се е изправял пред 300 хиляди души накуп. Още повече, че има далеч повече не-метъл фенове, които биха си дали парите за него и не биха роптали "ама залата, ама звука.." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Филипов 16.02.2011 19:08:51 отговори + 0 0
90лв. беше Каварна 3 дни 14 групи пък тия да искат 100 за тази дупка с отврат акустика? Просто не са познали. Ходя на почти всички концерти, но този път без мен.

Тия промоутъри май много решиха да се правят на велики. При непроменен валутен курс билетът за Helloween 2006 беше 16!!!!, а 2011 - 40/50 лв. Сега какво - ще ме тестват дали ще дам 100? Няма. Дадох 130 за AC/DC, но те са изключение - слушам ги от 1977.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.02.2011 13:34:49 отговори + 0 0
пропускам, като от дузпа в тъч! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ралфи 13.02.2011 18:38:00 отговори + 0 0
@Clandestine - 2011-02-12 22:14:42

Еминем също има "Оскар"! Това несъмено задължава всички нас, когато някой ден намине насам, да развържем кесиите и да пуснем сълза. Може и нещо друго...в добре изпраните гащи. Какво като не е врякал Смоука на Уудсток. Все таки са го давали по телевизора. Значи си струва парите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


soregashi 13.02.2011 13:49:24 отговори + 0 0
100 лева за Фестивална. Тия или са друсали или има печатна грешка. Не че нещо, ама да ми разправяте за величие и да го забиете в тая дупка с акустика като на бюрото ми и да ми искате 100 лева за това удоволствие... ъм не мерси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дикинсън 13.02.2011 01:25:10 отговори + 0 0
И аз си мисля че 100 лв. за този изпълнител са много. 130 лв беше билета за AC/DC Front Of stage. Група която е къде къде по-касова и по-слушана. А пък като сложиш и залата в която ще пее - УЖАС! Няма по-лоша зала за концерт в София от зала Фестивална. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Clandestine 12.02.2011 22:14:42 отговори + 0 0
>>>Ралф Уигъм
маниерното врескало има Оскар а на тебе майка ти ти пере гащите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2011 12:19:42 отговори + 0 0
100 лева
ненормално е това
егаси
пу
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сузуки Мастър 12.02.2011 09:51:14 отговори + 0 0
Супер за Кокерчето,аре ся и Мейдан да обявите за да е пълен купона Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ралф Уигъм 12.02.2011 00:20:13 отговори + 0 0
Ще отида да гледам това маниерно врескало, прочуто с два хита и половина, ако ми платят 100 лв. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

miroslaw 11.02.2011 23:40:04 отговори + 0 0
doggy - 2011-02-11 13:23:41
Съгласих се с колегата, дал предложенито за Белградска арена (имах удоволствието да гледам Rammstein там). Проверих дори условията:

http://www.arenabeograd.com/en/events/tickets/all

Най-скъпите билети са по 93 лв, а условията са къде къде по-добри от тези във Фестивална. Започвам да си мисля, че българският организатор е повече алчен, отколкото ценител да хубавата музика.

И аз съм н атва мнеие!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pure hollokaust 11.02.2011 23:37:22 отговори + 0 0
Wacken дори е 4 дни.Най-първият ден нема хедлайнери и официални групи,но има неколко по-ъндърграунд групи,кавър банди и метъл караоке + метъл дискотека,както и яко мърч и забавления в рицарския средновековен град или в другите атракциони.зима 3 големи сцени,една закрита и енд апо-млака сцена и над 80 метъл банди,като сред тех тази година са:
Judas Priest,Ozzy Osbourne,Motorhead,Avantasia,Children of Bodom,Cradle of Filth,Bling Guardian,Trivium,Iced Earth,Kreator,Sepultura,Sodom,Exodos,Rhapsody of Fire,Morbid Angel...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 11.02.2011 21:37:56 отговори + 0 0
WackenOpenAir - 3 дена - 130 евро...
JOE COCKER - 50 евро....
Коментарът е излишен....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

doggy 11.02.2011 20:25:25 отговори + 0 0
За xmihailx ще напиша пак :о). (Нищо лично, друже, но съм само донякъде съгласен с теб.)
Ето ти съседна държава - Сърбия, градът е Белград, а залата - Арена Белград.

http://www.arenabeograd.com/en/events/tickets/all

Най-скъпите билети са по 93 лв, а условията са къде къде по-добри от тези във Фестивална.

Останете със здраве!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


xmihailx 11.02.2011 20:06:00 отговори + 0 0
Свикнете, че концертният бизнес е скъп бизнес. Дори при това условие у нас в повечето пъти билетите за концерти са в пъти по-евтини, от тези в съседните държави. Няма нужда от коментари, в които мрънкате за концерт, за който повечето от вас дори да беше 10 лева пак не биха ги дали. Не се научихте, че труд е не само да копаеш на село с лопатата (в никакъв случай не го омаловажавам и този труд). Има и творчески, има и мисловен труд. Който е фен на нещо и повече би дал, сигурен съм. Който не е фен на нищо, нищо няма да даде, но ще изпише достатъчно коментари тук и на други места, за да разберем колко е недоволен. Сега, ако се появят и хора, които почнат да ми говорят за това, как корпорациите ограбват прогресивната младеж, ще попитам същата тая младеж с кви дрехи се облича, каква храна яде и осъзнава ли къде е в момента общо взето? Щом отхвърляте едни корпоративни продукти, що не отидете в гората да берете гъби и да живеете в колибки, та да ги отхвърлите всичките. Има хора, които се справят отлично по тоя начин, ама се съмнявам, че повечето от нас ще успеят. Бъдете си българи, но престанете да гледате ограничено на всичко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 11.02.2011 19:46:25 отговори + 0 0
Al Jourgensen е къде къде по-велик, ама билетите му бяха по 20 лв. m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.02.2011 18:22:13 отговори + 0 0
Някой има ли спомен какви бяха цените на предишния концерт на Джо Кокър преди няколко години - питам сериозно . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

