Интервю с Косьо Марков в рубриката "Когато се каляваше стоманата..."

27 юли 2009, 01:08 ч. 470 / 5 6
пред./следв.
Ето, че дойде време и за следващото интервю от поредицата "Когато се каляваше стоманата", в която ви срещаме с групите и изпълнителите, изковали историята на българския рок. И макар то да се забави малко във времето, сами ще се убедите, че чакането си е заслужавало. Днес ще ви срещнем със създателя и идеолога на една от най-обичаните и същевременно най-интересни групи у нас - ТАНГРА. Константин Марков ни разказа общо взето (почти) цялата история на бандата, както и още куп любопитни и забравени от публиката неща. Естествено, не пропуснахме и темата за радио "Тангра". Изключително интересния ни разговор с г-н Марков можете да намерите в секция "Интервюта", а едновременно с това можете да бъдете сигурни, че в тази наша рубрика ви чакат още не една и две срещи с някои от най-заслужилите творци и създатели на българската рок музика.
   И накрая - ето какво казва Косьо Марков за нас и нашите читатели: "Влязох в сайта ви и го разгледах. Не мисля, че тези хора са традиционният тип читатели и аз не бих ги определил като такива. Това са едно ново поколение хора, с ново мислене, което се възползва от новите възможности, предоставяни им в случая от вас. Вие не сте вестник. Не сте и списание. Вие сте новата медиа. Там е бъдещето."
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bobby 31.07.2009 17:42:47 отговори + 0 0
Яко! Сега чакам обширно интервю или със Звезди или със Божидар Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.07.2009 16:05:57 отговори + 0 0
якo интервю!... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 27.07.2009 12:21:30 отговори + 0 0
на мен ми хареса интервюто,хубаво е да се разбере как са тръгнали нещата със сцената,пък какво е състоянието й сега, си е друг въпрос, само една забележка имам,можеше повече въпроси за радио тангра да има,за какво го закриха,какво е мнението му за сегашнота му форма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ivan Apostolov 27.07.2009 09:49:41 отговори + 0 0
Доколкото въобще имаше БГ рок...той си остана в миналото!!!Преди 89 година!За голямо,голямо наше съжаление!!!Сори,но е факт!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.07.2009 08:35:38 отговори + 0 0
то и на теб възпитанието ти може би да е трябвало да те научи да не се изказваш неподготвен, но като не възприемаш - йок Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 27.07.2009 08:26:05 отговори + 0 0
Така са я калили тая стомана, че сега българския рок е още на ниво чугунен тиган '83. Ето една рубрика на иначе якия сайт, която намирам за безполезна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".