Създадоха първия официален метъл клуб в България - "Metal Force"

29 авг 2011, 18:20 ч. 1501 / 8 258
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Клуб "Metal Force" е сдружение регистрирано по Закона за юридическите лица с нестопанска цел, създадено в гр. София през август 2011 г., следвайки пътя на други вече съществуващи аналогични организации в Европа и останалата част на света. Нашата цел е да популяризираме хеви метъл музиката и култура не само в София, но и в цяла България. Наред с това ще се стремим да консолидираме българската ъндърграунд метъл общност, а също и да общуваме със сродни чуждестранни организации. Изхождайки от обстоятелството, че преобладаващата част от музиката, която ни се предлага от радиостанциите и специализираните музикални предавания по телевизията е пълен боклук, който хората щастливо преглъщат, ние от клуб "Metal Force" решихме, че е време да спрем разпиляването на метълите и всички ние да се обединим около метъл идята. "Metal Force" е организация без каквито и да било доходоносни цели, основанана на нашите ценности, идеали и отговорност.

   Клубът е отворен за записване на нови членове (към настоящия момент броим 32-ма). Всеки, който желае да стане част от нашето метъл – семейство и е готов да допринесе за каузата с отговорност и доверие и най-важното – да знае перфектно коя е основната ни цел, може да се присъедини към "Metal Force".

   Тъй като сайтът на сдружението е в процес на създаване, информация за организацията и за това как да се присъедините към нас може да получите след запитване на e-mail: metal_force_bulgaria@yahoo.com.

   Metal Forever!
Клуб 'Metal Force'

още за:

Metal Force


Коментари   (258)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Artillery 30.08.2011 23:30:32 отговори + 0 0
Марго, ако може да готвиш мусака ще се оженя за теб, единствения свестен коментар в "чата".

Ескимос, направи ми деня, такива изродщини не бях чел от много време.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 23:11:50 отговори + 0 0
За пореден път - изключително съм щастлив да видя разединението на псевдо-метълите в нашата чалгарска държавица. Ще ми каже на мен сульо и пульо дали да слушам Sodom, Rompeprop, In Flames или Dead By April. Не на мене с тия умрели предразсъдъци. Заради тях спрях да си общувам с други "метъли".

Надявам се на всички ви стана ясно, че метълите не са и не искат да са обединени.

И ще ми говорите за метъл култура тогава, когато почнете да си купувате албуми и да слушате какво излиза на пазара в днешно време, без да се влияете от старите колкото прадядо ми предразсъдъци за "хубава музика". Щото повечето метъли май сте забравили, че сме 2011-та година вече. Поживейте малко в реалността.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кицура 30.08.2011 22:34:55 отговори + 0 0
Браво на момчетата, защото са направили нещо за това което харесват - Метъла, Това нещо е простичко и то се казва сдружение.Сдужението съществува отдавна и сега може да се види през юли в Каварна, но вече има официален клуб.Не е необходимо да си приятел с основателите за да ги подкрепяш.Достатъчно е да си метъл. Защото само Heavy Metal-ла ще спаси света.Браво пичове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дичката 30.08.2011 22:33:45 отговори + 0 0
Аре не мога да вдена я вече от 2 дена дето ги четем тия коментари по таз статия, не може вденем кво толко са ви напраили тея момчурлета дет правят тоя клуб да не мислите че имат некви келепири че пари ше изкомишят от тая раборта дори си мисля - че ше са в сериозен разход и затуй ми е лубопитно начи кво толко сте им скочили маразаци такива тука кво толко им пилите па за гащи па за дрехи абе вие най малко поне да ги уважавате тия комшици че са се фанали за тая работа ами плуете тука по нетя гупости по техни адреси начи хора фанете се ъ ръце, засрамете се джопици такива Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кръстоносец 30.08.2011 22:29:34 отговори + 0 0
Бъчвич, да кажем, че и аз не харесвам коментари от типа "на тоя пич му се види еди си какво", или оня за обеците. А това с ластиците просто не беше прав. И Ван Хален е носил(и) ластици. Лошо нЕма, както казваш. Просто идеята на новината се разводни с престрелките тру - ънтру фенове. А и както писа Марго, в свободното си време всеки има право да изглежда както си иска. Пичовете са създали клуб за тях. Нищо лошо. Капка по капка - вир. Дай боже пичовете да повлекат крак и да се създаде клуб на феновете на нюто, метълкора и другите нови поджанрове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


таше 30.08.2011 22:28:49 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-08-30 22:22:03
Ако искам да стана член, трябва ли да имам обици като Индианеца или може да съм и с други? И още, ако искам да се присъединя, става ли да слушам и поп музика или ако не слушам само метъл, не може? Благодаря за информацията.

Не пич .Само трябва да си плащаш .Но да знаеш че за тъпи парчета като теб , членския внос е двойно !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mutant 30.08.2011 22:25:47 отговори + 0 0
Ако искаш да станеш член треа да имаш член а не некъв мек макарон кат на болшинството коментиращи хейтъри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 22:22:03 отговори + 0 0
Ако искам да стана член, трябва ли да имам обици като Индианеца или може да съм и с други? И още, ако искам да се присъединя, става ли да слушам и поп музика или ако не слушам само метъл, не може? Благодаря за информацията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъчвата 30.08.2011 22:21:27 отговори + 0 0
Искам да ми посочиш кое от нещата, които казах беше тъпизъм. Зашото е супер лесно, когато нямате аргументи да кажете, че някой е тъп. Нямам никакъв проблем с ластиците или с който и да е било. Дори мисля, че идеята на великия метъл форс има някакъв смисъл, колкото и малоумно да е представена. Да речем, че просто ме кефи да гледам сеир от типа на "дисембауълмънт чалга-диско ли са" .. или ако имаш расти, ще ти влачат червата по пътя ти за клуба или нещо подобно доста цветущо.. Ще чакам момента в който великите български метъли ще си признаят, че грешат за нещо, но по-вероятно да ми порасне бяла брада. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dickens 30.08.2011 22:15:58 отговори + 0 0
И кво им е на ластиците? Metallica до ден днешен си пердашат с тях. И не само те Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Кръстоносец 30.08.2011 22:15:11 отговори + 0 0
Обаче Бъчвата продължава да ръси тъпизми. Обаче се възмущава от незнанието на другите. Само така... А иначе никога не съм харесвал ни Сами, ни Ван Хален. И не защото не са "тру". Просто не ги харесвам. А това за ластиците беше АБСОЛЮТНА простотия. Бъчвич, днес има едно такова чудо, като чичи Гошо. Потърси снимки на Ван Хален да видиш как е изглеждал, па тогава ръси идиотизми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъчвата 30.08.2011 22:08:23 отговори + 0 0
Вероятно, защото нямат ластици. Или де да знам..може Джо Сатриани да прилича на грънчар. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 22:05:30 отговори + 0 0
Кръстоносец - 2011-08-30 21:48:51
Днеска има новина за някакви алтърнатив групета като Чикънфут. Ти що не си там?

Пич в тая група свири и Джо Сатриани и Сами Хагар от Ван Хален бе...Щ реши че са алтърнатив групе????
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

таше 30.08.2011 21:58:07 отговори + 0 0
Ескимоса - 2011-08-30 21:40:20
Бате Таше, неам против да треснем и по няколко бири ама батка според мен ше се разминем щот аз се кефя и на много неща дет ти не го любиш като нирвана, редиохед, колдплей, линкин парк, ей такива а ти май не си по тях

Ами...смятай че се разминахме
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шапокляк 30.08.2011 21:57:53 отговори + 0 0
С тва клинче Силвъра добре обажда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Кръстоносец 30.08.2011 21:48:51 отговори + 0 0
Бъчвич, ай да спреш с простотиите, че и ти се оля доста. Като не те интересува новината, не си фен на старите и златни хеви, траш, спийд и пауър неща, що се напъваш тука, като глиС на буца? Днеска има новина за някакви алтърнатив групета като Чикънфут. Ти що не си там? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъчвата 30.08.2011 21:45:13 отговори + 0 0
Само не намесвайте Нирвана, моля ви. Просто не ги намесвайте, и без това толкоз вуни тука на всякакви развалени яйца и лайна, че сега само липсва да се коментират групи (което знам че ще стане). Или каквито и да е "не" тру групи, за да не ви пратят в клуба на някоя фолк дива. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ескимоса 30.08.2011 21:40:20 отговори + 0 0
Бате Таше, неам против да треснем и по няколко бири ама батка според мен ше се разминем щот аз се кефя и на много неща дет ти не го любиш като нирвана, редиохед, колдплей, линкин парк, ей такива а ти май не си по тях Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

diamond_adi 30.08.2011 21:38:57 отговори + 0 0
Исках да пусна един линк, но се съмнявам, че постът ще бъде изтрит заради него, тъй че ще се въздържа)
Това, което искам да кажа на всички "Анонимни" - ако цялата злоба, която успяхте да излеете тук за толкова кратко време я бяхте задържали в себе си дали щяхме да съберем парченцата, на които бихте се пръснали в следващите няколко години????? И в този случай бих префразирала Йовков с "Боже, колко злоба има по този свят, Боже!!!!"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormwarrior 30.08.2011 21:28:10 отговори + 0 0
Хах - много добро начинание, съобщението за което е породило на места доста весели коментари! Жалко само че и доста малоумници са писали под хубавата иначе тема... Написаното от Марго е много силно, дано бъде разбрано от хората за които е предназначено

I want in
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бъчвата 30.08.2011 20:51:27 отговори + 0 0
О, СВЕТИ ОГЪН НА БЕЗУМИЕТО, защо отново поразяваш очите ми? Дисембауълмънт чалга? О, неразумни момко, или какъвто и биологичен вид да си (защото се съмнявам да сме от един и същ) как реши да напишеш такъв абсурд? Дори да беше обявил, че България се намира в Африка нямаше да гледам толкова невярващо монитора. П.С. ВЕДНАГА се присъединявам към дуум братството, мога да започна да плащам членска такса на мига. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dickens 30.08.2011 20:32:14 отговори + 0 0
Малко офтопик: Всички обсъждат снимката, а никой не каза думичка за банера в ляво, подканващ ни да посетим концерта на Boney M, упс - грешка, Samael Или това е то нюметъл от какъвто аз като виден олдскуул метъл не разбирам!?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 20:31:42 отговори + 0 0
Язе!, бъркаш жаргон с граматика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 30.08.2011 20:28:47 отговори + 0 0
To точно т'ва е проблемът, че май "защитниците" на клуба са само хора, които се познават лично с тия на снимката, демек защитават ги от приятелски(субективни), а не от обективно-логически аргументи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе! 30.08.2011 20:23:10 отговори + 0 0
@ Maрго - 2011-08-30 19:51:26

+100
Евала за коментара! Колкото до "Българска граматика" - след официалното въвеждане на думичките "копи-пействам" и "рефрешвам" и тя няма да помогне май...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


на кака бати и 30.08.2011 20:14:41 отговори + 0 0
Maрго - 2011-08-30 19:51:26
След толкова ...

Браво , доста хубаво казано ! Само че дълбоко се съмнявам че биха го разбрали плюещите тук. Метъла никога не е бил музика за масовия потребител , няма и да бъде !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cvete 30.08.2011 20:14:00 отговори + 0 0
Чета коментарите и немога да повярвам на очите си,и по специално негативните коментари тук.Явно на някои тук не им харесват създателите на метъл клуба,и бълват жлъч на килограм.На който не му харесва,да се затвори в собствената си "дупка" и да си слуша на воля каквото ще....аман от всезнайковци и малоумници.Познавам организаторите на клуба и смея да кажа,че са готини и свестни момчета.Подкрепям идеята!!!Останалите"всезнайковци".......да го душат!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Maрго 30.08.2011 19:51:26 отговори + 1 0

След толкова много облъчване не бих казала, че прочетох кой знае колко различни коментари и с ясната мисъл, че моето некомпетентно женско „шафрантийско“ мнение на изпаднала българска метълка-позьорка също е без каквото и да било значение за когото и да било, ще си позволя да го споделя.

