SCORPIONS, ANTHRAX и BLIND GUARDIAN на "Kaliakra Rock Fest"!

26 мар 2009, 15:32 ч. 1019 / 9 111
пред./следв.
"Joker Media" разпространиха следното съобщение:

    "SCORPIONS, ANTHRAX, BLIND GUARDIAN, NEAL MORSE и LAUREN HARRIS се нареждат до MOTLEY CRUE и DREAM THEATER в Каварна!

   Истинки рок удар очаква феновете на рока в България от 1-ви до 3-ти юли в Каварна, където тази година освен обявените вече MOTLEY CRUE и DREAM THEATER ще гостуват още и SCORPIONS, ANTHRAX, BLIND GUARDIAN, NEAL MORSE и LAUREN HARRIS. Организаторите на Калиакра Рок Фест 2009 – Община Каварна и Жокер медиа пускат в продажба билети за фестивала от утре – 27-ми март 2009. Билетите ще са с цена 100лв, като ще важат и за трите дни (1-3 юли). Местата, на които ще се продават са: в Билетния център на НДК, мрежата на Ticketstream и Eventim, а поради традиционния вече интерес от страна на феновете от съседните Румъния, Сърбия и Македония, тази година ще се продават билети и на тяхна територия (на Ticketpoint и Bilete за Румъния и на Eventim за Сърбия и Македония) [поръчай онлайн].
   В четвъртото издание на единственият по рода си Рок фестивал в България и на Балканите феновете ще се срещнат с едни от най-големите имена на световната Рок сцена. Най-разтърсващият Каликра Рок Фест 2009 ще бъде открит на 1-ви юли от американската глем рок банда MOTLEY CRUE. Те пристигат за първи път в България и то в оригинален състав. В тон с тяхната ексцентричност ще бъде и съпорта им в лицето на сексапилната Lаuren Harris (дъщеря на Steve Harris от Iron Maiden).
   На 2-ри юли ще посрещнем легендарната немска хард рок банда SCORPIONS - идол на не едно поколение рокери и рок банди в света. Групата, която накара цяла Европа да запее The Wind of Change - символ и химн на историческите промени в света в края на 1989г; бандата, която първа стъпи на Червения площад по време на Желязната завеса пред повече от 350 хиляди души; SCORPIONS, които вече 40 години пишат със собствен почерк историята на Световния Рок - абсолютно закономерно попадат в сърцето на Калиакра Рок Фест.
   Не само те, но и съпортът им заслужава уважението на публиката – на сцената излизат самите ANTHRAX. Ню Йоркската хеви метъл банда е една от “голямата четворка” в метъла на 80-те заедно с Metallica, Megadeth и Slayer. Американците ще забият първи на 2-ри юли и за първи път пред хилядите си фенове в България.
   След тях и преди SCORPIONS ще видим и BLIND GUARDIAN - хеви метъл гост от Германия и също с доста сериозни публика.
   Заключителният трети ден на фестивала (3-ти юли) ще бъде не по-малко мощен в музикално и емоционално отношение. В светлината на прожекторите попада прогресив метъл бандата DREAM THEATER. След историческия им концерт в София на същата дата преди седем години, групата с най-верните фенове в света, ще се разпише на сцената в оригинален състав. Последният 10-ти студиен албум на прогресив метълите от Ню Йорк - BLACK CLOUDS & SILVER LININGS, се очаква на пазара през м.юни, когато стартира и Европейското им турне, с дата 3-ти юли в Каварна.
    Съпорт на идолите ще са NEAL MORSE, новата група на едноименния дългогодишен фронтмен на Spock’s Beard – един от основните възродители на класическия прогресив рок от 70-те години. В почти всичките солови албуми на NEAL MORSE (но не и този път) участва и Mike Portnoy - емблематичният барабанист на DREAM THEATER, като двамата са много близки лични приятели.
    И тази година по традиция г-н Цонко Цонев, кмет на гр.Каварна, ще зарадва един от гостите на Калиакра Рок Фест с възможно най-рокерската награда - мотоциклет Harley Davidson. Късметлията ще трябва да отговаря на единственото условие - да е притежател на тридневен билет за Калиакра Рок Фест 2009! Той ще бъде изтеглен след приключването на феста.
    Изненадите обаче не свършват дотук. Основните спонсори - Harley Davidson и Болярка АД, ще се погрижат за феновете на рока с още награди и много бира, а един от слушателите на STAR FM, ще стане първият в историята на Каликра Рок Фест и в България въобще – volunteer (доброволец). Той ще има невероятното право да участва в подготовката на целия фестивал, лично да се докосне до Рок звездите и да присъства в backstage на Каликра Рок Фест 2009!"


