Владимир Попчев: "Водещото при КОНТРОЛ е посланието"

13 фев 2010, 16:40 ч. 2284 / 8 7
пред./следв.
Време е и за поредното интервю от нашата рубрика "Когато се каляваше стоманата", в която ви срещаме с групите и изпълнителите дали най-много на българския рок. Дойде ред и на една от най-обичаните ни рок банди. Всъщност, "оркестър" е по-правилно да се каже, тъй като самите музиканти така се наричат – оркестър КОНТРОЛ! Ясно е, че тази рубрика не може да мине без присъствието им, а за нас имаше голяма дилема кой да е човекът, който ще ни разкаже историята на КОНТРОЛ. На всички е ясно, че небезизвестния Кольо Гилъна е лицето и душата на групата, както и един от най-известните фронтмени у нас. Не случайно навсякъде, където може да се срещнат интервюта касаещи КОНТРОЛ, те са именно с него. След дълго мислене обаче, ние решихме, че в случая е по-уместно да направим интервюто с друг член на групата - Владимир Попчев или както е известен на всички ни Владо Унгареца. Изборът ни съвсем не е случаен – освен басист и композитор, той е и основния текстописец в КОНТРОЛ. На пръстите на едната ръка се броят текстовете на групата, които не са написани от него. Именно той е автора на множество незабравими песни, които всички ние знаем наизуст и до ден днешен, само част от които са "Най-важното", "100-150", "Не умирахме от щастие", "Обичам те мила", "Ти още ли си тука", "Ужас", "Бий хлапето" и "Велика нация".
    Докато взимахме интервюто от Владимир Попчев (случи се в края на миналата година), му зададохме и въпроса дали ще се сбъдне някога неговия сън:
    Снощи сънувах във "Фестивална"
    Концерт на Venom с водещ Кеворкян!

    Разбира се, тогава изобщо не предполагахме, че концерт на VENOM в зала "Фестивална" съвсем скоро наистина ще бъде обявен. Дали там водещ ще бъде Кеворкян ни предстои да разберем, а какво отговори на всичките ни въпроси Владимир Попчев можете да прочетете в секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM.




Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


invertedquestionmark 20.02.2010 17:15:40 отговори + 1 0
Странно е да не осъзнават какво влияние са имали върху някои от нас... За мен Контрол винаги са били редом до чуждестранните ми любими групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 15.02.2010 16:25:22 отговори + 0 0
Много добро и интересно интервю, а щом на мен ми е харесало, който не харесва (почти) никаква БГ музика, значи е наистина много сполучливо и монументално (от къде го измислих това, ба ли мама му) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 15.02.2010 15:29:43 отговори + 0 0
Страхотно интервю, което изчетох на един дъх! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владимир Иванов 15.02.2010 14:34:18 отговори + 0 0
Браво, куме.
Страшно интервю, с много голям човек.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.02.2010 11:34:17 отговори + 0 0
Съдържателно интервю, поздравления! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


мафия 13.02.2010 19:42:34 отговори + 0 0
ЛЕЛЕ КАКО Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nesegasitui6tonegasn 13.02.2010 18:14:42 отговори + 0 0
Хубаво и съдържателно инти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".