1. За мнозинството от българи метълът е просто музика. Единственото, което те влагат в него са 20лв месечно за Интернет. За една малка и сплотена част обаче това е религия и начин на живот. Те могат да събират пари цяла година и да минат стотици километри, за да подкрепят любимата си банда като купят неин албум и да се отдадат искрено за два дни на това, което ги е водило цял живот (независимо колко дълъг е той) и ги е изградило като личности. Защото ако нямаше добрият стар rock'n'roll, класическият heavy metal и олдскул осемдесетарският thrash, сега нямаше да има нито една от новите банди. Има ню скул, защото има олд!

2. Не е необходимо да си набор на дядо си, за да се чувстваш олдскул и да слушаш такъв. Много ясно, че 15 годишните не могат да знаят толкова, колкото по-големите батковци, нито пък могат да преживеят времето, когато комунистите са биели и наказвали за дълга коса и елеци. Не могат да усетят и какво е да събираш няколко месеца джобните си за значка или нашивка, които и без това едва се намират. Факт! Сега има всичко. Но защо да не могат да се впечатляват от хората, които знаят и разбират повече от тях. И защо по-компетентните да не споделят мнението и познанията си, вместо да обиждат по-малките от тях, че нищо не разбират и никакви групи не знаят.

3. Истинските metalheads в чужбина се подкрепят и учат едни от други. Те слушат групите на приятелите си и ги лансират. Ние само завиждаме и си плюем зад гърба.

4. Някой мрънкаше защо имало снимка... Ами, може би, защото ако нямаше ти и още много като теб щяха да мърморят, че няма и, че „уж големите метъли и инициатори, а не искат да се покажат кои са!“

5. Нормалните хора в днешно време работят, а повечето уважаващи себе си фирми имат дрескод. Интелигентните хора съобразяват поведението и външния си вид със средата, в която се намират. Не съм виждала досега жена да притича за хляб и мляко с вечерна рокля и перли. Нормално е да не виждате и наковани метъли на всяка крачка.

6. На вас какво ви влиза в работата здравословното състояние и плодовитостта на някой друг?
Вместо да си чешете езиците с глупости, що не си почешете ташаците и не си сипете една ракия!

П.С.: И си купете по една българска граматика, защото при всички те глупости и претенции имаше сигурно едва 3-4 коментара, написани грамотно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 19:46:52 отговори + 0 0
Колкото и да ми харесва музиката, гледайки снимката на основателите, губя желание да съм част от метъл – семейството. Срамувам се да изразя идентичността си с тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

таше 30.08.2011 19:23:34 отговори + 0 0
Ескимоса - 2011-08-30 19:09:34

ам тъй кажи ве! кога съ напийм с тебе ?
И между другото....не помня да съм казвал на някой какво да слуша.Това че има хора които хем знаят че слушат комерсиални лайнарчета , хем се обиждат на групи , си е техен проблем :Д
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.08.2011 19:21:00 отговори + 0 0
Силвър изобщо не е убедителен с тези ню-метълски маратонки. Epic Fail! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Filth Hound of Hades 30.08.2011 19:11:11 отговори + 0 0
Консолидация на МЕТЪЛИТЕ. Тука коментират малоумници, без искрица любов към тая музика, които нямат и най-беглата представа какво е ъндърграунд и какви са корените на метъла като цяло. Баш на такива хора не им трябва консолдияция, те са си консолидирани под знамето на плиткоумието и позьорщината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ескимоса 30.08.2011 19:09:34 отговори + 0 0
таше - 2011-08-30 18:30:01
Ескимоса - 2011-08-30 18:23:16
The Great Lesbians, Rakkitikki....

Добре де , сега аз да те питам... Ти па какво правиш под новина за МЕТЪЛ клуб , при положение че така като гледам групите , явно не слушаш такава музика ?

Шега си правя бе батенце...много ясно че не ги слушам тия. Слушам по малко старо хеви като аксепт, слушам траш като содом, дестръкшън, доста хардкорев от по-новия като хейтбриид, и корн и слипнот съм слушал, тивиум също, но и много стари неща, че и дет метъл като морбид енджъл да кажем...номера е бате че слушам хем стаи класики, ама и много нови от 90те и последните години и не приказвам какво т р я б в а да се слуша
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dickens 30.08.2011 19:07:03 отговори + 0 0
Ira Deum подкрепя с две ръце идеята... дано сте искрени За плюещите и обсъждащите облеклото по снимката призовавам да погледат малко снимки в нета на Shaun White - олимпийския шампион по сноуборд. На всички интервюта пича е с впити панталони или с 2 думи олдскуул метъл. Модата наистина се завръща и сред тийновете по улицата тук в USA... Предполагам че в държава като България това изглежда странно, но бъдете все пак малко по-широко скроени... Навремето и аз съм носил стречове и пак ме гледаха странно разни чичковци И най-вече не съдете за хората по облеклото! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 30.08.2011 18:36:14 отговори + 0 0
ЯКО! Браво момчета само така! Да го .............. чалгарите и всички мутри и мутреси! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


таше 30.08.2011 18:30:01 отговори + 0 0
Ескимоса - 2011-08-30 18:23:16
The Great Lesbians, Rakkitikki....

Добре де , сега аз да те питам... Ти па какво правиш под новина за МЕТЪЛ клуб , при положение че така като гледам групите , явно не слушаш такава музика ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ескимоса 30.08.2011 18:23:16 отговори + 0 0
The Great Lesbians, Rakkitikki, War Machines, Bollox, Meaningless Sacrifice, Frowning Mother
и оше мога ама тия стигат ма кво и да ти ги пиша като не ги знаеш бате, ти си по хедъните
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

таше 30.08.2011 18:20:48 отговори + 0 0
Ескимосе я напиши 3,4 твои любими групи да се посмея малко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ескимоса 30.08.2011 18:18:13 отговори + 0 0
таше - 2011-08-30 18:05:29
Ескимоса - 2011-08-30 17:57:39
Ескимосе не го чета бре

А тъй брат успокои ме да знаеш. Викам си ще се сецнеш от тая информация за толкова гадни групи, много гадно. Хубаво правиш че не четеш машала
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 18:13:20 отговори + 0 0
Носенето на клинчета предразполага носенето на мъжки прашки, това е адски удобно. Мисля, че българският метъл фен трябва да носи такива клинчета, ако може и леопардови, защото на мен лично ми харесва! А пък и другите от клуба ме харесват така - по индиански.

П.С. Просто му прочетох мислите (на Indianeca).

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


таше 30.08.2011 18:05:29 отговори + 0 0
Ескимоса - 2011-08-30 17:57:39
Ескимосе не го чета бре.Днес получих във фейсбук линк към новината затова спамя :Д . А инак и аз си пускам и други неща да попреслушам ....ама бързо ми минава
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ескимоса 30.08.2011 17:58:59 отговори + 0 0
туй долу беше до бат Таше Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ескимоса 30.08.2011 17:57:39 отговори + 0 0
Абе бат Таше чета те тука, мерси че каза за групите де, ама един въпрос ми се върти: абе ти що го четеш тоя сайт бе човек? Кат ти гледам групите дето ги изброи - еми не ги виждам много по тоя сайт кажи бате що се подвизаваш тука? Гледам днес рази джейнсадикшъни, чикънфути, мизеререта и не виждам нищо дето ти харесва на теб, що не си намериш друг бг сайт за метъл музика ами тука си отворил голяма уста да се оплаквиш че не може четеш за твойте групи дет ги изброи?
А да ти кажа бате поне десетина от твоя списък и аз ги харесвам ама се кефя и на разни агностик фронт, лам оф год, слипнот, ама и на дет ейнджъл. Ама кажи за моя въпорс дет те питам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?!? 30.08.2011 17:57:14 отговори + 0 0
Щом видях заглавието и снимката се пляснах по челото, очаквайки хм... интересни коментари. Не останах разочарован. Може би членовете на сдружението (или на форума) трябва да въведат правилник (не е упоменат в статията)по какъв критерий се приемат членовете:
1.Дали са тру, носят ли впити панталони, кубинки и патрондаш, имат ли дълги коси и т.н.
2.Норматив за изпити бири.
3.Участие в мероприятия: организирани сбирки пред залата без разбира се да влиза на концерта, лекции по реторика защо не сме успели да съберем 50 лева за половин година и колко пиене сме опукали в деня на концерта по случай рождения ден на лелината котка, упражнения за напредналите, как да се вмъкнем на концерт без билет и разбира се алкохолни седянки в парка.
4. Организирани дискусии по следните теми: Защо моята любима банда е най-добрата, а другите са толкова зле. Какво е "хейтър" и как да стана такъв, след което започваме да "хейтваме" другите "хейтъри". Какво да пишем по форумите независимо от темата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 17:55:35 отговори + 0 0
Слушам всичко де що си струва от 1982 до 2011 и всеки ден излизат нови и нови готини неща, мен. Но хора като теб и организаторите на клуба са с остарели виждания. От 20 години слушам как някой ще се бори с чалгата и ще покаже на света що е да си метъл. БУЛГАР БУЛГАААР! Не закъсня ли малко тоя клуб с идеята? Еми да, закъсня. Щото ИСТИНСКИТЕ метъли са на същия акъл на който бяха преди 20 години. Това им е проблема. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


таше 30.08.2011 17:44:35 отговори + 0 0
Не пич , може и на мп3-ки от нета да си слушаш . На колкото по -малко кбпс са рипнати толкова по добре . Заемат по малко място нъл тъй .И btw ти си фен на Opeth или някое подобно недоразумение предполагам? :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Гроздан 30.08.2011 17:42:58 отговори + 0 0
Бай Гроздан отива да пие бира. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 17:37:21 отговори + 0 0
Не разбрахте ли, че в България за да си "истински метъл" трябва да слушаш само Slayer на плоча и на презаписана касетка, иначе си педераст, позьор, ню-скул смешник и т.н.? Ето, Мьетау Форз членовете си ви го казаха. Оставете ги истинските метъли да се ал-консолидират, не им пречете. Надали те ще пречат на вас. макар че така и не разбрах как ще борят чалгата (rofl) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 17:30:52 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-08-30 17:24:02
Тоя ташето супер смешен обаче...тия групета си ги знае май той и домашната му котка хахах

Напротив всеки метъл ги знае , а такива позьорчета като теб слушат новата "метъл" вълна .Нали ? А и на такива като теб обикновено критерия за качествена музика е колко е известна групата и колко пълнят стадионите :Д Смешник...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 17:24:02 отговори + 0 0
Тоя ташето супер смешен обаче...тия групета си ги знае май той и домашната му котка хахах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


цъфтеж не приятен 30.08.2011 17:06:16 отговори + 0 0
таше, you're my guiding light! Останалите, начело с ескимоса, индиеца и други представители на ънтрю етноси с широки гащи - да четат списъка на ташето! там е дъ трю истината! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 17:00:13 отговори + 0 0
еми да, световно неизвестно е...
/Disembowelment/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

}:-( 30.08.2011 16:51:22 отговори + 0 0
тва Disembowelment диско, чалга, кво е?

