MOTLEY CRUE свириха великолепно в първия ден от "Kaliakra Rock Fest 09"

1 юли 2009, 16:34 ч. 1501 / 13 58
пред./следв.
Да изведеш изкуствен спътник на околоземна орбита без ракета-носител е невъзможно. Да запалиш нова звезда в музикалния небосклон можеш по няколко начина. Един от тях е чрез ракета-носител. След това и спътниците, и звездите се виждат от Земята като малки светещи точки в небето. Една от основните разлики помежду им е, че спътниците светят чрез отразена светлина, а звездите излъчват своя собствена. Lauren Harris е спътник, който се опитва да се превърне в звезда и вече все по-често - без употребата на ракетата-носител "Space Force One" - IRON MAIDEN. Момичето на татко Steve Harris расте и се опитва да запише името си на звездната карта. Засега не особено успешно, предвид скромните си певчески качества. Именно Lauren Harris и бандата й откриха първия ден на тазгодишния "Kaliakra Rock Fest". Със стегнат сет от около 7-8 парчета и ентусиазъм те се заеха да подгряват прииждащата да гледа MOTLEY CRUE публика. Гигът на Lauren Harris започна към 20:15 ч. и продължи около половин час. Трийсетина снимки от него може да разгледате тук. След това - в 21:30 дойде ред и на спряганата за най-скандална група на света -
   Лошите момчета на рокендрола, тези, които направиха калифорнийския рок и глема популярни не само около Лос Анджелис и трасираха пътя на хиляди банди. Секссимволите, от чийто погледи момичетата се подмокряха, музикантите, които не слизаха от първите страници на вестниците и списанията, заради скандалите. MOTLEY CRUE дойдоха и у нас. И то не къде да е, а в Каврана на традиционния вече "Kaliakra Rock Fest", организиран от община Каварна и "Joker Media". И независимо, че фестивалният сет на CRUE бе съкратен заради факта, че това е последният концерт на бандата от турнето, музикантите излязоха непринудени и им личеше, че са на сцената, за да се забавляват. А най-голямата сцена у нас беше декорирана с надписа "Los Angeles" обърнат наобратно.
   В началото прозвучха първите звуци на "Kickstart My Heart". Публиката завря. Започнаха скандирания и последният концерт от европейското фестивално турне на CRUE избухна с пълна сила. Последва "Wild Side" и "Shout At The Devil". Прегърбеният от болестта на Бехтерев Mick Mars, Nikki Sixx, Vince Neil и Tommy Lee, поостарели, но все така свежи изпълняваха парчета създадени преди повече от 20 години с лекотата, с която глухарчето се носи от вятъра. Над 6000 души ревяха и пяха с любимците си. А MOTLEY владееха публиката. Всеки жест, всяка емоция, искреността, с която четиримата един по един приветстваха феновете си не остана незабелязана. Със солото си след актуалната "Saints Of Los Angeles" Mick Mars се заигра с RAINBOW и въобще не му личеше, че е скован от тежки болки. Tommy Lee разля една бутилка скоч с феновете от първите редове и спонтанно се научи да казва "обичам те", което от неговата уста звучеше "обиса че". Но и това беше достатъчно за бурните овации. Целувките и прегръдките преминаха в "Mother Fucker Of The Year" и след нея групата потопи множеството в първата си балада за вечерта. Над публиката се разлетяха бели балони с името на CRUE, русолявият Vince Neil нахлузи китара, а от тонколоните прозвучаха акордите на "Don't Go Away Mad". Разбира се, не се мина без речтта на Nikki Sixx. Той пък благодари на техниците и обеща, че догодина MOTLEY отново ще дойдат, за да ни сритат задниците. Обикновено след като групата изкара емблематичната "Girls, Girls, Girls", краят винаги е близо. Непринуденият Vince сновеше по сцената и подканяше редовете от тела пред нея да крещят и пеят. След "Primal Scream" похвали феновете, че са истниски рокендрол пичове, а "Dr. Feelgood" сложи привиден край на мечтата "CRUE в България". Тъмнина, викове и когато прожекторите отново осветиха сцената на нея имаше бял роял. Място зад клавишите зае бившият възлюбен на знойната спасителка Памела Андерсън и за всички беше ясно, че MOTLEY са се запътили към къщи с "Home Sweet Home". Час и половина отлетяха като миг. Но и това не беше всичко. Татуираният от главата до петите барабанист, полежа върху рояла и обяви, че обича българските си почитатели, разпя публиката и този път си тръгна. Завинаги. По собствения си път, както пее и Frnak Sinatra - чиято песен "My Way" слага точка на всяка CRUE изява. Първият ден от най-големия роден рок фестивал вече е в историята, но и тази година Каварна отново излезе напред. Вярно е, че нямаше рекорди. Но самото присъствие на най-скандалната банда в света е достатъчен атестат за качеството на феста.








