Прочетете интервюта с Marty Friedman и SEPULTURA

13 юни 2011, 08:54 ч. 719 / 10 5
пред./следв.
SEPULTURA ще издадат поредния си нов студиен албум, озаглавен "Kairos", на 24 юни чрез "Nuclear Blast Records"/"Wizard". Виртуозният китарист Marty Friedman (екс-MEGADETH) гостува за първи път в България на 21 май по покана на "ShadowLand Music". На пръв поглед между тези два факта няма (почти) нищо общо. Както и на втори. Общото за нас е, че осъществихме интервюта с вокалиста на бразилските ветерани Derrick Green и китарния герой, по споменатите два повода. Разговорите ни с тях са в секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM, където ще ги намерите в подходящ за браузване HTML-форма и като удобни за он- и офлайн четене и разпечатване PDF-и. Enjoy!


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Razor 13.06.2011 15:50:17 отговори + 0 0
Радващо е, че все по-често се срещат мнения като това:

borknagar - 2011-06-13 14:23:43
На мен ми звучи много добре, доста повече от прехваленият Кавалера Конспираси или от някои от албумите на Соулфлай. Пък и не ми пука за старата сепултура, човек не трябва да живее само в миналото...не че отричам албумите преди '96

Никой не може да ги отрече, но това, което правят Sepultura, е много по-близо до тези албуми, отколкото глупостите на Макс (да ме прощават феновете).
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.06.2011 15:17:03 отговори + 0 0
СЕПУЛТУРА ОЩЕ "ПРИЖИВЕ" ЗАПОЧНАХА ДА ИЗДАВАТ ******, ТАКА ЧЕ БЕЗ ТОВА НЯМАШЕ ДА ВИДИМ ШИЗОФРЕНИЯ 2 ИЛИ БЕНИТ ДЪ РИМЕЙНС 2. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 13.06.2011 14:23:43 отговори + 0 0
На мен ми звучи много добре, доста повече от прехваленият Кавалера Конспираси или от някои от албумите на Соулфлай. Пък и не ми пука за старата сепултура, човек не трябва да живее само в миналото...не че отричам албумите преди '96 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

max cavalera 13.06.2011 11:58:54 отговори + 0 0
Че е яка, яка е няма спор, обаче колкото и изтъркано да звучи сепултура без макс и игор не е никаква сепултура... Въобще не звучат чак толкова яко колкото периода 89-96 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jasta 13.06.2011 10:40:17 отговори + 0 0
Новата Сепултура е много яка!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".