Не позна.Не е от твоите жанрове.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DM 30.08.2011 16:50:38 отговори + 0 0
'Що ли силно подозирам, че на доста голям процент от анонимно плюещите тук, един ден ще им се отворят очите и ще ми се прииска да се присъединят към клуба... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 16:47:01 отговори + 0 0
трю метъл, кво е тва?
има само хеви метъл..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


таше 30.08.2011 16:46:21 отговори + 0 0
Ескимоса - 2011-08-30 15:25:47
Аа бат Таше ......

Аз да увъртам ?! .....

стари :ACCEPT,ACCUSER,ANTHRAX,ANVIL,ARTILLERY,ASSASSIN,ATTITUDE ADJUSTMENT,Asphyx, ATTOMIKA,AUTOPSY,ARMORED SAINT ,Axel Rudi Pell,BLOOD FEAST,BATHORY,CARNIVORE,Celtic Frost,CORONER,COVEN,CYCLONE TEMPLE,DARK ANGEL,DARKNESS,DEATH ANGEL , DEATH , DEATHROW ,DECEASED , DELIRIOUS,DELIVERANCE ,DEMOLITION HAMMER,DESTRUCTOR,DEVASTATION,D.R.I. ,EVILDEAD,EXCITER,EXHORDER,EXORCIST,RAZOR,SOLSTICE, SLAUGHTER,SADUS,SACRIFICE,Sabbat [Jpn],SABBAT [UK], Ripping Corpse,PROTECTOR,POSSESSED,POISON ,MX , [Ger],PESTILENCE,ONSLAUGHT,NUCLEAR ASSAULT,NECRONOMICON,MORTAL SIN ,MORGOTH,MORBID SAINT,MESSIAH,LAAZ ROCKIT,HEATHEN,GRIP Inc,GRINDER,FORTE ,

нови:BLIZZARD,CONTRADICTION,DEKAPITATOR,Demonica,Dr. Livingdead ,EVIL ARMY,TOXIC HOLOCAUST,RITUAL CARNAGE [Jap],RAPED GOD 666,Perzonal War,MUST MISSA,MUNICIPAL WASTE,METALUCIFER [Jpn],LICH KING,LEGEN BELTZA,Laceration [USA],KUBLA KHAN,HEADSHOT ,FUELED BY FIRE,FLESH MADE SIN,FASTKILL [Jap]

ай стигати толковастари класики от типа Slayer , Sodom,Iron Maiden,Kreator, Sepultura и тн изобщо няма кво да ги пиша

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 16:44:59 отговори + 0 0
тва Disembowelment диско, чалга, кво е?
шото дикинсън и снайдер всеки ги знае, ама Disembowelment!?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

}:-( 30.08.2011 16:34:16 отговори + 0 0
Набирам фенове, които не са трю.
Ще правим регистрация на "Brothers Of Doom".

На всяка кръгла луна ще хващаме по едно трю да слуша 24 часа Disembowelment, а ако издържи ще има награда - розова пижама с лика на Брус Дикенсън.
Може и гланц за устни от любимите на Дии Шнайдер.

Аре подкрепяйте метъла, че феновете на Никълбак нещо взеха да намаляват.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 16:21:44 отговори + 0 0
Не разговарям с такива, които не са слушали Танкард! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 111 30.08.2011 16:17:23 отговори + 0 0
Като цяло подкрепям създаването на подобен род организации и ми харесва самото име "Metal Force". Все пак трябва да има нещо, което да обединява феновете, да изразява една обща позиция и да стимулира нашата сцена. Не разбирам тази част от написаното "и най-важното – да знае перфектно коя е основната ни цел, може да се присъедини към "Metal Force"". Би следвало основната цел да бъде ясно формулирана. Аз само мога да правя догатки за нея, а какво остава за един подрастващ фен? Що се отнася за музиката-буклук бих казъл, че тя е необходима и трябва да съществува. Без нея няма как да оценим качествената музика. Същевременно трябва да има повече предавания за метъл и то за различни стилове, защото само с еднта Фрактура не става, а по радиата се върти почти едно и също. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


brutality 30.08.2011 15:52:13 отговори + 0 0
отново хейтърите са в сила тук!едни и същи седят и чакат да се появи новина за концерт,събитие,нова група и да кензат отгоре!каква държава-какво нещо.иначе-браво на пичовете за идеята. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unholy 30.08.2011 15:34:04 отговори + 0 0
@redordead
Пич, какъв е тоя сайт тука? Пишат се новини основно за хора, повечето от които пият и пушат, някои карат мотори, други възхваляват сатаната, трети са тотални нихилисти....
Перфектното място да дръпнеш една лекция, колко по-полезно да се ходи с джапанки и чехли, вместо с маратонки или кубинки. Баси малоумника.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ескимоса 30.08.2011 15:25:47 отговори + 0 0
Аа бат Таше
не така...аз те питах нещо, ти почна да увърташ...аре кажи човече имена на групи дет имаш предивид, кажи 3, 4, 5, що не кажеш, да не би да не знаеш? Ей тъй само да се сверя с тебе на едно ли се кефим па и нещо ново мога да науча де да знае човек аре кажи батенце
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 30.08.2011 15:17:32 отговори + 0 0
ей, страшна дискусия за ластици и клинове абе щом смятате, че са секси - ок носете си ги...за мен е същото като носенето от мъже на тесни тениски с шпиц деколте...

...а на музикантите на сцената е позволено да носят каквото си искат
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 15:17:08 отговори + 0 0
а има ли рокаджии звезди, дето не пият, пушат или ползват наркотици?? въобще за кво спорим тука...
това е начин на живот и той включва алкохол, секс, наркотици, ИМИДЖ. а имиджът с тесните дънки си беше основен за рока десетилетия, така че всеки да ходи как си иска, може и гол с един клон в задника да си забоде, не ме е еня, затова вече няма комунизъм, всеки си избира своя начин.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимка 30.08.2011 15:16:44 отговори + 0 0
Много ме кефи как обърнахте темата на дебат за панталонки :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 15:13:04 отговори + 0 0
Saxon са го казали - Denim'n'Leather..
дали са широки, а??
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 30.08.2011 15:12:29 отговори + 0 0
пич, те тия дето ги изброи, поркат и позлват наркотици за озброените години - това означава ли, че наркотиците и алкохола са полезни?

иначе провери в нета по разни здравни сайтове какво пише за тесните джинси, като цяло товето мнение - аз нося тесни и съм ок - значи не са вредни - е доста...неерудирано...ако мога така да се изкажа
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 15:08:21 отговори + 0 0
абе, ти да не си некой доктор с тия лекции тука...
вий Джоуви, Джагър, Ст. Тайлър и куп други, по 30-40 години имат един и същи имидж, имат и деца, щом питаш, аз имам дете, след 20 години тесни панталони, ако си некой на 20 и само цитираш некви глупости дето си чел, не коментирай..
''Тесните панталони са на мода в последните години''
да ама особено повече преди 20 години беха повече на мода...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 30.08.2011 15:03:30 отговори + 0 0
......
и колко рок величия са носели тесни прилепнали дънки, кожи и имат куп деца...
======
днк тест правил ли си им на децата то по твойта логика ако погледнем в арабския свят, дето мъжете носят рокли къв прираст имат..., а ето ти конкретна информация:

Тесните панталони са на мода в последните години. Обикновено са така скроени, че прилепват плътно към краката. Освен това са плитки. За съжаление не всички могат да изглеждат добре в тях. Някои хора дори могат да си докарат здравословни проблеми, ако се опитват да се вмъкнат в тесни панталони, без да се съобразяват с телесната си структура. Притискането на краката може да доведе до сериозни проблеми, тромбофлебити, да обостри предшестващи заболявания на кръвоносните съдове или да предизвика нови. Тесните панталони са заплаха и за предразположените към хернии, както ингвинални, така и феморални. Първите се представят с болка в слабините и са по-характерни за мъжете, а вторите - в горната част на бедрата, по-често засягат жените. Тесните кройки в областта на слабините могат да доведат до проблеми с тестисите като хидроцеле и други. Плитките панталони пък в съчетание с гола талия са рискови за кръста, бъбреците и яйчниците, особено през студените месеци. Вредни ли са за вас тесните панталони, преценете сами.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.08.2011 15:00:22 отговори + 0 0
абе, взех че се зачетох, кви са тия глупости за тесните гащи, бе хора, такива тесни панталони се носеха 60-те /чарлстонките/, 70-те, 80-те /като на снимката горе-долу пичовете/, това си беше мода, истински хеви метъл вид от златните години на метъла..и тва са пъклни простотии, че били вредни, и аз съм носил и нося тесни дънки, и колко рок величия са носели тесни прилепнали дънки, кожи и имат куп деца... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ирена 30.08.2011 14:56:17 отговори + 0 0
По неговия коментар стана ясно, че се заглежда в мъжки чатали.Може би просто е много наблюдателен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 30.08.2011 14:52:59 отговори + 0 0
Иренче, тези дето ти ползваш с тесните гащи, мое си мислиш, че бачкат добре, ама щото не си ги сравянвала с такива дето се веят свободно в широките...все едно да караш цял живот москвич и да казваш, че си е ок и те вози, и да не искаш да се качиш на мерцедес, щото нямало смисъл, понеже върши същата работа...

а ако говорим сериозно потърси в нета - например движението за носене на килтове от мъже и защо е силно препоръчително
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 14:51:34 отговори + 0 0
Евала, като осемдесетарски трашъри са, когато метълът беше закон, религия, мода, всичко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 14:49:42 отговори + 0 0
А ти познаваш ли Бъчвата че да му намекваш че е "латентен хомосексуалист". Както ти направи своята преценка, така направих и аз моята. Пито-платено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


redordead 30.08.2011 14:49:10 отговори + 0 0
никой не ги е обиждал хората бе, обсъжда се просто техният олд скул вид...бтв, аз такива по улиците много не мяркам, ама по концерти се появяват - лошо няма, всеки е свободен да се себеизразява свободно, преди 18-20 години като бях 7-8 клас как съм плакал на майка ми да ми купи ластици...а дори преди да пчонат да се внасят от Турция сами си стеснявахме дънките и им слагахме ципове долу, за да могат да се свалят все пак

според мен караниците станаха, защото част от така наречните трута, веднага казаха, че ще се борят срещу емота, метъл кор и там др - "не тру" стилове - пък аз мислех, че идеята е да се обединяват всички, които слушат тежка музика
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ирена 30.08.2011 14:47:53 отговори + 0 0
Скъпи ми,redordead,не знам за твоите гениталии и за другите, над които имаш наблюдения, но тези, които мен ме интересуват, по никакъв начин не са пострадали от носенето на тесни гащи.
А пък ти, който ме нарече "поредната шафрантия дето се е заблудила че мозъкът й въобще успява да работи", познаваме ли се с теб, че да твърдиш подобно нещо ?
И, наистина, къде е музиката в цялата тая работа
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Artillery 30.08.2011 14:43:54 отговори + 0 0
Пичове дето храните, намирате се в "Сайта за праведна музика". Поне аз така прочетох като отворих за пръв пут линкът на сайта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 14:37:28 отговори + 0 0
ХАХАХАХАХ "цъфтеж не приятен" - ти си върхът!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

balls of steel 30.08.2011 14:37:26 отговори + 0 0

Абе хора, кво ви става? Защо е тая омраза, кво е това реване... Какво има във факта че някой събира феновете в клуб?
Забравихте ли къде бяхме преди 15 години? Забравихте ли концертите, как биеха ченгетата, как събирахме касетки и страници от списания, как имаше солидарност между непознати, само защото бяхме с дълги коси?