Спортната зала с традиционния голям трансперант

Идвайки на фестивал, може да се снаряжите и за война

True Skara of Steel

Широкообсъжданите гривни. Според организаторите - издържат и на алкохол (!!!)

Сцената никога не е "стърчала" толкова отдалеч

Входът към палатковия лагер - душата на фестивала

Тир с надпис "Tip" напуска стадиона


Коментари   (58)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.04.2011 20:00:19 отговори + 1 0
така е мотли крю е най добрата глем банда на всички времена !!! фен съм на толкова глем рок и глем метъл банди, но те за мен са дъ бест.......а Ники е ебахти божеството хора )))))))))))))))))))))))))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vince 27.07.2009 00:56:35 отговори + 1 0
"Меtal"- мен ако ме питаш лично Motley Crue "се прави" не в София,ами само и единствено зад голямата локва,в страната на рока,а именно USA - с европейските си концерти те само отбиват номера,но аз лично пропътувах целия път до Краварна ,за да се насладя на живо за пореден път на тяхната магия и не съжелявам,че го направих.Страхотен концерт! Жалко наистина,че стадионът не беше пълен до краен предел както подобава на група като Motley Crue,но наистина в БГ се слушат 5-6 рок банди и Motley определено не са едни от тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

petia 24.07.2009 00:39:14 отговори + 1 0
мотли крю са най-великата банда която съм слушала много са добри обичам те винс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hayley_hypnosis 24.07.2009 00:01:55 отговори + 1 0
Най-великят концерт на най-великата банда (поне за мен)... а статията поместена по-горе просто ми напълни душицата *bow* ии не мога да не отбележа с пълен респект изказването на Tommy Lee за сандалите и чехлите... ноо човече... цървули и потури е по-правилно в нашия случай
айде целувки иии дано някой ден пак да видим най-бруталната глем банда на родна земя ^^
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

KOSIO 21.07.2009 23:12:14 отговори + 1 0
Мотли са за София !!! Велики са!!!!!!!!!! Просто трябва малко акьл за да си им фен!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


The Crue Fan 8.07.2009 16:11:13 отговори + 1 0
концерта беше супер, една мечта по малко..... )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стани 7.07.2009 16:08:30 отговори + 0 1
teddy, това за глупавата сган беше тъпо. Признавам,че ако имаше 2дневни билети, точно на Мотли нямаше да ида. Отидох наистина защото имах билет, но останах много впечатлена от концерта им. Просто до сега не съм попадала толкова често на техни албуми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

teddy 7.07.2009 13:27:21 отговори + 1 0
and yea.. WHEN I WAY MOTLEY YOU CAY CRUE (SUN) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

