The Real Thing, Concert of the Year или просто FAITH NO MORE в България!

14 авг 2009, 20:10 ч. 1685 / 9 46
пред./следв.
Спокойният петъчен августовски ден в китния стар български черноморски град, носещ отскоро звучното британско име Бъргъс (с ударение на първата сричка), предвещаваше бурна вечер. Бурна не заради веещия над централния плаж и Морската градина свеж бриз, а с оглед на все по-сгъстяващото се около току-що споменатите обекти човешко-автомобилно стълпотворение. Нормално - все пак предстоеше да станем свидетели на Нещо Уникално...
   И докато шест разпръснати из плажа и околните му тревни площи сцени се подготвяха да забавляват прииждащата на талази 15-хилядна публика с рок, пънк, хардкор и метъл ("На Тъмно Stage" и "Jack Daniel's Rock Stage"), блус ("Blues & Jazz Stage"), салса ("Black Sea Salsa Fest Stage") и бясна електроника ("Go Dutch Stage" и "ZionLions Stage") по време на въпросната първа вечер на второто издание на фестивала "Spirit of Бъргъс", точно в 19:45 ч. на т. нар. "Голяма сцена" бе дадено официалното начало на тридневния live-маратон. Честта да открият феста бе поверена на една от най-успешните и популярни български групи на настоящото десетилетие - D2. Дидо Каменов (вокали), Митко Кърнев (китара), Сашо Обретенов (бас), Явор Александров (ударни) и Краси Тодоров (клавир) наблегнаха предимно на по-новите си англоезични рокаджийски парчета като "Breakdown", но не липсваха и забежки към последния засега албум на секстета, "6" (2007), в "лицето" на "Disco Mother" и др.
   Малко преди 21:00 ч. мястото на D2 бе заето от шумно рекламираната реге-дъб-етно-техно-фънк-бла-бла шайка Dreadzone. Факт е, че мистър Greg Dread и дирижираните от него четирима музиканти и певци очевидно се мъчеха да се харесат на публиката, но също така е неоспоримо и усещането сред не малка част от присъстващите, че лежерно-танцувалните мелодии на британците просто не бяха на място... "тук и сега", както се пееше в едно от парчетата на Митко Кърнев и компания. Вероятно затова и голяма част от зрителите се отдадоха на разходки до импровизираните барове, въргаляне по пясъка и тревата или отскачане до съседните сцени... но, колкото и парадоксално и да звучи на пръв поглед, тълпата същевременно нарастваше и вече се измерваще не в стотици, а в хиляди.
   За разлика от Dreadzone, поелите щафетата родни рок-авангардисти Panican Whyasker подгряха все по-сгъстяващото се множество подобаващо. Прозвучаха "Бар Пъкъла", "Hair Plug-In", "Trying Hard", "Anger of the Crowd" и още няколко добре познати на феновете на квартета парчета от досегашните им три издания ("R'n'R Coma" (2000), "Digital Zombie" (2001) и "Eastern European Monkeys" (2005)) и от задаващия се към края на годината нов албум на групата. Очаквано, краят на сета на Нуфри (вокали и китара), Даката (ударни), Душко (китара) и Марто (бас) бе отбелязан с "Шоубизнес"...
   ...но и този местен хит, както и всичко, изброено дотук, послужи само и единствено като прелюдия към безспорното концертно събитие на вечера, седмицата, месеца, а защо не и на годината. А то, събитието, започна точно в 23:15 ч. на 14 август 2009 г., когато главната сцена на "Spirit of Бъргъс" бе превзета от Тях. Петимата титани. Облеченият в семпла черна фланелка без ръкави Michael Andrew Bordin (ударни), последван от пременените в строги черни костюми William David Gould (бас), Roswell Christopher Bottum (клавир и бекинг вокали) и Jon Hudson (китара), а накрая и той - човекът нечовек Michael Allan Patton. С три думи - Faith No More! На живо! В България!
   Четвърт век след създаването й, 11 лета след официалната й кончина и по-малко от половин година след изненадващото й възраждане, легендарната калифорнийска група най-сетне изнесе концерт и у нас. И то какъв! Макар и попрехвърлили 40-те, петимата колоси ни заляха с уникалната си, абсурдно непогрешима взривоопасна звукова смес от метъл, фънк, рок, джаз, пънк, прог, хип, хоп, троп и още нещо веднага след задължителната за актуалното си "The Second Coming Tour" откриваща преработка на баладичната композиция "Reunited" на дуото Peaches & Herb от 1979 г., в която вокалите бяха поделени между господата Patton и Bottum. Адът се отприщи секунди след това - с началните акорди на "From Out of Nowhere" от албума "The Real Thing" от 1989 г., представил на меломанското братство новия и световнонеизвестен тогава певец Mike Patton, който днес, точно две десетилетия по-късно, съвсем очаквано ни отвя - и с невероятния си гласов диапазон, и с непоклатимото си сценично поведение, и със запазените си кретенски номера, и с умелия си контакт с публиката...
   Що се отнася до цялостното изпълнение на Faith No More на черноморския ни бряг, единственото адекватно определение, което ми хрумва, се свежда до една-единствена дума: великолепно! Получихме идеалния баланс между спокойни и бързи, трогателни и истерични, експериментални и заредени с хитов MTV-заряд песни. Първото изригване на публиката по време на "From Out of Nowhere" продължи градиращо с последвалите "Land of Sunshine" и "Caffeine" от "Angel Dust" (1992), уталожи се в джазираните акорди на "Evidence" от "King for a Day... Fool for a Lifetime" (1995), изригна с удвоена мощ под колещите рифове на "Surprise! You're Dead!", преля в искрена налсада за ухото с "Last Cup of Sorrow" от "Album of the Year" (1997) и продължи така до самия край. Действително, едва ли са някой фен на Faith No More е останал недоволен от общо 20-те песни, прозчували в рамките на тези стотина минути (вижте пълен сетлист от концерта по-долу), тъй като, независимо колко изтъркано звучи, винтетът предложи по нещо за всекиго - като се започне от вече споменатите парчета, мине се през вселенски хитове като "Midlife Crisis", "Be Aggressive" и, разбита се, превърналия се в рап-рок шлагер "Epic", и се стигне до любимите на самите FNM кавър версии, в случая представени от "Chariots of Fire" (музиката на Vangelis към филма "Огнени колесници" от 1981 г., плавно преляла в биса "Stripsearch"), "I Started a Joke" (да, безсмъртната ода на Bee Gees от 1968 г.), "Let's Lynch the Landlord" на Dead Kennedys и "Easy". И именно в разгара на изпълнението на хита на Lionel Richie и някогашната му група Commodores от 1977 г., Patton се обърна към събраното море от хора с възгласа: "Бургас!". Точно така - Бургас, и то с ударение на втората сричка. Излиза, че един американец може да се постарае да бъде по-голям българин от самите българи (или поне някои от тях)... за което заслужава само и единствено дълбоко и искрено уважение.
   Изобщо, въпреки безумната англофилска рекламна кампания и всевъзможните технически и организационни проблеми, съпътсвали началото на "Spirit of БУРГАС 2009", Faith No More категорично успяха да изличат всички негативни усещания, изнасяйки един грандиозен концерт. Концертът на седмицата... на месеца... а защо не и на годината!

