Фентъзи рок комедия "Донеси ми главата на принца 2" в клуб "Angel Heart"

19 мар 2011, 08:06 ч. 2115 / 16 2
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Авторски проект, продължение на спечелилата огромен зрителски интерес, театрална постановка "Донеси ми главата на принца" по трилогията на Роджър Зелазни и Робърт Шекли, играна през 2000/2001 г. в НДТ "Сълза и смях". Новият музикално театрален спектакъл на режисьора и автор на проекта Росен Пенчев е реализиран под формата на фентъзи рок комедия и ще бъде поставен за първи път и игран в продължение на няколко месеца, в единствения подходящ и специално избран за случая рок клуб в София рок клуб "Angel Heart".
   Действието на пиесата се развива в реалната обстановка на рок бар собственост на вещицата Илит и ангела Бабриел. Зрителите ще пият питието си в компанията на сценичните герои - фантастични същества, ангели и демони ... На сцената ще забива рок бандата на Падналия ангел, превърнал се в рок музикант, а от мултимедийния екран ще вземат участие виртуални образи от други реални и нереални светове и измерения...
   Потопете се в този невероятен свят изпълнен с напрежение, хумор, любов, омраза, реализъм и сюрреализъм, на фона на рок музика изпълнена на живо. Почувствайте се като на рок концерт, на театър и на бар едновременно...Как ви звучи?...Невероятно нали?!
   Усетете пулса на Ангелското сърце в храма на рока!
   Автор, сценарист и режисьор: Росен Пенчев
   Актьорски екип: Филип Аврамов, Антон Тонев – Тони, Ралица Ковачева, Росен Пенчев; със специалното вируално участие на: Асен Блатечки, Цветомир Иванов, Красимира Кузманова.
   Сценичен дизайн: Бояна Бъчварова
   Музика: Росен Пенчев
   Дата на премиерата: 26.03.2011 г.
   Начален час: 21 ч.
   Място на събитието: рок клуб "Angel Heart"
   Гр. София, бул. "Тодор Александров" 20
   За резервации и информация: 0888 77 52 98

още за:

Angel Heart


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


krokodilierian 21.03.2011 16:25:01 отговори + 0 0
Бил съм едно време на представлението в "Сълза и смях" - беше много добро, после дълги години се опитвах да намеря soundtrack-а, дано сега да го продават... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SlabakBG 19.03.2011 11:15:50 отговори + 0 0
Звучи... странно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".