teddy 7.07.2009 13:25:50 отговори + 1 0
За мен лично това беше най-добрият концерт от феста.
Може би това ми мнение е съпътствано от много лични преживявания и трепети, но това си е отделен въпрос. Вероятно защото бях най-отпред не ми пукаше за глупавата сган дошла само защото има билет отзад или пък за глупавите коментари, които се изсипаха. Ясно е, че Мотли правят много по-голямо шоу, където имат възможност. За България.. и Калиакра рок фест - толкова от тях. Пак сме доволни, че ги видяхме и че направиха дните ни по-прекрасни и ни накараха да се почувстваме като през 80те <3. Поклон пред Motley Crue <3!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 7.07.2009 11:19:05 отговори + 1 0
Това с чехлите ми хареса ) за съжаление - вярно!!
А имаше и доста "пънове" не чували една песен на групата - но дошли само да избият 3-дневния билет...
А, че Motley бяха и са от групите номер 1 - спор няма.
Моето мнение е, че Motley се прави само в София.
Ситуацията щеше да е далеч по-друга!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Tommy Lee 6.07.2009 17:18:09 отговори + 1 0
Абе пичове защо се карате за глупости?Не разбрахте ли,че в държава в която публиката на рок концерти ходи със сандали и чехли нищо не става.Motley crue бяха страхотни,въпреки,че малко съкратиха от парчетата в сравнение с предните им концерти.Нямаше го и екрана зад тях,които е невероятен.Това е любимата ми банда и не мога да не спомена,че ме е яд за това.За това догодина пак в Италия,Англия,Германия.......там където са истинските концерти.Там където феновете отиват на концерт,като на концерт.Но все пак браво и благодарности към хората които са имали дупе и кураж да ги поканят,защото никак не е лесно и евтино. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 6.07.2009 17:00:00 отговори + 1 0
Супер як концерт на МЕГА група. Само с 2 забележки - 1 - липса на достатъчно публика - за съжаление , когато Motley са събирали стадиони, в БГ се слушат само 5-6 рок банди
2 Защо си спестиха Looks that kill - ( .. може би заради т.1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stani 6.07.2009 16:42:09 отговори + 1 0
Страхотни бяха! Аз не съм им фен,но ги гледах с мноооого голямо удоволствие.Тези, които не са били на концертите могат да си спестят тъпите коментари! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 6.07.2009 11:42:50 отговори + 1 0
аа хора най-голямото шоу направиха,знаех си че ще го направят ,уникално беше,бях най-отпред виках като луд скачах като ужилена девойка xD раздадох се докрай а на Home Sweet Home просто казах това което мисля за тях с един жест-паднах на колене и им се поклоних,велика група,велик концерт,спомен за цял живот Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Neon Knight 6.07.2009 09:02:08 отговори + 1 0
Очаквах MOTLEY CRUE да ми сритат задника и те го направиха! Бяха в страхотна форма! А относно лапетата, дето хейтят тук, тях наистина не са ги гушкали като малки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


GlamFan 5.07.2009 20:05:01 отговори + 1 0
Motley ми изкъртиха всички зъби! Направо откачих на този концерт. Ходих и в Атина, но там тъпите промоутъри отказаха концерта заради 30 минутен дъжд! When I say MOTLEY you say CRUE)))m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Acceptor 5.07.2009 16:48:40 отговори + 1 0
Концертът на Мотли беше перфектен. Въпреки, че щатския рок не ми е от любимите те са легенди в стила който свирят и се радвам, че ги гледах. Очаквах да направят типичното за тях шоу и те го направиха. Що се отнася до феста, не съм пропускал такъв от самото начало, тъй като Каварна е на 50 км. от Добрич. При възможност ходя и на концерти в София. За нашата страна феста си е хубав, тъй като сме малки, не можем да се мерим примеурно с Румъния. за справка проверете какви фестове се организират там и на какви разстояния, така че трябва да сме доволни и от това което имаме, по - добре от нищо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stefan 5.07.2009 10:04:19 отговори + 0 0
Доколкото си спомням солото не беше Purple Haze a Little Wing Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Edwar 5.07.2009 02:18:03 отговори + 1 0
Kaliakra Rock Fest 01.07.2009

01. Kickstart My Heart
02. Wild Side
03. Shout At The Devil
04. Saints Of Los Angelis
Guitar Solo: Mick Mars, Purple Haze (Jimi Hendrix)
05. Live Wire
06. Mutherfucker Of The Year
07. Don’t Go Away Mad (Just Go Away)
08. Same Ol’ Situation (S.O.S.)
09. Primal Scream
10. Girls Girls Girls
11. Dr. Feelgood