Браво Стойчо, Индианец, браво на всички останали фенове които искат да сплотят свестните хора в БГ.
Останалите просто може да замълчите, не мисля че е коректно да обиждате хора, които дори не познавате. Коментарите ви наистина са излишни!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.08.2011 14:34:51 отговори + 0 0
Вие съвсем изпростяхте, бе хора, ако се погледнете от страни, доста ще се посмеете - като мен Някакви притеснения относно здравето на хората на снимката се чуха, много мило..пък обиди за някакви жени, дето не ги познавате, още по-мило...пък за сексуалната ориентация на повечето коментатори, това вече е в реда на нещата...ама все пак - къде е музиката в цялата тая работа....голям смях!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

таше 30.08.2011 14:33:46 отговори + 0 0
Ескимоса - 2011-08-30 13:29:26
Таше,
кажи ги бате тия групи дето не са боклук, дето тряя ги уважаваме и т.н. и да четем за тях, мола те

Ескимос,ако при всичката камара музика която можеш да теглиш и да прослушваш , сам не си осъзнал кое струва и кое не , да ти изброявам ГРУПИ ли ?! И да абсолютно продължавам да твърдя че в тоя сайт се пише за една камара боклуци , бози и каква ли не комерсиална паплач.....Ама те каквито феновете , такива са им и групите , такива са им и журналята....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъчвата 30.08.2011 14:32:21 отговори + 0 0
Всички цъфтежи, фенове на Ивана, как не се навряхте и вие в една бъчва и не спряхте да тормозите хората. Долни хомосексуални мъди! Каквото и да означава това.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

цъфтеж не приятен 30.08.2011 14:29:55 отговори + 0 0
redordead е прав, даже много. В тази връзка, колкото и страхотна да ми се струва идеята (възнамерявам да се присъединя към клуба още утре), няма как и аз да не попитам няколко неща:
-> Силвър роднина ли е на Среброто от Братя Мангасарян и защо прякорът му е написан на кирилица и с различен шрифт от този на другите двама - защото е единственият с клинче или защото само той е с кецове?
-> Blasphemer има нещо общо с Rune Eriksen от Mayhem, счита ранната поезия на Tom Angelripper за свое основно житейско вдъхновение или просто няма фантазия?
-> Indianeca (чете се "Индиъника", ако е написано на английски, така че в случая явно е на сръбски) има индианска кръв по бащина/майчина линия, сам е решил, че прилича на индианец, или някой го е излъгал?
И един въпрос и към тримата клубоучредители: А, бе, момчета, не ви ли се спарват мандрахулите в тия ластици?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 14:29:28 отговори + 0 0
Еееей, добре, бе, голямо Мъдо, хахахаха, ебати глупостта пък беше това...и съвсем по темата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бъчвата 30.08.2011 14:28:14 отговори + 0 0
Истината е, че харесвам само мъже. *блъш* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 14:28:12 отговори + 0 0
Бъчвата определено не е хомосексуалист, а Ирена е поредната шафрантия дето се е заблудила че мозъкът й въобще успява да работи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 30.08.2011 14:24:54 отговори + 0 0
Иренче, чисто физиологично е доказано, че тесните гащи не вляят добре на мъжките гениталии, те и затова са изнесени извън тялото ташаците, защото се нуждаят от по-ниска температура, та тесните гащи не са полезни, да не кажем, че може и да са вредни...

ти просто показваш поредното деконсолидиране - след елене на къси и дълги коси, на нашивки и ненашивки, се появи и тесни и широки гащи...

иначе народа си го е казал - едно време носеха потури, щот имаха мъдури, сега носят дънки, щот имат трънки...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ирена 30.08.2011 14:20:05 отговори + 0 0
Поздравления на организаторите. Като гледам какъв интерес предизвикахте - успехът в популяризирането е гарантиран
Към тия с отрицателното мнение: развеселихте ме ! Такива смехории бълвате, че най-добре да станете клоуни в цирка.Там на воля ще си носите широките гащи, а може и вие да станете звезди и всички да ви казват здрасти.

И един сериозен въпрос: Абе, Бъчва, ти да не си латентен хомосексуалист ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 14:05:21 отговори + 0 0
Не са тру глем метъл тия..
къде са им леопардовите клинчета, топираните коси и червилото?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


agent orange 30.08.2011 13:57:27 отговори + 0 0
Не бате то трябва да се соли всичко то се е видяло.Храчи по ентусиазма на хората нищо,че не знаеш за какво става на въпрос.Аз не членувам в клуба но познавам едно 70 % от хората в него и мога да ви гарантирам ,че всичките от "старите" както ги наричате до по-младите ,особено 18 годишните много добре знаят за какво иде реч относно музикални течения и прочие.Уважам много тази инициатива и я подкрепям с пълна сила ! Ако бях в България в момента (впрочем едва успях да се добера до Катехизиса) веднага щях да се впиша,но уви . Keep the flame burning !!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 13:56:41 отговори + 0 0
Как така какъв е смисълът от снимка! Доста като софчето са привлечени от нея, сигурна съм, "доста готини", както сами се описват Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

цъфтеж не приятен 30.08.2011 13:50:01 отговори + 0 0
@ redordead: Теб може и да не те интересува, но този, който организира клуба, го интересува "да го покажат по телевизора", както се казваше навремето. Няма лошо - всеки има право на своите 15 минути слава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unholy 30.08.2011 13:49:28 отговори + 0 0
@redordead

Не знам какъв е смисълът от снимка. Така или иначе, като се пусне сайт, там ще се появят някакви снимки от първите мероприятия и ще се видят хората, които седят зад всичко.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 30.08.2011 13:44:47 отговори + 0 0
@Unholy,

честно казано, не виждамс мисъл от снимката - тя по какъв начин въобще е свързана с идеята, и както виждаме от коментарите, по-скоро предизвиква някакви негативни асоциации. Мен лично не ме интересува как изглежда този, който го организира клуба...поне не и на този етап, затова ми се струва крайно излишна тази снимка...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.08.2011 13:44:05 отговори + 0 0
време беше да се появи такъв клуб!Подкрепям!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unholy 30.08.2011 13:32:35 отговори + 0 0
Идва някой, който не се кефи на идеята и почва да храни. След това идва някой, който се кефи и нахранва некефещият се. Некефещият се започва да се жалва, как не му се уважавало мнението и го заклеймявали, че е инакомислещ. Комплексарска работа..Не може да плюеш по всичко, което не харесваш/не разбираш, но да искаш да срещаш разбиране от хората, които не харесват / не разбират Теб.

След години посещаване на редица европейски фестивали, хората са създали контакти с фенове от много държави, както и с такива, членуващи в подобни клубове от където дефакто идва идеята. Този клуб няма за цел да създаде или обедини някаква "метал общност", а по-скоро ще вкара малко организация в съществуващата вече такава. Явно, подобно на мото-клубовете, този клуб ще може да организира всевъзможни "партита и забави", разполагайки с предварително събран ресурс под формата на членски внос. За такива мероприятия могат да се канят не особено известни ъндърграунд банди и от други държави, които са навити за подобни приключения, като им се поемат разходите за път и пиене )
Относно снимката.. Абе пичове, вие ако трябва да си направите снимка за нещо подобно, как ще се снимате? С дрехите, с които ходите на работа, с екипчето за фитнес, с пижамата или облечени така, както излизате за някое ъндърграунд мероприятие. Що за безумни коментари, как някой ходел с панталон и риза, а видиш ли тези "тримцата" колко били ограничени, че са толкова наковани. (btw, не виждам нищо лошо да си ограничен в някои неща ;Р)
Познавам се със стотици фенове от всички краища на България и повечето не се носим така, но и макар да ходим по концерти и всякакви сбирки от 15-20 години, не бихме се захванали с подобна инициатива. По моята логика, да се захванеш с нещо подобно, трябва да си доста краен и вманиачен в идеята... и това, което виждам на снимката съответства на това ми виждане.
Освен това съм 1000% сигурен, че за членство в клуба, няма да се броят нашивки, наличие на патрондаш и да се взимат под внимание любими банди.
Ако един ден ми бъде отказано членство, защото не се кефя на хеви метъл, ще се саморазправяме ;Р

Коцето
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Викс 30.08.2011 13:29:53 отговори + 0 0
Хората просто държат на хубавата музика. А всички добре знаем, че ' хубава музика ' е много разтегливо понятие и всеки го възприема различно. Да, новите течения в Рока и т.н. не са добре приети от пичовете. НО за тях хубавата музика са Flotsam and Jetsam, Exciter или пък Aura Noir. Няма нови и стари - има музика, носеща определен дух. Такива банди носят духа на този клуб - не виждам проблема.. По въпроса с ограничеността им - еми да, ако сте върли фенове на Токио Хотел първо не би трябвало да ви мине през ума да членувате в подобен клуб, а друг е въпросът, че няма да ви приемат - но мисля, че това е логично. Не се хващайте за думите ' Хеви Метъл ', защото в клуба има фенове както на Motley Crue, така и на Dismember.
Muse и Radiohead не схванах защо са намесени? Muse са най-добрата млада алтърнатив банда, а Radiohead са най-добрата такава като цяло. И аз имам елек с нашивки, но това не ми пречи да имам обективно мнение по въпроса, тук говорим за музикална култура, но нали се сещате, че не може да си спец по всичко. Като не те интересуват модерни течения - не ги слушаш. Малко по-доволни ли сте? Клубът е с определена насоченост - не виждам нещо лошо. И не виждам какво им е лошото на Slayer от 83-та? Или пък на Judas Priest? Хубаво е да обръщаме внимание на това какво се случва в днешно време, но трябва ли да пишем старото отдавна погребано?! Ще видим какво ще стане, има време - минал е само един ден, а вижте какво става. Всяко мнение е полезно - и фактът, че тази новина ви радва или афектира по някакъв начин е много важен, сами ще се сетите защо. Интересът е всичко..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ескимоса 30.08.2011 13:29:26 отговори + 0 0
Таше,

кажи ги бате тия групи дето не са боклук, дето тряя ги уважаваме и т.н. и да четем за тях, мола те
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

полуанонимен 30.08.2011 13:28:54 отговори + 0 0
Честно доста глупава идея, на фона на всички коментари които са се изписали досега. Кой ще обединявате бе момчета, тук само се плюе по вас. Ако мотива е да си вдигнете малко рейтинга в метъл средите с това и да увеличте фенките мисля че има и по тарикатски начини. Визията ви е убийствено смешна, може би затова толкова се плюе тук, като рекламни лица от някой метъл шоп сте накичени с тези дрънкулки. В България е смешно вече дори метъл група да направиш, капризните млади емо/кор фенчета са все недоволни, а ние дъртите вече намаляме лека полека, захванете се с нещо смислено и си живейте живота с хубава музика! (beer) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


redordead 30.08.2011 13:22:13 отговори + 0 0
хахаха, яки коментари...нека и аз да се изкажа...

1. снимката е доста провокативна и каквото и да си говорим, дори в метълските среди подобни пози се смятат за позьорски...от типа - топ 10 най-идиотски снимки в блек метъла...

2. още от първите коментари на поддръжниците на клуба, разбираме, че тази консолидация на метълите ще се бори срещу не "трю" стиловете - алтернатив, нео, гръндж итн...това консолидация ли е или деконсолидация?

3. относно дрехите - аз и всичките ми приятели от детиснтво се кълняхме като ученици, че няма да се пострижем - е, сега никой не изглежда като хеви, но пък продължаваме да слушаме таква музика...то слушаме и пантера, машин хед, ламб ъф год...този факт, дали ни прави врагове на трутата? нали по-долу ейндълрипър е казал, че ще ни мачкат?

