И DEATH SQUAD ще подгряват TERROR в София

5 юни 2009, 18:33 ч. 277 / 6 4
пред./следв.
След като по-рано днес бяха пуснати в продажба билетите за събитието (на цени 25/30 лв.), от "Re-Act" изпратиха и официална информация за предстоящия на 1 юли в клуб "The Box" концерт. Досега периодично ви уведомявахме за шоуто и спрямо това, което сме съобщавали, има само един факт за добавяне - освен REDOUND и B.F.D.M., съпорт на гостите от САЩ ще осигурят и DEATH SQUAD. Ето и плаката:

още за:

TerrorRe-Act


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 8.06.2009 01:38:13 отговори + 0 0
Срамота е, че това събитие ще е в THE BOX. С тая колона точно на сцената ще е голяма излагация пред чужда група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2009 22:12:09 отговори + 0 0
Не съдържа грам ирония, въпреки че така прозвуча. Сред нашите групи, на които съм присъствал, тези са ми може би най-фаворитни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Diluted 5.06.2009 21:20:29 отговори + 0 0
Не мога да преценя дали предният коментар съдържа ирония или не, но бих могъл да кажа същото нещо и то с много сериозен тон, когато headliner са Hatebreed, а съпорт Terror, Born from Pain и още няколко групи (16.06 - Paris). Или пък Тerror и Last Hope (2.07 - Athens). Ето вече след такъв съпорт не знам как ще намеря сили за гвоздея на вечерта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2009 20:02:25 отговори + 0 0
То такова подгряване ще дойде точно с тия трите групи, че няма да останат сили за основната група! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".