Интервюта с EPICA, SABATON и CAGE на KATEHIZIS.COM

8 ное 2009, 16:09 ч. 331 / 6 7
пред./следв.
Време е за поредната порция "три в едно", която ви поднася откъм интервюта "Metal Katehizis". В стаята за разпити този път бяха холандските симфометъли EPICA, американските пауър бързаци CAGE и, за втори път тази година, шведските бойци SABATON. Разговорите ни с всички тях може да прочетете в секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM. И както винаги - да свалите материалите в PDF-формат за по-голямо удобство. Интересните неща в трите интервюта са твърде много, за да можем дори да ги резюмираме в настоящата новина. Поводът за диалозите ни с EPICA и CAGE са новите им албуми, съответно "Design Your Universe" (ревю) на първите и "Science of Annihilation" (ревю) на вторите. С Joakim Broden от SABATON се срещнахме естествено преди концерта им с RAGE миналия месец, а не пропуснахме да интервюираме и немското трио. Транскрипция на разговора ни с Victor Smolski ще можете да прочетете скоро на нашия сайт.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Planet Crusher 10.11.2009 10:06:03 отговори + 0 0
@Каракум:
И аз така,братко.Дойдат ли тия на концерт,ще ни отнесат главите на другия край на българия
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КаракуМ 9.11.2009 19:21:15 отговори + 0 0
При всеки допир с Cage почвам да им се кефя все повече и повече . Жалко че малко хора ги ценят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cager 9.11.2009 13:22:08 отговори + 0 0
Супер интервю с Cage!Пуси метъл,хахаха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Varg Vikernes 8.11.2009 23:12:22 отговори + 0 0
Да Симончето наистина е много хубава. На живо още повече. Преди 2-3 седмици имах щастието да се срещна с нея след един концерт. Пък какъв глас вади - беше в страхотна форма. Като цяло доста добра група. Напоследък не са малко тези с певачки, но Epica правят много добро впечатление. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Instigator 8.11.2009 22:42:24 отговори + 0 0
Ех, тази Симоне много хубава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.11.2009 18:00:10 отговори + 0 0
CAGE са мн яки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Headbang_Bastard 8.11.2009 17:24:24 отговори + 0 0
Много благодаря за интервюто с Йоаким. Само да вметна, че песента не се казва "Burning Crosses" а "Burn Your Crosses". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".