4. това извън темата - често ходя да пия бира в борисовата - там се събират много метъл фенове в ученически и малко над ученически години - 90% от метъл фенките ми прави впечателние, че са с доста наднормено тегло и едни такива мазни муцуни...момчетат обикновено са някви щиглеци...ама жените са....нелицеприятни...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Реалист 30.08.2011 13:18:34 отговори + 0 0
Бизнес с метъл в БГ, освен при концертите, няма. Сори момчета. Ясно е, че ще се опитат даа крънкат пари тоя и оня фен за членство или нещо подобно. За да регваш фирма, да правиш сайт и т.н., което са си разходи, значи трябва да има и финансови цели този метъл клуб. Логото е полу Катехизисно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

таше 30.08.2011 13:12:07 отговори + 0 0
Ескимоса - 2011-08-30 12:58:25
тва не е мода, тва е да искаш все едно да си през 80-те и да ходиш така облечен ама не сме вече през 80-те и в наше време е смешно и не модно а старомодно...

алоооу Ескимоса ми като не е мода , какво значение има годината ве ?! Като не сме 80-те може би китарите трябва да бъдат заменени с тромпети а ? Кавал....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

таше 30.08.2011 13:09:35 отговори + 0 0
"преобладаващата част от музиката, която ни се предлага от радиостанциите и специализираните музикални предавания по телевизията е пълен боклук"

бих добавил : включително и 90% от групите за които се пише в Катехизис !

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ескимоса 30.08.2011 12:58:25 отговори + 0 0
тва не е мода, тва е да искаш все едно да си през 80-те и да ходиш така облечен ама не сме вече през 80-те и в наше време е смешно и не модно а старомодно...освен това така са облечени феновете само на някои метъл стилове,а прогресив, алтърнатив, готик, индъстриул и т.н. къде отиват? Тва изглежда само клуб за феновете на аксепт, джудас, слейър, удо и подобни, нямам как да привлече и други метъл фенове...а и не всеки метъл фен иска да изглежда с патрондаш и кеенове бира, това не значи, че по малко се кефи на тази музика, изобщо този имидж дето си правят изглежда много детиснки малко да сменят да изглежда по човешки и ще привлекиат повече хора честно съветвам не се обиждайте момчета Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Каракольо 30.08.2011 12:56:59 отговори + 0 0
На базата на прочетеното, имам няколко напълно сериозни въпроса към създателите на този клуб (подчертавам - напълно сериозни):

1. Как смятате да популяризирате хеви метъл музиката и култура не само в София, но и в цяла България?

2. Как мислите да консолидирате българската ъндърграунд метъл общност?

3. Имате ли конкретни идеи как да се преборите с обстоятелството, че преобладаващата част от музиката, която ни се предлага от радиостанциите и специализираните музикални предавания по телевизията, е пълен боклук?

4. Какво по-точно имате предвид под "разпиляването на метълите"?

5. Как възнамерявате да спрете "разпиляването на метълите"?

6. Пишете следното: "Всеки, който е готов да допринесе за каузата с отговорност и доверие..." Бихте ли могли да бъдете малко по-конкретни?

7. "...и най-важното – да знае перфектно коя е основната ни цел..." В крайна сметка, коя е основната ви цел?

Благодаря предварително за отговорите ви.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Х 30.08.2011 12:50:05 отговори + 0 0
Напълно съм съгласен с yapo - 2011-08-30 12:25:16 за тези дечковци всичко това е мода в един или друг вид,след някоя и друга година ще хванат към някоя друга модна тенденция,важното е че хората (както и да изглеждат)който обичат тази музика имат желание да помогнат за популяризирането и в нашата мила Чалгария. Браво момчета! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимка 30.08.2011 12:36:32 отговори + 0 0
yapo +1 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Индианеца 30.08.2011 12:27:37 отговори + 0 0
HMC - Heavy Metal Club Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

yapo 30.08.2011 12:25:16 отговори + 0 0
Анонимен, двата камъка са на Крали Марко тестисите
Каква метъл култура, какво популяризиране???? Преди 6 години Black Sabbath, в оригинален състав и със страхотен сет лист, едвам събраха 12-13 хиляди души на стадион Локомотив, като сред тях имаше доста сърби и македонци...да не говорим, че по концертите на известните рок групи повече от половината публика знае припевите на няколко хита и толкоз, хабер си няма от творчеството на групата и т.н. А и какви са тези глупости за "начин на живот", "метал облеклото от 80-те се завръщало на подиумите"?! Слушам тежка музика от 81-ва година, давал съм по 10 лева за оригинална значка на Motorhead и Judas Priest, на дънковото си яке имах страхотен гръб на Dee Snider, винаги когато можех, обличах се МЕТЪЛСКИ! Сега, на 42 години, далеч не мога да си позволя да изглеждам като герой с психически отклонения от филма Мад Макс! Метълът е хоби, удоволствие, свобода, но в никакъв случай да изглеждаш идиотски не те прави метъл! Познавам няколко невръстни почитатели на тежката музика, с татуирани ръце и дълги коси, дори единият миналата година си направи тату на Anthrax, ала ако го питаш през коя година излиза Fistful of Metal, гледа досущ обгазен от Първата Световна Война...Музиката е индивидуално усещане, облеклото е показност! Като ходя с риза и панталон, не се считам за по-малко метъл от момчетата на снимката, всъщност пиша това по повод предходни постове на четци и списци тук. Клубове всякакви, в Англия има включително такъв, на хората, които вярват, че Земята е плоска!
Що се отнася до жените, предпочитам да извръткам добре ухаеща чалгарка, отколкото дрипава метълка! Както моят дом е моята крепост, така и метълът е крепост на моя дух! Обществото е многопластово и различно, това е чарът на този свят, не е възможно всички да сме еднакви, обаче всички сме социални животни....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.08.2011 12:24:17 отговори + 0 0
А НМС на емблемата кво значи? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Denislav 30.08.2011 12:20:18 отговори + 0 0
Лелел тука се изля огън и жупел направо.. Предлагам вместо да се "вика" зад монитора да се позаинтерсувате относно клуба ,току виж ви хареса Има добри идеи и хората които членуват уверявам ви не са някои себични и затворени хора ..Освен това някои са дори набор 93
Има имейл,скоро ще има и сайт,всеки който е заинтерсован е добре дошъл да направи своите запитвания .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кордопул 30.08.2011 12:19:05 отговори + 0 0
Исскам повече якк метъллл като тия пичовеее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 12:18:49 отговори + 0 0
Може да се договорим за чешмата, ако в теб гори метъл огън ти продавам единия за по-евтино, но то не зависи само от мене, трябва да и питаш собствениците Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Artillery 30.08.2011 12:16:40 отговори + 0 0
Ми няма к'во да изкоментирам, ама понеже реших да напиша нещо то ще е:

"Метъла не е мъртъв и няма да умре, обаче той се замърсява с какви ли не нюуеив групи, които се наричат метъл"

Евала и на Стойчо и на Генчо и на другия пич, че са поели такава инициатива.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.08.2011 12:15:21 отговори + 0 0
olala - 2011-08-30 12:04:46
И после говорете, че слушането на Мьетъл значело висок интелект ;D Я гледайте колко малоумници са писали тук. Как измислихте да злобеете срещу това не знам. А тоя с чешмата - забавен си.

Благодаря !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 12:12:20 отговори + 0 0
Всички писали долу сте ЧАЛГАРИ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

olala 30.08.2011 12:04:46 отговори + 0 0
И после говорете, че слушането на Мьетъл значело висок интелект ;D Я гледайте колко малоумници са писали тук. Как измислихте да злобеете срещу това не знам. А тоя с чешмата - не си забавен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 11:52:18 отговори + 0 0
Бъчвата - 2011-08-30 11:46:22
Единия се казва Стомана, другия Огън.

Хубаво , ако колко пари ще ми искат , ако кажа да ги купя? Защото искам да си направя чешма.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DM 30.08.2011 11:47:29 отговори + 0 0
Здравомислещите хора не си правят труда да четат и отговарят на коментарите тук (или където и да било). Най-малко, това се вижда от "оценките" на новината - Да-162(!)/Не-40. Също така, да не говорим и, че повечето такива хора си имат много по-важни и интересни неща за вършене, от това денонощно да стоят зомбирани пред комютъра и да цъкат безсмислици по клавиатурата.

"Мисли, преди да говориш!"

Идеята е страхотна! Следващият път, когато видя Blasphemer и Индианеца, ще се позаинтересувам за какво точно иде реч! Предлагам и на всички останали да направят същото. Момчетата са достатъчно отзивчиви, че да ви дадат яснота за всичко свързано с клуб "Metal Force"!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бъчвата 30.08.2011 11:46:22 отговори + 0 0
Единия се казва Стомана, другия Огън. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 11:41:42 отговори + 0 0
Абе щом китариста на мейем вече дружи с червенокожи ...
Всеки се занимава с това, което най-не разбира.
И какво ще му популяризират на метъла?Глупости.
Отделно, ако в София метъл културата им куца, то в цяла България нямаме проблеми с това.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 11:38:50 отговори + 0 0
Тези съм ги виждал , ама искам да попитам как се казват двата камъка в/ъ които стой Blasphemer ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Надя 30.08.2011 11:15:55 отговори + 0 0
Този клуб със сигурност ще има мега успех в някое немско градче, но като гледам и най-вече чета какви помисли навяват някои хорица тука, си мисля, че пичовете няма да сбъркат ако наистина вземат да емигрират нанякъде. И все пак успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

}:-( 30.08.2011 10:55:25 отговори + 0 0
Може би един такъв клуб все с нещо би бил полезен, но снимката наистина е доста провокираща.
Много сме дългокосите метъли в България, и ние имаме везани нашивки - стига вашите да не са гумени (майтап).
В коментарите някой спомена Гама Рей, което ме учуди.Но после друг спомена ВГ-Мама и нещата се вързаха...

Ей, не хейтвам.Успех, ако правите наистина нещо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.08.2011 10:51:06 отговори + 0 0
Веднъж май ги видях на един концерт и не ми казаха здрасти!
Приех го като лична обида!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъдещ член на клуба 30.08.2011 10:49:25 отговори + 0 0
ONLY TRUE METAL IS THE LAW!
FUCK THE POSEURS! m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хахо 30.08.2011 10:47:13 отговори + 0 0
Лелеей, то не бе простотия, не бе чудо... Хората се опитват да направят нещо за "метъл обществото" в БГ, а обществото с какво им се отплаща... смешни били, позьори били... срамота бе МЕТЪЛИСТИ - тъпаци... Евала за идеята. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Либераст 30.08.2011 10:41:13 отговори + 0 0
Грайндъри ще приемате ли или Харо Шамаро ще раздава справедливост Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 10:24:15 отговори + 0 0
Предполагам, че едно от основните мероприятия на клуба ще бъде организирането на леки ремонтни дейности по домовете на членовете, с участието на звезди като Пешо Татгрен Вече има прецедент, така че... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Nevermore 30.08.2011 10:14:03 отговори + 0 0
Сисиииииииии Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Марин 30.08.2011 10:09:47 отговори + 0 0
"Каква поредна футболна драма, уважаеми дами и господа." Така и не можах да разбера как и защо се стигна от изказване на мнения за начинанието (одобрителни и тотално отричащи го - все пак всеки има право на мнение) до "ела да те видя какъв си и да се разберем като мъже ..."(не цитирам, само перефразирам). Не знам защо винаги и навсякъде се стига до там, но е факт. Аз лично слушам метал в няколко от разновидностите му и въпреки, че с Евгени (индианеца) се познаваме, също изпитвам леки съмнения относно развитието на този клуб, особено след като изчетох коментарите до тук. (Извинявай Евгени - дано да бъркам) Някой правилно беше написал, че за да сплотите метал обществото трябва да убеждавате, а не да обиждате и да заплашвате. И за да не кажете, че и аз пиша анонимно съм си написал истинското име. Поздрави на всички и хубав ден! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blitz 30.08.2011 09:46:48 отговори + 0 0
Абе я куш, паленца! Какво плюете наистина като в нюза, баси и несексуалните емо-мрънкала. Не познавам никого от тия типчета на снимката, ама не ми и трябва - щом са се навили да правят нещо, нека го правят.