Encore:
12. Home Sweet Home
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shredded_Human 5.07.2009 00:06:41 отговори + 1 0
успяхме да видим още една от класическите глем банди.аз поне наистина се радвам,че имах тази възможност,както и че се събраха (дано мик все така да стиска зъби,за да може,въпреки големите здравословни пречки,да движи жиците в групата още дълго време.съпер бяха мотли,изживяването и усилията за стигане до каварна напълно си заслужаваха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Depositus Cordis 4.07.2009 22:19:50 отговори + 1 0
Влязох без особени очаквания на концерта, но стана сравнително добро шоу. Иначе ясно е, че групата няма много фенове в България и че повечето се чудят какво друсат тези момчета Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GlamFan 4.07.2009 15:03:59 отговори + 1 0
MOTLEY CRUE СА ИЗВЪНЗЕМНИ!!!!!!!!!!!!!
Като чета коментарите, които се отнасят повече до скарата, отколкото до фестивала и ми става ясно, че ги пишат само орки дето си седят вкъщи и се чудят какво да правят. То Катехизиса си го направи проумването - на са ги прегръщали като малки тез хора със скарата.
ХОРА, ТОВА Е НАЙІЯКИЯ ФЕСТ НА БАЛКАНИТЕ! Само че трябва да си там за да го усетиш, а вие си стойте в къщи и пишете за скарите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ха 4.07.2009 14:28:57 отговори + 1 0
Феновете в Каварна се топели! Тогава защо за Rock The Balkans в София едва се събраха 2-3 хиляди в седмицата на Kaliakra Rock Fest, а единственият рок концерт в годината, който трябваше да се проведе на стадион - този на Foreigner, пропадна заради слаби продажби? Рок феновете по това време на годината са вече в Каварна и това е факт, с който всички промоутъри, организиращи концерти в София, трябва да се съобразяват! Sad, but true! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator 3.07.2009 23:39:13 отговори + 1 0
Не разбирам теб кво те бОли дали се топят феновете или не... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nqkoj 3.07.2009 20:05:51 отговори + 0 1
Какъв фестивал бе??? 6 групи за 3 дни. Аз тези, които
подгряха Motley не ги броя за група. Те са неква смешка. Това ако в Германия някой го беше обявил за фестивал щяха да го линчуват! А и цените, измислени от дебелия смешко-метъл са си доста солени за доходите в "Европейска" България. Както се вижда с всяка година феновете в Каварна се топят...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.07.2009 12:11:31 отговори + 0 1
Не пушим, не пием, пари си имаме...НО фестивал с 2 групи на ден не е фестивал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator 3.07.2009 02:01:21 отговори + 1 0
Ужас... направо като ви чета коментарите и почва да ме хваща срам, че слушам тежка музика... хора, стегнете се бе. Звучите ми като 14 годишни от чалга форумите. Тва не било фестивал, онова не било фестивал, скъпи ми билетите, грозна ми е будката с кебапчета.. бе да ви ***********, статията е за Мотли Крю, който е бил да си изказва мнението, който не е бил - да си седи кротко на диванчето и да си злобее на ум затова, че или не му канят любимите групи, или че ги канят ама няма парички да отиде до Каварната (понеже не остават пари след като в 6 от 7 дена си мъртво пиян по паркове и пейки и си изпушил 2 кутии цигари). Аман от селяндури ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Feelgood 2.07.2009 20:30:47 отговори + 0 0
@ Анонимен:
лошо чувство имаш
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2009 20:08:49 отговори + 0 0
имам чувството, че е било доста зле и купона е бил основно отвън на бирата!
нищо, на Димму Боргир няма да е така!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2009 18:31:54 отговори + 0 1
Фестивал?!?!?!?!
Някаква се напъвала 30 мин. и после други, които бяха голяма работа, но сега свирят на малката сцена в Донингтън, къде на плейбек, къде наживо свирили 90 мин. Всичко това пред 5000 неориентирани чичовци и лели, чакащи едни баладични утре...
Егати стандартите!!!
Мразя тази сентенция, ама верно нищо не става в тази държавичка!!!
Глобализъм е, вижте що е то ФЕСТИВАЛ на запад от Калотина.
Ама какво се възмущавам, то онова във Фестивална преди няколко дни беше Фестивал (!?!), та така разтресе Балканите, че в Гърция помислиха, че има земетресение!
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Радо 2.07.2009 15:41:37 отговори + 0 0
Оправете си грешката в заглавието Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dusty 2.07.2009 15:11:40 отговори + 0 0
Казвам само, че от статията останах с такова впечетление, дори визираха конкретна песен Girls, Girls, Girls...ако е било така - тъпо според мен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пор 2.07.2009 15:02:58 отговори + 0 0
Ако визираш "рока на поровете", там дори да прочетеш, че Мотли са народна музика, не трябва да те учудва - там останаха най-глухите музикални "уонъби" драскачи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 2.07.2009 15:01:52 отговори + 1 0
Има плейбек само на хоровите припеви на Крю за да звучат по-масивно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dusty 2.07.2009 14:50:30 отговори + 0 1
В една конкурентна медия прочетох и останах с впечетление, че е имало playback. ис дат тру? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен...Но Красив 2.07.2009 14:34:15 отговори + 0 0
Милене ти да не би да фотосинтезираш бе човек... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

