Официално е: SHEKY AND THE BLOOD RAIN ще подгряват W.A.S.P. в София

6 окт 2009, 11:48 ч. 1013 / 10 14
пред./следв.
По-малко от час след като ви съобщихме, че вероятно SHEKY AND THE BLOOD RAIN ще подгряват W.A.S.P. в София на 17 ноември, "Loud Concerts" разпространиха следното съобщение:

   SHEKY &THE BLOODRAIN ще са подгряващата банда в концерта на американските хеви метъл легенди W.A.S.P., на 17 ноември в София. Малко преди Blackie и компания да разтърсят зала "Христо Ботев" с парчетата от албума "Babylon" от сцената като гръм ще се изсипят последните творения на SHEKY &THE BLOODRAIN, които бандата ще включи в предстоящия си дебютен албум.
   Пред организаторите от "Loud Concerts", по чиято покана ще видим W.A.S.P. на родна земя, лидерът на SHEKY & THE BLOODRAIN, сподели вълнението и радостта си от това, че точно те ще са съпорт на W.A.S.P. Sheky много се надявал да може да си направи снимка с емблемата Blackie Lawess, защото го намирал за много интересен и му бил страшен фен. След като разбрали, че точно те са избраните, четиримата си закупили DVD с концерт на W.A.S.P. и се заели да го разучават в детайли. SHEKY &THE BLOODRAIN са: Ивайло Ранов (вокал), Стефан Стефанов (китара), Стоян Радин (бас китара) и Иван Петров (ударни), а четиримата обещават да се предствят достойно пред феновете и гостите.
   Концертът на W.A.S.P. в зала "Христо Ботев" на 17 ноември (вторник) е с начaло 20.00 ч. Шоуто с Blackie Lawless ще бъде част от предстоящият "Beast of Babylon Tour 2009", а България е сред първите държави в графика на обиколката.
   За пореден път Blackie показва специалното си отношение към българските фенове и готовността си да се срещне лично, с най-верните от тях. Идолът е потвърдил на организаторите от "Loud Concerts" среща в бекстейджа преди концерта. Всеки, който закупи билет от мрежата на Ticketstream.bg (или вече е закупил от там), ще има шанса да спечели тази изключителна възможност. Всички закупени електронни билети ще участват в томбола, която ще бъде изтеглена на 10 ноември, седмица преди събитието. Имената на късметлиите и номерата билетите им ще бъдат обявени в същия ден, в интернет сайта на Ticketstream.bg.
   Билетите за концертът на W.A.S.P. в София в момента са с цена 35 лв., а в деня на събитието ще се продават по 45 лв. Местата за продажба са: ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg , магазините на "Office1Superstore", "M-Tel", "М-Свят" и в Билетен център в НДК. Деца до 7 годишна възраст ще бъдат допускани в залата без билет, но задължително с пълнолетен придружител, притежател на билет.


Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.10.2009 10:15:17 отговори + 0 0
Айде Шекаааа, покажи им как се прави шоу! А Ванката е убийствен drummer Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.10.2009 00:19:33 отговори + 0 0
Шеки си е пияница, но сега групата му наистина е добра. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Р. 6.10.2009 20:47:13 отговори + 0 0
О, подягодите, защо Шеки?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.10.2009 17:11:25 отговори + 0 0
Ще коментирам след концерта,на мен групата ми харесва,слушах песните в майспейс профила им доста са далече от "посредствено хеви с гаден вокал".Най малкото нямат нищо общо с хеви,доста по твърди са а и вокала си го бива.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 6.10.2009 16:48:53 отговори + 0 0
Шеки е типичен олдскул представител на хората, от които е тръгнало лошо име на метълите... по принцип на WASP няма да ходя, но дори и да ходех, шеки бих го пропуснал... пък който се кефи шеки да го плюе и да повръща по него, да му е весело... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


rockozaurus 6.10.2009 15:32:52 отговори + 0 0
Охо,тук ми намирисва,че на някои хора не са им одобрили тъпитте групи да подгряват и сега ги е яд май?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.10.2009 15:04:45 отговори + 0 0
Чули сме я, най-обикновено и посредствено хеви с гаден вокал. Преди 5-6 години когато Шеки пак подгряваше WASP, хората едвам го изтраеха...защо се правят същите грешки незнам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Halford 6.10.2009 14:30:54 отговори + 0 0
О да,добре че е Шеки!!!Хейтърчетата пак не можаха да се въздържат от изакване и в тази новина!!!Представете си,че има не малко хора пък които се радват точно на тази новина и на тази група.Освен това ако си бяхте направили труда да чуете групата или да я гледате на живо нямаше да пишете такива глупости.Новата банда на Шеки е убииствена и е възможно най адекватното решение за съпорт на W.A.S.P. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acid_burn 6.10.2009 13:18:43 отговори + 0 0
О, не, Господи, не и Шеки..... :S Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.10.2009 12:09:52 отговори + 0 0
кажете като свършат - че да влизам тогава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Фенчо Невръстний 6.10.2009 12:08:10 отговори + 0 0
Ей,ама ква е таз дискриминация,ся като съм на 6 и половина,да си търся придружители,тъй ли?Че те ще ми изпият пиячката!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ламята Спаска 6.10.2009 11:58:14 отговори + 0 0
Блеки е обещал среща с фенове?!?!!
Е, това не е истисна! Силно се надявам този концерт да е още по-як от ловешкия
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ламята Спаска 6.10.2009 11:53:58 отговори + 0 0
О-о-п-с, грешка, този постинг не беше за тук...
Значи пак ще има "Rock'n'Roll!"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ламята Спаска 6.10.2009 11:50:55 отговори + 0 0
Само да не са "Соларис"!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".