А вие, жалки поплювковци, какво полезно направихте напоследък? Не, изяждането на овесената каша не се брои.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Виктория 30.08.2011 09:46:44 отговори + 0 0
таше - 2011-08-30 08:52:21
Виктория хубава ли си ?

Готина съм, като цяло.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

цъфтеж не приятен 30.08.2011 09:32:00 отговори + 0 0
"цъфтеж не приятен"
Виктория, благодаря ти, че те има!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


бат радул 30.08.2011 09:04:50 отговори + 0 0
Естесвено като има нов култ, безделните кучета наоколо ще се разлаят. Част от шоуто.
Тотал съпорт и за идеята, и за действията. Утре съм в клуба!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

таше 30.08.2011 08:52:21 отговори + 0 0
Виктория хубава ли си ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 08:49:39 отговори + 0 0
HEAVY METAL IS THE LAW!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Виктория 30.08.2011 08:26:56 отговори + 0 0
"АлтернативМ - 2011-08-30 02:07:27
Хевиметълът е мъртъв от 20 години.
Не знам защо някои все още го поддържат изкуствено жив на системи (особенно в Б-я).
Влезте в 21 век!!! "
Абе тупан хеви метълът никога не умирал и няма да умре , цъфтеж не приятен , ако си у 21-ви век малко помисли с тая чембирица ! Хеви метъл е имало , има и винаги ще има ! Аз много се радвам че има такъв клуб , които да популяризират метал музиката в България, защото вече се нагледах на чалгарщини и простотии! Евалата за клуба пожелавам много успехи и МЕТАЛ ЗА ВИНАГИ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BeerMe 30.08.2011 07:36:11 отговори + 0 0
Прочетох всички коментари и ми потекоха сълзи, от смях. Повечето писали подозрително напомнят коментаторите в Нюз.бг и други подобни. Изчакайте малко преди да храчите по всяка една инициатива. Да не се окаже, че ще докарат някоя ъндърграунд група, която при други условия никога няма да видите в БГ. Прекалено много се хващате за "хеви метъл-а" в съобщението. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


таше 30.08.2011 07:28:40 отговори + 0 0
АлтернативМ в момента 85% от групите свирещи уж метъл , са някакви комерсиални гейчета измисляйки още по комерсиални и още по гейски стилове . Слушай си ги , бъди си модерен и не се опитвай да коментираш неща свързани с хеви метъл че явно не знаеш какво е това !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АлтернативМ 30.08.2011 02:07:27 отговори + 0 0
Хевиметълът е мъртъв от 20 години.
Не знам защо някои все още го поддържат изкуствено жив на системи (особенно в Б-я).
Влезте в 21 век!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пича 30.08.2011 02:07:06 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-08-30 01:01:49
Ако отида в клуба с фланелка на Химера и расти, ще ме пребият ли с камъни?

то по пътя до тоя клуб ще ти бъдат влачени червата така че не си си и прави труда, ако ще и на ламб оф год да носиш фанелка
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимка 30.08.2011 02:04:39 отговори + 0 0
Направих си труда да прочета всичко изписано досега и мога само да кажа, че като държите толкова само на определен тип музика (в случая хеви метъл), няма как да очаквате и намерите подкрепа от цялата "българска ъндърграунд метъл общност". Не и докато има такива нападки към хора, неотговарящи на "критериите" ви. Колкото до музиката по радиото, предпочитам да е разнообразна - така освен, че има по нещо за всекиго, човек може да открие нещо ново и сам да види дали му харесва, или да смени станцията. Все пак ви желая успех в начинанието Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тоя път БЛА ЛА БЛ БЛ 30.08.2011 02:00:42 отговори + 0 0
....сакам да кажем че такива рАботи има още от краю а90те години.Живи весели и жизнени да сте... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Софи 30.08.2011 01:02:08 отговори + 0 0
@Всичко е възможно

Очаквай включване тогава Това се отнася за всички, дайте да отидем и да видим за какво става въпрос
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 01:01:49 отговори + 0 0
Ако отида в клуба с фланелка на Химера и расти, ще ме пребият ли с камъни? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 00:57:36 отговори + 0 0
Бъчва, само така. Разбивай илюзии, щото където всички мислят еднакво, никой не мисли много.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 00:56:42 отговори + 0 0
аз не съм член на този клуб, не съм ходила на сбирки, но предлагам да вземем да отидем заедно на една такава и да преценим тогава за какво става въпрос, сделка или не?

Всичко е възможно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъчвата 30.08.2011 00:54:48 отговори + 0 0
Как така всеки е силен зад екрана? Ти сериозно ли мислиш, че съществува някой, който е способен да се кара със всеки, който намира за тъп? Отивам примерно аз на някакъв концерт и започвам да разправям на всеки с тесни панталони "ей, пич, не ме кефиш" - естествено че никой няма да тръгне да се занимава, особено пък с някви хора, които така или иначе те мислят за фен на ивана, ако не си от "техните".. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.08.2011 00:52:10 отговори + 0 0
Нито съм модерен, нито съм интелектуалец, нито съм педераст, ама някак си не ме кефи начина по който се отговаря на другомислещите. Нали идеята беше да се "консолидира" метъл-обществото. Още в първата си вечер на открито се проваляте господа. Дръжте добрия тон към хората, в чиито сърца тупти метъл-истина и просто изпитват съмнения към вашите качества. Това е цената на публичната позиция. Защитете честта си без да се нахвърляте върху очевидно интелигентни мнения. Бъчвата си има своите основания, които трябваше да разсеете а не да нападате. Урок номер 1

Виж сега, анонимен, ако се върнеш по-назад в коментарите, ще установиш, че всъщност има само странни необосновани нападки, а идеята е наистина да се консолидираме...аз не съм член на този клуб, не съм ходила на сбирки, но предлагам да вземем да отидем заедно на една такава и да преценим тогава за какво става въпрос, сделка или не?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Denislav 30.08.2011 00:48:56 отговори + 0 0
Ей много е лесно да се плюе нали ? Ама давай да ги замеряме с домати..нищо,че не ги познааме и изобщо не знаем за какво иде реч... Това ще да е е философията нали ? Или се бъркам !? Много ми е чудно как по една снимка успяхте да определите кой с каква сексуална наклонност е,кой набор е,кой период на Слейър слуша и аджеба какви чорапи носи .. Латинската поговорка "глас народен,глас божи" тук май изобщо не е в сила.. Нищо де ,зад клавиетурата е лесно ,най-много да счупим някой нокът и това е,ама виж на живо с удоволствие бих изслушал някое подобно мнение от сорта на "вижда му се оная работа през клина" и прочие ,само че на живо всеки си мълчи нали
Хайде със здраве,на всички и не си тровете нервите да се чудите какво е било през 85та. Спокойно ние нали сме реликти не ни мислете .
United we stand
Divited we fall
Metal forever .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдаващ от страни 30.08.2011 00:45:32 отговори + 0 0
Пак ще попитам:
Наблюдаващ от страни - 2011-08-30 00:37:18
Това в кавичките "Поздравления!", сериозно ли го казваш, или на майтап, защото познавам доста хора, които са от точно този вид представители и фенове....все пак!?!

Въпросът ми е към Demonized !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 00:41:47 отговори + 0 0
Опа, какви изводи? Примерно аз казах единствено, че не ме кефят тесните клинове, които не намирам за особено мъжествени и веднага ме пратиха да членувам в клуба на Ивана. Доста оригинално. Повечето негативни коментари, ако не сте забелязали не са за типовете на снимката, а за жалкото ви разграничаване - ако не те кефи еди кво си си еди какъв си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 00:40:17 отговори + 0 0
Нито съм модерен, нито съм интелектуалец, нито съм педераст, ама някак си не ме кефи начина по който се отговаря на другомислещите. Нали идеята беше да се "консолидира" метъл-обществото. Още в първата си вечер на открито се проваляте господа. Дръжте добрия тон към хората, в чиито сърца тупти метъл-истина и просто изпитват съмнения към вашите качества. Това е цената на публичната позиция. Защитете честта си без да се нахвърляте върху очевидно интелигентни мнения. Бъчвата си има своите основания, които трябваше да разсеете а не да нападате. Урок номер 1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ULTRA 30.08.2011 00:37:37 отговори + 0 0
Ако ти си си направил изводите от една снимка, то за тебе аз си ги направих дори без да ти гледам снимка - само по писанията. Бедняк. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдаващ от страни 30.08.2011 00:37:18 отговори + 0 0
Това в кавичките "Поздравления!", сериозно ли го казваш, или на майтап, защото познавам доста хора, които са от точно този вид представители и фенове....все пак!?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 30.08.2011 00:37:13 отговори + 0 0
Софке, аз визирах Краско&co, които ни "изпедерастиха" всичките и ни пратиха да слушаме Ивана и Токио Хотел (пък аз за съжаление не съм слушал ни една песен и на двете гореизброени) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 30.08.2011 00:35:15 отговори + 0 0
Demonized аз казах какви асоциации ми навява външният им вид, не мога да гадая какво слушат.
А всъщност има и "съвсем нови групи", които свирят Мейдън 1:1, това не променя нищо. Виж ако слушат "съвсем нови" стилове и течения в метъла, това е друго.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Софи 30.08.2011 00:34:40 отговори + 0 0
Е точно това се опитвам да Ви намекна на всички - ама явно ще трябва да го напиша точно и ясно - и как разбра точно качествата на тези хора по една снимка ?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


чичо Гошо 30.08.2011 00:33:00 отговори + 0 0
"Най-лошото е, че фенове на метъла се оплюват едни-други, ужасно жалко..."
Защо жалко,трябва ли да харесвам всички хора, които слушат същата или подобна музика на мен?
Човек оценява другите по човешките им качества, а не по музикалните им вкусове.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Demonized 30.08.2011 00:32:30 отговори + 0 0
До чичо Гошо:

Даде интересно определение за господата тук, само където не е точно вярно. Стиловете, които слушат(ме) с гореспоменатите имат в редиците си както банди от 80-те, така и съвсем нови групи. Страшно много хора по света поддържат олдскул метъла. И за тях ли ще кажеш, че са застинали във времето?!
За хората, които слушат метъл без да са част от субкултурата мога да кажа само "Поздравления!"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 00:32:09 отговори + 0 0
добре софи, ти си била извинявай, че ти отнех мига на известност Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Софи 30.08.2011 00:31:04 отговори + 0 0
Въпрос на малко време! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъчвата 30.08.2011 00:29:24 отговори + 0 0
Всички, които не харесвате тесните клинове, големите обеци, у вас няма метъл огън, не горите за никакви събирания, на които се слуша меноуър пълни с разсъблечени блек метъл порно актриси, можете да отидете в клуба на Ивана, да си купите билет за Токио Хотел или просто да се скриете в бъчва като мен - ТАМ, КЪДЕТО ВИ Е МЯСТОТО. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Софи 30.08.2011 00:29:19 отговори + 0 0
Аааа, не той - а АЗ! И за съжаление това е самата истина..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 00:27:27 отговори + 0 0
що бе, ти половината ни обяви за фен - клуба на ивана Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Изгоре! 30.08.2011 00:27:19 отговори + 0 0
Бъдейки един от тия 32-а се чудя какъв им е проблема на някой интернет бедняци. Основната цел е да се събират некви кинти и да се канят групи. Щом вие, анонимни mp3 аутисти се кефите на кецове и расти тип Ин флеймс или Скар симетри си организирайте такъв клуб на растите и кецовете и си канете такива модерни групи...спира ли ви някой?! Не ви спира. А, оня пич с "ГОЛЯМОТО ДОБРО УТРО" утепа рибата. Били му се стрували надути...хаха - бате, никой не ти е длъжен... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Софи 30.08.2011 00:26:31 отговори + 0 0
Най-лошото е, че фенове на метъла се оплюват едни-други, ужасно жалко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 00:25:16 отговори + 0 0
Передающиеся напрямую и живут от станции "Мир" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


чичо Гошо 30.08.2011 00:24:08 отговори + 0 0
Красимире, ти друга група освен токио хотел знаеш ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Краси Мир 30.08.2011 00:23:26 отговори + 0 0
ей чичо гошо, слушай токио хотел тогава xD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Краси Мир 30.08.2011 00:22:48 отговори + 0 0
ей Анонимен кажи ми кой си да те видя ;] Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Краси Мир 30.08.2011 00:21:25 отговори + 0 0
хората са се решили да направят нещо хубаво и смислено, имейте уважение малко... когато и вие направите нещо подобно тогава се правете на големи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 00:21:12 отговори + 0 0
краси мир си намери сродната душичка, супер, взаимно си говорете празните приказки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.08.2011 00:20:15 отговори + 0 0
''срещу вечно размахващите ни пръст чичковци-паричковци '' - да да, то затва половината ламтят като невидели за пари Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Митака 30.08.2011 00:20:02 отговори + 0 0
Бъчвата - 2011-08-30 00:14:49
ЕТО ПАК! Ето ги! Великите оригинални метъли! Ако не харесвам метъл клуба, да ходя да слушам Ивана? ГЕНИАЛНИ СТЕ, просто водопада на гения ви ме облива на горещи вълни.

Кой те кара да го харесваш бре човек.Ходи си по пътя ако извръщаш глава към всяко нещо което не харесваш в живота сигурно няма да е много пълноценен и спокоен.Всеки си има вкусове и разбирания,никой не дава на друг тук наклон на ... Със здраве
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 30.08.2011 00:19:51 отговори + 0 0
Метълът всъщност си е просто музикален стил. Съпътстващата го субкултура може би е начин на живот, но:
- спецификите на тази субкултура се променят заедно с промените в стила, а горепоказаните пичове изглеждат застинали във времето.
- в 21 век все повече хора слушат метъл без да са част от съпъстващата го субкултура
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Краси Мир 30.08.2011 00:19:31 отговори + 0 0
angelripper, браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъчвата 30.08.2011 00:19:18 отговори + 0 0
Аз вече ще знам, че дуумът от 80те е музика за позьори. И ще си стоя в бъчвата, където ми е мястото. Или не, в клуба на Ивана. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Краси Мир 30.08.2011 00:17:52 отговори + 0 0
поне се представям с истинското си име а на вас никва чест не ви правят тез помиярщини дето се прайте на оригинални и велики в момента Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Demonized 30.08.2011 00:17:41 отговори + 0 0
Бъчва...ти си бил доста докачлив. Слушай си каквото искаш с най-голямо удоволствие и дълги години ти го пожелавам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

angelripper 30.08.2011 00:16:37 отговори + 0 0
Ей, аман от злета- страхливи нюскуул позьори- ама недосегаеми зад компа, смешни "модернистични метъли", които обаче се кефат на рапиран и съсипан метъл, на мейнстрийм "модерни" рок-метъл течения(а всъщност алтернативни и антирок бози)и които приемат педалите, чифутите, мангустите и всички злета- като "различни, но равни"...
Не , не сме и никога нема да бъдеме равни с такава пошла измет- рок и метъл музиката е истинска и праведна, тя е бунт срещу лъжите, псевдоравенството и ултралиберализма, тя е бунт срещу вечно размахващите ни пръст чичковци-паричковци и техните снобарски, зализани чалга или "модерн метъл " синчета...
Метъл музиката е силна със класическите рифове, солата, характерните напрегнати вокали, напрежението и атмосферата в музиката-има сила, скорост, тежест, ярост и смисъл...Ние сме фенове на този истински метъл и затова подкрепяме клуба!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 00:16:20 отговори + 0 0
Краси Мир, ти "наживо" ли си в момента? Сигурен ли си, че не пишеш анонимно в някой сайт? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъчвата 30.08.2011 00:14:49 отговори + 0 0
ЕТО ПАК! Ето ги! Великите оригинални метъли! Ако не харесвам метъл клуба, да ходя да слушам Ивана? ГЕНИАЛНИ СТЕ, просто водопада на гения ви ме облива на горещи вълни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Краси Мир 30.08.2011 00:13:58 отговори + 0 0
като сте толкова отворени, защо сте анонимни, покажете се наживо да ви видим, страхливи п*тки такива ;] Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Софи 30.08.2011 00:12:47 отговори + 0 0
Май е нужно да се повторя...
"Идеята е страхотна, за музиката нужно ли е да говорим?! Метълът е начин на живот, а не начин за избиване на комплекси - и в това развалено чалга-общество, в което се налага да живеем, би трябвало точно ние да сме сплотени и да се подкрепяме, така че пичове, ходете да се перите на фен-клуба на Ивана, тук е доста неуместно! "
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 00:11:52 отговори + 0 0
Tия тримцата дали имат общо коефициент на интелигентност 100? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Краси Мир 30.08.2011 00:10:40 отговори + 0 0
аве ей бъчва я се наври в бъчвата, там ти е мястото, не си избива комплексите тука, ей интелектуалец, тия педерасатии са тъкмо като за тебе xD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destructor 30.08.2011 00:08:10 отговори + 0 0
Подкрепям идеята- крайно време е да има истински хеви метъл клуб и да с епротивопоставиме на чалга-културата, емо-нихилизма, модернистичните нюскуул унискес злета и рап-кор-копрограйнд идиотиите.

Относно въпроса на заблудения "Метъл-Интелектуалец " - Radiohead, Muse, Arcade Fire и т.н.?
ЗЛЕ, ТА ДАЖЕ МНОГО ЗЛЕ...
Има толкова много интресни млади групи след 2004та- като Enforce, Еvile, Gamma Bomb, дори Trivium- те са надеждата на праведната музика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Demonized 30.08.2011 00:04:31 отговори + 0 0
До Метъл-Интелектуалец:

Извинявай, но тези които ги изброи нямат никаква връзка с метъла...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2011 00:04:29 отговори + 0 0
"А ти каква визия предлагаш, бе сладур, някоя нежна гей-дружинка ли?"

To по-гей от горесниманите трудно може да се докара
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъчвата 30.08.2011 00:03:25 отговори + 0 0
Хейтъри? Токио Мотел фенове? Пичове, как ви е главния? Ако случайно някой не се кефи на момчета с обеци по-големи от тези на сестра му или случайно не свързва метъл културата (нали уж беше въпрос на лични възприятия) с клинове, то тогава си по-малко метъл? Окей, кеф ти метъл, кеф ти циркаджия. Това им е проблема на повечето български "метъли", ако не се кефиш на мейнстрийм траш позьори или случайно не мислиш че трябва да си излязъл от близката железница си позьор. Или какво беше казъл някой мозък тука, ако не слушам Горгорот да ида да си купя билет за Веско Маринов. Невероятно. Оригинални сте. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Краси Мир 30.08.2011 00:03:12 отговори + 0 0
ами като новите неща са гейски шитни и за никъв чеп не стават много ясно че ше слушат старите ве убитаци! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Метъл-Интелектуалец 30.08.2011 00:00:25 отговори + 0 0
Изглеждат ми ограничени.
Какво ли ще ми кажат ако ги попитам за съвременните течения в рока - Radiohead, Muse, Arcade Fire и т.н.?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Софи 30.08.2011 00:00:23 отговори + 0 0
@Пак одскул визия,с такива метъли не искам да движа,не сме 1985-а все пак.

А ти каква визия предлагаш, бе сладур, някоя нежна гей-дружинка ли?! Май си объркал сайта...Метъл-музиката винаги си е била метъл-музика и такава ще си остане, независимо дали е записана през 1985-та или 2005-та! И само да добавя като момиченце, все пак, ако не си забелязал 1985-та се връща като визия дори на модния подиум...
@Виждам че тук пишат само приятелчета и познати и скачат на всеки който не търпи техните авери. Айде живи и здрави. Правете си клубчето.

Ами замисли се, щом имат толкова много приятелчета и познати, дали са себични и надути...до какъв извод стигна?
Идеята е страхотна, за музиката нужно ли е да говорим?! Метълът е начин на живот, а не начин за избиване на комплекси - и в това развалено чалга-общество, в което се налага да живеем, би трябвало точно ние да сме сплотени и да се подкрепяме, така че пичове, ходете да се перите на фен-клуба на Ивана, тук е доста неуместно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 23:59:34 отговори + 0 0
To в тоя "клуб" най-вероятно ще членуват хора, дето и без т'ва вече се познават Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хейтърчо 29.08.2011 23:58:41 отговори + 0 0
ХАХА оправихте ми скапания ден!
Това е шега, нали?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Краси Мир 29.08.2011 23:55:55 отговори + 0 0
кво нареждате ве токио мотел фенове! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 23:54:45 отговори + 0 0
Много олдскул бе... но щом ги кефи нека си направят клуб.
Просто никаква промяна от 1985 г.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


heavy4ever 29.08.2011 23:52:17 отговори + 0 0
ПОздравление пичове, от по-долен коментар разбрах,че bateharo също е в клуба- все пак той създаде преди повече от 4 години най-яката метъл и рок група във vbox7- Heavy Metal, която и днес е супер интересна и с повече от 3 хиляди членове и над хиляда активни теми за дискусии.
Виждал съм Индианеаца по концерти и съм го гледал на живо как свири- кефат ме тия хора- евалата за идеята!
Пожелавам успех!

П.С. А на анонимните завистници и злобари им пожелавам по-често да си пускат 80-90тарски метъл, за да не забравят, че все пак сме метъли,а не хейтерасти )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

olala 29.08.2011 23:45:15 отговори + 0 0
Квото и да са направили е БЕЗКРАЙНО пъти повече от НИЩОТО, което мрънкащите тука са. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tormentor 29.08.2011 23:40:41 отговори + 0 0
*Бъчвата-Ами пич не го гледай в оная работа!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 23:38:00 отговори + 0 0
на вехти чичаци с шкембаци млади метълки им се дое... - и аз това си помислих честно казано Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 23:35:29 отговори + 0 0
на вехти чичаци с шкембаци млади метълки им се дое... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Nick 29.08.2011 23:33:59 отговори + 0 0
KULT!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъчвата 29.08.2011 23:27:35 отговори + 0 0
Моя единствен проблем е, че не ми харесва да виждам оная работа на някой през панталона. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

InsArtTure 29.08.2011 23:26:33 отговори + 0 0
Ииииигах тия хора простоооо. Не знам какво и не искам да коментирам.
Ебаси яката новина, баси якото лого и отивам да се запиша при първа възможност.

