NO RECHARGE промотират първия си албум с турне в страната

11 апр 2011, 20:11 ч. 1042 / 10 2
пред./следв.
Групата NO RECHARGE е създадена през 2005 г. в Стара Загора, като от тогавашния състав в сегашния са останали само Георги Брънеков (китара) и Стойко Лисичков (клавишни). През изминалите две години бандата има добър успех на клубно ниво в България, а през средата на 2009-а започва работата по записването на първия си, едноименен албум, заедно със Станимир Михайлов, който осъществява техническото реализиране на проекта и обработката на звука. През януари излиза първият сингъл "Б-612", който е разпространен в "YouTube", "MySpace" и сайтове за безплатен даунлоуд. Стилът на групата може да бъде определен като хеви метъл, повлиян от алтърнатив и пост-гръндж групите от 90-те години, но са включени и елементи от 70-арското хард рок звучене. От 15 април започва и първата часто от промо-турнето на бандата, което ще включва концерти в пет града - София, Пловдив, Стара Загора, Чирпан и Казанлък. В момента NO RECHARGE са в състав:
Георги Вичев - вокали
Георги Брънеков - китара
Стойко Лисичков - клавишни, вокали
Евгени Евгениев - бас
Станислав Стоянов - барабани

още за:

No Recharge
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Павел 11.04.2011 22:24:20 отговори + 0 0
Една от най-обещаващите млади групи, много се изкефих като ги чух на живо. Елате и във Варна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal fan 11.04.2011 22:12:04 отговори + 0 0
Ето къде свири Индианеца... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".