Envy

   FAITH NO MORE setlist - "Spirit of Burgas 2009", Burgas, Bulgaria, 14.08.2009
01. Reunited
02. From Out of Nowhere
03. Land of Sunshine
04. Caffeine
05. Evidence
06. Surprise! You're Dead!
07. Last Cup of Sorrow
08. Cuckoo for Caca
09. Easy
10. Epic
11. Midlife Crisis
12. I Started a Joke
13. Let's Lynch the Landlord
14. The Gentle Art of Making Enemies
15. King for a Day
16. Be Aggressive
17. Ashes to Ashes
18. Just a Man
---
19. Chariots of Fire/Stripsearch
20. We Care a Lot






Коментари   (46)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kosio Tenchev 29.08.2009 23:58:02 отговори + 0 0
Феит са велики!!! И между другото аз и още едно момче сме единствените които успяха да се енимат с Маик Патан !!!! Кеф Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Майкъл Джексън - поч 27.08.2009 12:17:59 отговори + 0 0
Пътешественико, излез от бърлогата на провинциалния национализъм. Светът е голям. Не му пука нито за трикольор, нито за полумесец. Концерта беше прекрасен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 27.08.2009 04:22:19 отговори + 0 0
псевдо националистчета, псевдо металистчета, изобщо напоследък е модерно да си псевдо май, съдейки по коментарите ви Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angel 24.08.2009 20:48:37 отговори + 1 0
Сбъдната мечта - една от най-любимите ми групи в родния ми град на брега на морето!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