уф 11.02.2011 17:33:03 отговори + 0 0
@Варна
На сватбата се е ходило с "куверти" от $1000 С тези цени хората са направо на далавера )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 11.02.2011 17:26:42 отговори + 0 0
На Баневи на сватбата концертът му беше без пари - те плащаха!
Да бяхте отишли там да го гледате, вместо да давате сега по 100 лв
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dedomras 11.02.2011 15:54:15 отговори + 0 0
Вече знам защо пее така Джо Кокър! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ави 11.02.2011 15:41:34 отговори + 0 0
Не е лесно да си промоутър в БГ...При мизерията откъм свестни зали и стадиони, къде да организира човек концерт? Имаме едно НДК и Нациналния стадион в София, и една Каварна! За НДК-то са абонирани Веско Маринов и Кичка Бодурова ((
Лично за мен Кокър е от величината на Гери Мур - как можа да им хрумне тая Фестивална??? Счупени прозорци, мръсотия,бетон, без акустика, и то на тия цени?
100 пъти по-добре в Белградска арена, Кокър не обикаля всеки месец в Европа, поне изживяването там ще си струва парите на 1оо%
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dedo_Gosho 11.02.2011 15:04:16 отговори + 0 0
KK, искам да е "по-добре да печелим и да изграждаме име и имидж, за да може след време да спечелим още повече позиция и пари!", отколкото печалбарство за един ден. И това ли са романтично-утопични заблуди, а? На теб цената реална ли ти се струва? Залата примерно, заслужава ли си тези пари като атмосфера, удобство, акустика? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КК 11.02.2011 14:44:34 отговори + 0 0
Естествено, че това ще им е девизът, това е тяхна работа и хората се хранят от нея. Ти какъв искаш да е, "ще мрем от глад, но искаме клиентите ни да са най-усмихнатите хора на света"? Не е добре да се живее с такива романтично-утопични заблуди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dedo_Gosho 11.02.2011 14:14:05 отговори + 0 0
Според мен залата ще я сменят, но цените няма да намалят, гадовете!!! Печалбарството преди всичко, това е девиза на БЕК, НЕК, МЕК, СМЕ, СТЕ и всички останали ******! ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


г 11.02.2011 13:42:10 отговори + 0 0
искаме ЗАЛА 1 , баси докато направят залата на 4-ти км ще измрат всички изпълнители Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 11.02.2011 13:37:44 отговори + 0 0
срамно е в тази зала (тип склад) да пее Джо Кокър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

doggy 11.02.2011 13:23:41 отговори + 0 0
Съгласих се с колегата, дал предложенито за Белградска арена (имах удоволствието да гледам Rammstein там). Проверих дори условията:

http://www.arenabeograd.com/en/events/tickets/all

Най-скъпите билети са по 93 лв, а условията са къде къде по-добри от тези във Фестивална. Започвам да си мисля, че българският организатор е повече алчен, отколкото ценител да хубавата музика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.02.2011 13:20:34 отговори + 0 0
Кокър е велик,но очаквам нещо което повече да ме заинетересова,а засега май само Kultur Shock бих гледал.S.O.D. S.O.D.! ;D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дъфф 11.02.2011 13:17:05 отговори + 0 0
Колкото до изкуството, то струва и по 15/20 лв на други места...

Не съм се оплаквал от цени, но тази година е нещо страшно...

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


CR 11.02.2011 12:37:19 отговори + 0 0
@ Depositus Cordis - 2011-02-11 12:26:36
Кокър добре, 80-100 лв за Фестивална - тц!
+3

На 29.5 е в Белградска арена. Ние сме там!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 11.02.2011 12:26:36 отговори + 0 0
Кокър добре, 80-100 лв за Фестивална - тц! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.02.2011 12:23:33 отговори + 0 0
може изкуството да струва пари ама чак пък толкова...
Билетите за мнго по-велики от него са били около 50 лева и то в зала 1 на НДК. Харесвам го, но с тези цени ще си ходя на Сонисфиър и Джудас пък в другия живот ше го видя Джо !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

уф 11.02.2011 12:22:21 отговори + 0 0
Като има мераклии да гледат Кокър срещу половин минимална заплата, никой не ги е спрял! За тези пари ще гледам Роксет на следващия ден, на за него не ги давам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Clandestine 11.02.2011 12:10:46 отговори + 0 0
еееее...пак цените са ви виновни на вас.като ви е скъпо бегайте в некоя дупка и гледайте бездарни български групи за 7 лв. и готово. докога ще се коментирате едно и също като латерни? изкуството струва пари, но българинът отказва да го разбере май Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


уф 11.02.2011 12:05:49 отговори + 0 0
Скъпо, скъпооооооо
Не ми се мисли какви цени ще сложат на Sonisphere същите организатори...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

doggy 11.02.2011 12:00:36 отговори + 0 0
С тези цени ни гоните от залите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".