Вижте още над 150 снимки от "SPIRIT of Burgas 2009"

29 авг 2009, 19:07 ч. 151 / 2 1
пред./следв.
Най-сетне приключихме с качването на всички снимки от най-мащабното музикално събитие през осмия месец от годината - фестивала "SPIRIT of Burgas". Въпреки че вторият му ден (15 август) съвпадна с "Thrash till Death Fest" в Каварна, успяхме да осигурим фотоматериал и от двете места. Към галерията от фамозното изпълнение на FAITH NO MORE на 14 август в Бургас са добавени още 38 снимки, дело на Envy, чиито са и всички останали фотоси, качени днес. В т. ч. - и близо 40 кадъра от изпълнението на CLAWFINGER (виж). А в общата галерия от "SPIRIT of Burgas 2009" (разгледай) ще видите още: D2, PANICAN WHYASKER, ARTERY, Fun Lovin' Criminals, Dreadzone, ЛОТ ЛОРИЕН, КЪЛН, МЛЪК, GRAVITY CO., СЕПУКО 6, СИЛУЕТ и др.
   Бърза справка показа, че от началото на годината на KATEHIZIS.COM са добавени над 50 галерии със снимки от почти всички концерти на чужди рок и метъл групи в България. Това означава че сме ъплоудвали повече от една галерия седмично!
   Очаквайте другата седмица фотогалерии на Jon Lord и OVER THE RAINBOW, както и адекватно отразяване на двете събития, както и всички останали интересни шоута през септември, а и по-нататък.

ЛОТ ЛОРИЕН на "Blues & Jazz"-сцената

още за:

Spirit Of Burgas


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Луд 31.08.2009 17:30:12 отговори + 0 0
Ххахахахаха-баси якото има ме на снимки от феста пак! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".