inwa 24.08.2009 13:22:35 отговори + 0 0
страхотен фестивал! перфектен звук и групи! Фейт - номер 1! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Journeyman 22.08.2009 01:10:05 отговори + 0 0
Към "Майкъл Джексън - поч"
Какво пак химна ви е в устата ?Казал ви е някакъв кавал за чалгата ,е и?Ти да не живееш на Марс,че сетният склеротизирал кретен ще е критерий за това колко е деградирала милата ни Родина...Или от неговите уста звучи по-правдоподобно?Аман от плюене-ей това точно никога няма да ни направи народ....Вместо да си пишеш мнението за концерта,на който явно си се изкефил-закриваш поста си като последната ощипана мома-какво точно попречи химна ,изпълнен от Mаnaowar на доброто ти изкарване на феста в БургЪс, че не пропусна да го споменеш?
А трикольора?Той пък за какво е виновен....или може би предпочиташ полумесец на червен фон?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nenuphar 18.08.2009 21:56:59 отговори + 0 0
най-големите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 18.08.2009 10:14:30 отговори + 0 0
бях с температура и неможех да се вдигна от леглото... билета ми замина на вятъра! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Майкъл Джексън - поч 17.08.2009 23:09:01 отговори + 1 0
Определено на годината! Това е сбъдване на една легенда и не може да бъде разбрано от хора без отношение. Тези петимата, дори и без Джим Мартин, дори само да бяха застанали един до друг на сцената без да свирят - пак щеше да остане паметен момент в историята ни на меломани.

Отвяха ми главата и тениската на Dead Kennedys

Невероятен сет наистина като за първи път в БГ. Тук, в това ревю сте пропуснали нещо много важно - моментът на "чалга откровението" на Майк! Много лично и много честно и много на място. Стига тъпоумно пеене на химна и веене на бг байряци. Да си кажем истината за задния двор, където си живеем.

BE AGGRESIVE
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 17.08.2009 17:06:08 отговори + 0 0
Най-големите! Гении! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


redordead 17.08.2009 16:19:03 отговори + 1 0
всичко, което може да се иска от "як" концерт го имаше - няма какво да коментираме - фейт дойдоха и показаха защо са толкова големи...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.08.2009 15:17:07 отговори + 0 0
@ "Верно не пяха химна,но показаха,че са доста запознати с любовта ни към чалгата"

е, щом се обичате, ние няма какво да направим:-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.08.2009 13:23:29 отговори + 1 0
хаха,какво значи слаб концерт ? Егати тъпия коментар,в този концерт имаше от всички албуми достатъчно парчета, имаше и по-"комерсиални", по-твърди парчета,а пък ако някой каже,че не са импровизирали или ,че Майк не се е раздал изцяло... Аман от недоволстващи,защо някай ПЛЮЕЩ не напиша какво точно е очаквал на сцената за да бъде "як" концерта - светлини ли повече,голи жени ли,какво... Верно не пяха химна,но показаха,че са доста запознати с любовта ни към чалгата,така че не е просто да са отбили номера с този концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.08.2009 12:06:04 отговори + 0 0
ФНМ/FHM - яко онасис Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.08.2009 10:03:37 отговори + 0 1
много слаб концерт, както и цялото турне, жалко за ФНМ, и те се продадоха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Илиев 16.08.2009 19:04:23 отговори + 0 0
Да, нямаше Malpractice. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Огнян 16.08.2009 16:13:02 отговори + 1 0
Мда, в подкрепа на последния Анонимен доста определено си спомням, че нямаше Malpractice, а King for a Day. Две доста различни песни