Не знам що на всяка манджа требе да има толкова мухи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 23:24:55 отговори + 0 0
Хаха - индианецът има достъп до изтрит коментар. Баси якия сайт. Първи частен форум.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sadus a.k.a. El Kart 29.08.2011 23:23:31 отговори + 0 0
Удрииии !!! Трябва да има такова нещо ! а ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТОВА КАКВА Е ВИЗИЯТА НА ХОРАТА ОТ СНИМКАТА МОГА ДА КАЖА ,ЧЕ ЗА ТЯХ ТОВА СИ Е НОРМАЛНО Не виждам нищо лошо всеки да се облича както му харесва )) много е тъпо да съдиш за хората по тяхната визия ! За пример ще дам нещо много по просто - ако си отрежа дългата коса - ПО МАЛКО МЕТЪЛ ЛИ ЩЕ БЪДА И ПО МАЛКО ФЕН ЛИ ЩЕ СЪМ ??? хахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 29.08.2011 23:22:59 отговори + 0 0
Мерси, ще кажа аз на подобни идеи, които бих посрещнал с радост през 1984-та. Старата песен на нов глас - радиата пускали лайна, другата музика била лайняна. Верно ли? Вие какво ще направите по въпроса? Ще спрете радио Веселина ли? Ще ги избиете и ще им изпиете кръвта в пентаграм? Я ходете си пийте евтината бира в някое мазе, слушайте Слейър от 1983, Мейдън от 1982 и Джудас от 1932 и не се излагайте, искате ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 23:22:23 отговори + 0 0
Аз бих поспрял с коментарите - изчакайте сайта,вижте за какво става въпрос и после критикувайте.Мен лично ми е страшно интересно с какво ще се занимава този клуб."Идеята" на този тип музика,според мен, е нещо твърде индивидуално,нещо което всеки разбира различно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 23:16:28 отговори + 0 0
Това някакъв вид подигравка ли е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кръстоносец 29.08.2011 23:12:34 отговори + 0 0
Пич, аз съм от тия, дето спокойно можеш да кажеш, че почти не познава пичовете на снимката. Индианеца съм го засичал тук - таме из концерти. Заприказвали сме се (най - вече на Гама Рей), а Среброто съм го виждал веднъж (айде последния пич не се сещам кой е). И не бих казал, че са някакви забити темерути. Браво на момците за инициативата! Заслужавахме и ние да имаме нещо подобно! Дай боже клуба да се развие! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 29.08.2011 23:09:32 отговори + 0 0

Пак одскул визия,с такива метъли не искам да движа,не сме 1985-а все пак.

Е пък няма да се обличам като клоуните от Limb Bizkit сещаш л исе ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 29.08.2011 23:07:51 отговори + 0 0
Виждам че тук пишат само приятелчета и познати и скачат на всеки който не търпи техните авери. Айде живи и здрави. Правете си клубчето.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 23:06:10 отговори + 0 0
Разбира се че казвам на хората които познавам "Здрасти". Нарича се елементарно уважение и е част от етиката, която би трябвало да цари в един "клуб". Това са моите скромни разбирания. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 23:05:17 отговори + 0 0
Митака - 2011-08-29 23:01:09
Абе що ми се струва че клуб трябва да се прави от общителни хора. Редовно засичам тия образи на концерти и метъл-кръчми и никога едно "Здрасти" не казват. Тъкмо сега ще имат повод да са още по-надути.

Ми ако не те познават как да ти кажат здрасти бе идиот!?А ти що не им казваш здрасти като не си надувка!?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 23:02:06 отговори + 0 0
Тогава защо ми трият коментарите, "сър"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Митака 29.08.2011 23:01:09 отговори + 0 0
Абе що ми се струва че клуб трябва да се прави от общителни хора. Редовно засичам тия образи на концерти и метъл-кръчми и никога едно "Здрасти" не казват. Тъкмо сега ще имат повод да са още по-надути.
Мога да ти гарантирам,че точно тези хора които споменаваш са доста далеч от надути или неприветливи.Ти казваш ли на всеки който срещнеш здрасти ? Аргументите ви са невалидни сър.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 29.08.2011 23:00:50 отговори + 0 0
Daro, вече отговорих на подобен коментар като твоя и ми изтриха поста. Под достойнството ми е да повтарям едно и също на хора, които очевидно не търпят истини.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Daro 29.08.2011 22:57:36 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-08-29 22:47:11
Абе що ми се струва че клуб трябва да се прави от общителни хора. Редовно засичам тия образи на концерти и метъл-кръчми и никога едно "Здрасти" не казват. Тъкмо сега ще имат повод да са още по-надути. Еми тогава членувай в някой дейт клуб !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 22:57:34 отговори + 0 0
И пак ще се понесе вик: "Метълът в България е умрял!". И е нормално като има идиоти дето говорят, без покритие. Сякаш сте излезнали от чалготеката и сте дошли тук да хейтите! Лайнари! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Plamen 29.08.2011 22:54:16 отговори + 1 0
Супер. Бих се присъединил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

STALKER 29.08.2011 22:49:06 отговори + 1 0
Супер! Бих се присъединил с удоволствие! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 29.08.2011 22:47:11 отговори + 0 0
Абе що ми се струва че клуб трябва да се прави от общителни хора. Редовно засичам тия образи на концерти и метъл-кръчми и никога едно "Здрасти" не казват. Тъкмо сега ще имат повод да са още по-надути. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 22:33:14 отговори + 0 0
еваларка момчета!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пандата 29.08.2011 22:30:21 отговори + 1 0
А твоя ник, предполагам трябва да звучи като "Оня с посраните гащи"?!
На мен ли ми се струва така, или болшинството коментиращи напоследък, са като прясно излезнали от форума бг-мама/раздел памперси? Вместо да се зарадвате на идеята, плюете по нещо, което още не сте дорасли да разберете.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bateharo 29.08.2011 22:19:46 отговори + 0 0
С всичките си сили ще съдействам за реализиране на целите на метъл клуб "Metal Force"!
Братя и сестри , фенов ена праведната музика, вие, коирто горите с огъня на метъл силата- заповядайте в клуба, да вървиме напред и да популяризираме и развиваме метъл културата в България, че и по света-наздраве!
Heavy Metal Rulzz!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 22:19:05 отговори + 0 1
никовете им трябва да са съответно (от ляво на дясно) - дебелака, дебелака и оня със смешните гащи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Градската Плевен 29.08.2011 22:10:01 отговори + 0 0
Ще участвам в сдружението рано или късно! Пълна подкрепа!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 22:06:40 отговори + 0 0
чичо Гошо - 2011-08-29 19:52:11
Клош метълия от миналия век. Единствената, която намира почва у нас, макар и на ниско ниво.

Когато клош метълията от този век направят такова нещо ела ми се обади смотльо!Ей за тва няма да се оправи тази държава заради такива мухльовци като чичо ви Гошко и тем подобни бацили!Metal Force forever и да мачкаме клошовете и смотаняците!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acid_burn 29.08.2011 22:02:44 отговори + 0 0
Само не разбирам точно каква дейност ще извършва клубът? Иначе квото и да е, евала за инициативността Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 21:52:39 отговори + 0 0
Якьей мьетъляяя
Mьетал силяяяя батенцее
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 29.08.2011 21:52:29 отговори + 1 0
Евала, Стойчо, Стефчо и Индианеца разгърнаха идеята и в забутания Булгаристан-Абсурдистан!
Пълна подкрепа от Варна!! Наздраве
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Demonized 29.08.2011 21:45:45 отговори + 1 0
Момчетата правят реалност, това което смятат за правилно!
За разлика от останалите хейтъри тук, които само търкат клавиатури.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gero 29.08.2011 21:37:53 отговори + 1 0
Браво!!! И тримата ги познавам от доста време, това са правилните хора! Но както винаги, разни анонимници се изказват неподготвени... И Стойчо, и Евгени, и Стефан/Силвър/ разбират от сериозна музика, затова не плюйте по идеята!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 21:29:07 отговори + 0 0
Задава се... Сееееееееееч!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Неанонимен 29.08.2011 21:22:46 отговори + 1 0
Направете си нюскул клуб с нюскул визия кат тоя не ви харесва, аз подкрепям каузата с 2 ръце. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

puncho 29.08.2011 20:57:49 отговори + 1 0

Точно пък за Стойчо и Индианеца(другия пич не го познавам) да кажете че са позьори? Няма да е лошо поне да се запознаете с тях и тогава да изказвате мнения какви са и какво искат да кажат и покажат с това което правят.Успех пичове!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 29.08.2011 20:54:09 отговори + 0 0
Хе хе в БГ всичко , което не се разбира, се отрича!!!
Успех момчета!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Таня 29.08.2011 20:35:05 отговори + 0 0
Брей, тук всички "разбирачи" са успели да се изкажат с "комптентни" мнения като гледам. Защо вместо да плюете и да правите анализ по картинка, не си направите труда да попрочетете тук-таме с какво се занимават метъл клубовете по света? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 20:13:07 отговори + 0 0
Някой преди време коментираше че метълите преди бяхме сплотени,а сега...И напълно го подкрепям като чета коментарите,просто толкова простотия и негативизъм,нищо общо с преди.

анонимен - 2011-08-29 18:54:48
Пак одскул визия,с такива метъли не искам да движа,не сме 1985-а все пак.

И това го казва човек,който преди време изръси че Слейър и Мегадет се изчерпали след 1990та.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 20:12:49 отговори + 0 0
и весо пърпъла Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

toxit 29.08.2011 19:55:51 отговори + 0 0
тука ше е мястото за събиране на гошо мейдъна,иван слейъра,данчо уайтснейка.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 29.08.2011 19:55:25 отговори + 0 0
якото е че всички поркат бира не е като някой да изостава от имиджа после дори може да смачкат кутиите от бира и да ги изядат щот така стават най-щки а и нашивките са им малко и индианеца да почне да гледа по-инидиански Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 29.08.2011 19:52:11 отговори + 0 2
Клош метълия от миналия век. Единствената, която намира почва у нас, макар и на ниско ниво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Констатрактор 29.08.2011 19:51:58 отговори + 0 0
Да опазим хората от катастрофите по пътищата. Карайте внимателно и слушайте хубава музика. Подкрепа към идейни организационни идеи браво българи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 19:41:21 отговори + 0 0
toxit - 2011-08-29 19:29:05
секта?

Именно blasphemer e сектантът в групата предполагам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 19:29:52 отговори + 0 0
Доста се посмях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


toxit 29.08.2011 19:29:05 отговори + 0 0
секта? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 19:22:30 отговори + 0 0
Якьей мьетъляяя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Eliminator 29.08.2011 19:06:57 отговори + 0 0
Анонимен, никой не те и кара. Иначе браво на пичовете! Успех им желая!
For the true must keep the spirit alive!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SoulreapeR 29.08.2011 19:04:58 отговори + 0 0
Евала пичове,само напред и нагоре!!! Да се обединим за да победим!!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 29.08.2011 18:54:48 отговори + 0 1
Пак одскул визия,с такива метъли не искам да движа,не сме 1985-а все пак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ванката 29.08.2011 18:51:50 отговори + 0 0
Харесва ми Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2011 18:49:21 отговори + 0 0
Позьорска история! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ranger 29.08.2011 18:23:40 отговори + 0 0
Тез кат ги гледам са микс на хеви, траш, дет и блек, само без грим дето им липсва тука, но па си имат патрондаш да целят на живо месо Азис с фанела на Мейдън Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".