;] 2.07.2009 14:28:38 отговори + 0 0
Доста мaлумна статия, да предположа ли че е писана от 15 годишно лапе? Не по - добре да не обиждам автора,но все пак ви съветвам да си намерите по - добър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tormentor 2.07.2009 13:37:44 отговори + 0 1
Единственото гадно нещо на Каварна е, че е далеч от моето моментно местоживеене, заради което тази година пропускам

Дано си изкарвате ок
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 2.07.2009 10:43:05 отговори + 0 0
Вижте часа на новината - 16:30. Това е същата, която отпочнахме вчера следобед преди началото на концерта, обновихме няколко пъти по време на самото шоу и накрая се превърна в репортаж. Така че - нормално е първите коментари да нямат общо със самия концерт. Вижте и те в колко часа са пуснати :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2009 10:33:19 отговори + 0 1
Бяха малко и основно възрастни. Което е нормално. Мотли са дъртаци! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


sokola 2.07.2009 10:19:37 отговори + 1 0
От 17 коментара само 1 е по темата - какво има повече да кажа ................ За концерта: уникални Мотли Крю, оставиха ни без дъх. Жалко, че имаше толкова малко народ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

баси 2.07.2009 10:09:30 отговори + 1 0
Шо за коментари след сцепващия концерт на Мотли? Нямате ли си друга работа, освен да си мерите... градовете? Снощи за много хора се сбъдна съкровена мечта. Отново чудесен звук в Каварна. Невероятен купон! Жалко, че някои хора така и не разбраха къде се намират и все едно бяха на театър. Да видим как ще е днес. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кико 2.07.2009 09:24:24 отговори + 0 1
Не че се заяждам ама в последните няколко години 3те най-велики метъл банди за всички времена свириха именно в София -Iron Maiden,Metallica и Black Sabbath Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авитохол 2.07.2009 00:06:42 отговори + 0 0
)) ... и ще се "организира" от СМЕ, начело с фините Фънки и Амебата.... ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 1.07.2009 23:54:16 отговори + 1 0
Някои хора личи колко ги е яд че живеят далеч от Каварна и при всеки удобен случай плюят. Сори господа, но най-яките концерти последните години са точно тук. Село, дебел смешкометъл, хахаха изчезвай, не чакай, иди на коцерта на Мадона, той ще е в София. ЯКО!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ostrogoth 1.07.2009 21:38:30 отговори + 1 0
абре, тигре, тигре! с тебе пък кой говори! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 1.07.2009 21:25:19 отговори + 0 1
Не стават за коне с капаци.

Бтв, написали сте "дъщерята на младата певица".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ostrogoth 1.07.2009 21:18:21 отговори + 0 1
до: Dusty
За Slayer си изключително прав! Другите, които се изявават в Каварна, не стават. Колкото и жалко да звучи като коментар за феста, си е факт! Сори!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

таше 1.07.2009 20:54:21 отговори + 0 0
проблема не е в скарата , а в това което пекат върху нея . Нема такива лай..на ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cribcaged 1.07.2009 20:33:00 отговори + 0 0
Трю Скарата оф Стийл е екстра !
А сцената и миналата година си стърчеше
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dusty 1.07.2009 20:22:07 отговори + 0 1
Освен Slayer нищо друго до сега не успя да ме накара да си размърдам задника до Каварна. Сори Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermind 1.07.2009 18:51:58 отговори + 0 0
Милене, луд ли си брат как ще е селяния, нали трябва да се подкрепим с нещо по някое време Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

v3x 1.07.2009 18:26:40 отговори + 0 0
Скарата е най-имбавото нещо ве! Скара и бира, после яко рок/метъл и т'ва е баси идеалния ден! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StreetSoldier 1.07.2009 18:21:32 отговори + 0 0
Абе верну в каварна война ли ще има?! Земат и пушки да почнат да продават Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 1.07.2009 18:05:58 отговори + 0 0
Тая скара я имаше и миналата година. Даже е увековечена в DVD-то на Manowar. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Raingod 1.07.2009 17:02:53 отговори + 0 0
Що да е селяния? Виж колко е стилно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

obZen 1.07.2009 16:57:58 отговори + 0 0
A това с каските за против дъжд ли е? :-D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Милен 1.07.2009 16:56:03 отговори + 0 0
Това със скарата, е баси селянията)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".