Иначе страшно много се радвам, че бях на този концерт. Енергичен и вълнуващ, а и контекстът на целия фестивал беше интересен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.08.2009 15:52:17 отговори + 0 0
15. Malpractice? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 16.08.2009 14:49:42 отговори + 0 0
Всеки се кефи на любимата си банда и казва,че е най-великият концерт-нормално.Иначе си беше яко.В този ден имаше около 23-25 хиляди на целия фестивал.Тотално разпродадено.Понеже съм в екипа и се занимавам с групите зад главната сцена,успях да се снимам с Майк Бордин.С другите не,защото не исках да ствам досаден.Но иначе е яко да си стоиш и Фейт ноу мор и разни бг групи да се разхождат покрай теб.А най-забавното беше,че ФНМ искаха и порно списания в съблекалните. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.08.2009 14:17:36 отговори + 0 0
най-най великият вие май несте ходили на други концерти я се опомнете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.08.2009 11:04:45 отговори + 0 0
d2 бяха супер, panican бяха супер, а FNM си заслужиха годините мечти и чакане... аз влязох като отвориха вратите свободно и без напрежение. беше велика вечер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 16.08.2009 10:50:23 отговори + 0 0
stormbringer, масова практика у нас е да се влиза в последния момент. Жалко, ако още не си го разбрал. Няма никакво значение кой ден и в колко часа, българинът ще виси по кръчмите отпред до последно или ще пие бира пред входа и като наближи да излезе първата група ще се юрне напред да влиза и после ще реве, че не станало веднага. Ами няма да стане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Old Faith 16.08.2009 09:41:45 отговори + 2 0
Едно много красиво и мило момиче зад мен преди концерта каза да внимаваме какво си пожелаваме,защото може да се сбъдне...Тривиални думи, но като погледнах към всичките хора зад мен се замислих колко хора могат да си пожелаят едно и също нещо и да имат едни същи мечти...Концерта си беше само за фенове и за хора, които мислят за Фейт Ноу Мор като за част от живота им. За мен те са създали музиката, която беше винаги до мен! Чакам ги точно 20 години! Да, прекрасната непозната беше права - мечтите се сбъдват! Тя дори се снима с мен, без дори да ме познава...явно еуфорията бе обзела всички ни. Беше незабравимо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.08.2009 18:34:21 отговори + 0 0
Излишно е да говорим за Д2,при положение,че с тях и без тях все едно.Няма друг като Патън и идва ли някога ще има друг като него.Ако някай фен на FAITH не е бил там може само адски много да съжелява,такова нещо няма къде да се види другаде. А човекът явно е запознат и с народопсихологията ни - Do you like chalga ? И изпяха тяхната си чалга,както я нарече Майк, макар и без pair of fat tits! Няма такъв човек! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Me 15.08.2009 18:03:48 отговори + 1 0
Анонимните сигурно са онези дървета, стърчащи от пясъка, които разпознаха само Easy и се чудеха защо са там. Това беше най-невероятният концерт, Патън изобщо няма да го коментирам, аз се размазах, на 3 метра от него.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


stormbringer 15.08.2009 17:55:27 отговори + 0 0
гривните ги има, но там си имат цел, тук нямат такава, освен може би да създават боклук при свалянето им.

може би не на всеки му е било удобно да влиза с отварянето на вратите, така че не може да съдиш ... то и ако всъщност всеки се беше втурнал да влиза в 7, и ти щеше да висиш повече от половин час на входа, да не говорим че в 1 момент (след като вече бях влязъл), явно под натиска на тълпата, която се вече се притесняваше дали ще влезе на време, са почнали да пускат наред, без да проверяват билети, без да слагат гривни, без нормална проверка за оръжие и т.н..
против звука или протиш FHM или Мike нищо не съм казал говорех за съвсем други неща

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.08.2009 17:54:01 отговори + 1 0
Ам докато чаках да вляза снощи(което ми отне към 40 мин) се разговорихме няколко човека с един от охраната за организацията.Той самият се оплака,че входовете са малко,не са обозначение(има различни входове за различните билети,доколкото разбрах) и някакви такива други простотии.От друга страна,вътре на фестивала нещата бяха много по-добре от миналата година-имаще повече барове и подобни,които предлагаха доста прилично разнообразие от напитки и храна(отбягвайте хот-дога,освен ако не ви налегне здраво гладът ).Минах през всички сцени,като от Go Dutch честно казано ми прилоша,нищо че стояха само колкото да си взема биричка от близката шатра.А относно концерта на Faith...мии.. мога честно да кажа,че това беше най-великото изживяване в съзнателния ми живот. Озвучаването си беше страхотно,сценичното поведение на групата беше убийствено,изпълниха най-големите си хитове,всички пеехме с тях,крещяхме,дивяхме,даже около мен за малко да стане пого,ама идиотите не се включиха... изобщо вече мога да умра щастлив. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 15.08.2009 17:18:33 отговори + 1 0
Нямах никакви проблеми с влизането, защото бях на входа малко след 19,30 ч. Хората са си написали да се избягва влизането в последния момент. Еднодневните гривни не са нещо излишно, има ги по фестивали из целия свят. А FNM бяха зашеметяващи! Звукът беше перфектен! Майк Патън беше УНИКАЛЕН! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.08.2009 16:09:47 отговори + 0 0
Тва за Д2,че са лекета и не мн кадърни си е точно така-не виждам защо трябва да се казва на черното бяло само за да сме позитивни-еми смотани лекета са си кво да се прави!Фейт ...все тая-стават! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 15.08.2009 14:23:52 отговори + 0 0
ти проблем с влизането предполагам няма да имаш, тъй като голямата навалица беше за вчера, и между 8 и 9:30 влизането си беше направо мисията невъзможна ..

