Joe Lynn Turner: "В българските фенове има много страст"

12 сеп 2010, 19:47 ч. 1012 / 11 5
пред./следв.
Когато миналата година се срещнахме за първи път с Joe Lynn Turner за да вземем интервю от него, нещата не се получиха много добре. OVER THE RAINBOW закъсняваха за концерта си в Каварна и време за дълги разговори нямаше. Въпреки всичко Turner ни отдели 3-4 минути, в които ние успяхме да му зададем няколко въпроса. Но още тогава се зарекохме, че тази среща ще има продължение.
   "Този път ще го направим дълго", каза преди два дни нашият приказлив събеседник и удържа на думата си. Как върви подготовката за мини турнето на BRAZEN ABBOT у нас, какво да очакват феновете от трите концерта във Варна, Пловдив и София, как върви работата по новата рок-опера "Drakonia", каква е била реакцията на Joe Lynn Turner през 1980 г., когато му се е обадил не кой да е, а самият Ritchie Blackmore, какво си спомня от престоя си в RAINBOW, защо е напуснал DEEP PURPLE, има ли бъдеще групата OVER THE RAINBOW и какво е мнението на Ritchie за нея, що за човек е Yngwie Malmsteen, затворена страница ли е HUGHES TURNER PROJECT и какъв човек и творец е бил Ronnie James Dio в очите на Joe Lynn Turner – всичко това можете да прочетете в нашата секция "Интервюта". А като бонус към най-дългото интервю на Turner давано в България ще получите и краткия ни разговор с него от миналата година в Каварна.
   Приятно четене!


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ставрогин 13.09.2010 12:54:26 отговори + 0 0
Абе само на мен ли Джо ми прилича на Филип Киркоров, готино е интервюто, ма на места малко неадекватни изказвания! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авитохол 13.09.2010 00:32:20 отговори + 0 0
Хубаво интервю. И си мисля, че в събота ще присъствам на също толкова хубав концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Влади 12.09.2010 23:36:19 отговори + 0 0
Много хубаво интервю.Хахах на Ричито са му дали 1 000 000 за да върне в Пърпъл Гилън Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Katehizis.com 12.09.2010 21:07:04 отговори + 0 0
Над 12 стандартни машинописни страници Dx Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.09.2010 20:53:49 отговори + 0 0
колко ли е голямо xD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".