Интервюта с PANTOMMIND и Zak Stevens на KATEHIZIS.COM

27 юни 2009, 12:49 ч. 297 / 5 7
пред./следв.
Около Коледа направихме това с THE REVENGE PROJECT, а сега - половин година по-късно - с PANTOMMIND. Уникалното в тези две интервюта е, че те не са с един или двама членове на бандите, а че са взети на живо с почти всички музиканти, които участват активно в групите към настоящия момент.
   Един от най-големите поддръжници на българската сцена в екипа на "Metal Katehizis" - Яни пътува до Габрово и се срещна с Тони (вокали), Петър (китара, бас, клавишни), Драго (барабани) и "Floyd" Росен (китара) за разговор на тема новия албум на групата "Lunasense" (поръчай онлайн), подробностите около неговото издаване и, разбира се - "бъдещите творчески планове" на PANTOMMIND. Всичко това, а и още много интересни неща, може да прочетете в секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM. "Разпитът" на PANTOMMIND е достъпен и в pdf-формат за по-голямо удобство на нашите читатели.

   В други новини и докато сме на вълна прогресив метъл - на същото място и под същата форма ще намерите и интервю, което взехме лично от Zak Stevens при гостуването на CIRCLE II CIRCLE в София на 17 май. Там ще научите за вероятния реюниън на SAVATAGE и други люпобитни подробности за двете банди и феноменалния им вокалист.

   Очаквайте в близките дни интервюта със CYNIC и GOREFEST, последното - ексклузивно по повод разпадането на бандата.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


strais 1.07.2009 21:40:43 отговори + 0 0
готини интервюта! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gad 1.07.2009 11:23:15 отговори + 0 0
Много добри интервюта, а Pantommind са пичове! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лепа Брена 30.06.2009 22:50:44 отговори + 0 0
Аз лично съм много разочарован че не ги поканиха с Queensryche.Би било достойно те да излезнат и да забият нещо близо до тази музика.Но все пак хедлайнерите са друго тесто. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tormenter 29.06.2009 16:03:40 отговори + 0 0
Страхотни са интервютата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.06.2009 23:35:42 отговори + 0 0
интересни неща се нучават,продължавайте все така с интервютата.Катехизис рулз! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Avatar 27.06.2009 20:56:03 отговори + 0 0
Голямо голямо голямо БРАВО за интервюто със Зак!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авитохол 27.06.2009 13:10:48 отговори + 0 0
О-о-о, веднага ги погвам тия интервюта! ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".