това което много ме учуди и ядоса е, че има във пъти по-малко писоари, които на всичко отгоре по неизвестна причина хората ползват за кошове за болкук, а при количеството изпита бира, да си доста необходими ..

абсолютно безмислените еднодневни гривни продължават да съществуват (според мен и организаторите не знаят защо)

както казах - нека минат и 3те дни, тогава по-ясно ще мога да видя кое се е подобрило, кое е на същото ниво и къде има деградация

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dusty 15.08.2009 13:53:43 отговори + 0 0
аз си взех билет само за утре. можете ли да разясните ситуацията около организацията? как така е по-зле от миналата година? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 15.08.2009 12:58:00 отговори + 0 0
не може да е имало двойно повече, тъй като споменаха някаква бройко от около 17 за максимален капацитет за ден, и мисля че си го напълниха ..
звука въобще не беше толкова лош на FNM, колкото някой се опитват да го изкарат, само че имам чувството че вместо подобрение от към организация нещата вървят надолу в някой отношения ... но нека да минат 3те дни, и тогава
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.08.2009 12:40:41 отговори + 0 0
невероятно слаб концерт нямам думи.
звука беше под всякаква критика такава какафония бях чувал само на селски бир фест.
организацията беше като на селска панаир.
просто пълна селения.
за последен път посещавам този палячовски фест,
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иван ивански 15.08.2009 12:32:30 отговори + 0 0
Така го произнасят в радио рекламите. Според мен имаше поне двойно повече от споменатите 15 хиляди,. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.08.2009 12:14:19 отговори + 0 0
А каква е историята с "Бъргъс"-а ?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.08.2009 03:56:51 отговори + 0 0
"Анонимен - 2009-08-15 01:00:08
Абе въобще не са некадърни те, като музиканти са доста добри. Качество на изпълнение също имат. Казвам го, като човек свирил с тях на една сцена."

Кво като си свирил на една сцена... Митко Кърнев пък го помня от плажа на Мичурин (или там както се казва сега)... ми, пълно леке си е, хич не можеше да свири и т.н. ...но само да му бяхте видяли самочувствието. Без да искам да обиждам човека, не само че свири с лявата ръка, но думата си е левак, леке... Да не говорим в училище колко са го били... той и Мерлин Менсън е пълен лайняр, но е успял, както повечето откачалници... Д2 не са откачалници, не са нищо особено, зле са... стига вече, това е сайт за метъл - имам си всичките метъл банди и името Д2 не трябва да се споменава, освен, когато излизаш от София към Пловдив и забележиш бензиностанцията, носеща същото име... аман от набедени групички! Б.Т.Р. например, са много по-добра група. Дреме ми, че някой продал два имота, дал трети под наем, тате бутнал некой лев и взел та се 'прочул' в родината ни... ТПУ!

Фейт Ноу Мор - яко!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.08.2009 02:01:06 отговори + 2 0
Faith No More.. нямаше просто такъв концерт Уникален..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sungrief 15.08.2009 01:05:16 отговори + 0 0
Евала на Бургас за феста! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.08.2009 01:00:08 отговори + 1 0
Абе въобще не са некадърни те, като музиканти са доста добри. Качество на изпълнение също имат. Казвам го, като човек свирил с тях на една сцена.
Това, че техният стил не ви харесва е съвсем друга работа. Хората са си професионалисти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

v3x 14.08.2009 22:22:20 отговори + 0 0
Анонимен - 2009-08-14 21:49:37
Е та все някой го е засичал в някое пого.

Дам, беше на Напалм Дет през януари месец.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Arcturus 14.08.2009 22:08:58 отговори + 0 0
Анонимний,въобще не ми трябва да съм там за да си изкажа мнението.Нещо друго да не ти е ясно?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.08.2009 21:49:37 отговори + 0 0
Е та все някой го е засичал в някое пого. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stavrogin 14.08.2009 21:31:42 отговори + 0 0
Що пък да е оплюване, момчетата си са откровено некадърни, не разбирам що да се отричат явни неща и какво лошо има да си кажеш мнението, нали форумите са за това! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.08.2009 21:11:43 отговори + 0 0
Що бе, може би го е срещал другаде или е имал неприятни впечатления от него... и на мен не ми е трудно да повярвам, че може и да се окаже леке... може и да не е... но дали си бил на концерта, няма никакво отношение по върпоса, разбираш ли... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.08.2009 20:58:08 отговори + 0 0
Мамка му, може ли първия коментар да е оплюване. Като не си там, не си изливай злобата!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Arcturus 14.08.2009 20:46:46 отговори + 0 0
тоя Дидо е баси лекето Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".