Коментари   (111)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


D.S.V. 21.05.2009 13:28:35 отговори + 0 0
айде хора вече има и билети за отделните дни не виждам как може да има недоволни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

трашър 9.04.2009 19:41:04 отговори + 0 0
абе тия от каварна няма ли да пуснат поедични билети за всеки ден! аз кво са като няма да на дрийм тиатър........... да се набутвам и за тях ли Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hristo_angelov 31.03.2009 14:09:00 отговори + 0 0
Гледам доста хора тук очакват с нетърпение концертите на планета,приятно гледане желая, и стига сте мрънкали, който не му харесва нека да не идва на фестивала в Каварна(да се надяваме че малко хора ще прочетат братвежите, коити някои индивиди са избълвали по-долу)А на недоволните ще кажа само че не са никакви рок-фенове, тия хора стават само за друсачи на кючек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Prodigy 31.03.2009 09:21:43 отговори + 0 0
Краварна съкс яко, срам ме е да ходя в това запуснато село на края на света, и ме е страйх да не се заразя от някоя болест сред мръсотията там! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

powerwolf 31.03.2009 08:47:54 отговори + 0 0
ужас...ако не пуснат дневни билети-без мене!
Само Антракс и Гардиън искам да гледам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Skinless 30.03.2009 19:26:26 отговори + 0 0
Ае стига сте мрънкяли ... дрисльовци ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jolly Roger 30.03.2009 17:33:40 отговори + 0 0
Blind Guardian, идваме!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kimbo 29.03.2009 20:42:39 отговори + 0 0
тъпня....само Гардиън си заслужават-пропусам тази година Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.03.2009 17:39:59 отговори + 0 0
на Калиакра рок фест ако нямаш 18 години и неси с придружител ще те пуснат ли ?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.03.2009 14:13:22 отговори + 0 0
Пенсий само канели..само Slayer или In Flames ставали за слушане...
Ми точно тия "пенсий", са истинските класици в рока (визирам Скорпионите).И аз харесвам Slayer, обичам тежката музика, но да не забравяме, че ако групи като Скорпионс, не бяха развили рок музиката до такива велични, то групи като In Flames, можеше никога да не се появят.
Пенсионери или не - аз съм там!Сигурен съм, че много хора са на моето мнение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 28.03.2009 19:07:49 отговори + 0 0
Стига сте ревали за групите, никой не ви кара да идвате в Каварна - стойте си в боклуците на София и не ни занимавайте с коментарите си. Това ще е поредния добър фест в Каварна.

Междудругото - "Часът на Земята", тази вечер от 20:30 до 21:30 изгасете всички осветления.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.03.2009 13:18:06 отговори + 0 0
бати сральовците сте тука бе тоа немало да го види каварна оня му било леко на другия па много тежко аз ше ви дам един съвет стойте си на село и правете компоти а па аз с мойта компания ше си идем на спокойствие да гледаме кой доде в края на краищата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 28.03.2009 11:52:47 отговори + 0 0
аз лично ще изчакам още малко,да видя как ще се развие ситуацията около билетите(демек дали ще има за отделните дни)и дали мастодон ще свирят и чак тогава ще купувам,а ако наистина остане само този вариант,тогава е много тъпо,но се съмнявам,най-малкото ще се принудят да го направят,а иначе само за blind guardian съм надъхан,но има време и ще видим какво ще стане,а и за траша някоя новина може да излезе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 28.03.2009 01:46:23 отговори + 0 0
Има групи, които прекалено(неприлично) много ме радват. Има и такива, които приемам прекалено лично, било то заради музиката или текстовете им(или нещо друго което намирам в тях). Има и такива, които приемам толкова лично, че немога да коментирам. (извинявам се за изръсените клишета) И Блайнд Гардиън са от последните! Гледах ги преди непомня колко години, когато имаха концерт в София. И пак ще отидя. А Антракс и Скорпиънс са ебаси якия бонус. Брей, тамън си мислех, че тая година няма какво да ме заведе в Каварна... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 28.03.2009 00:49:03 отговори + 0 0
"едни триста души преди години"
Нещо си предрусал,я пак в първи клас.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 27.03.2009 23:44:39 отговори + 0 0
Шансовете да ме видат в Каварна тази година току що намаляха още повече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 27.03.2009 23:08:06 отговори + 0 0
Хах, има една група хора, които възприемат ходенето на концерти като порно-филми. Щом сме го гледали веднъж-дваж - вече се е изхабил, хахахаха. Неее, неее, вие сте ходещи карикатури.
И гледам яко фенове на Антракс - къде бяхте, бе момчета, когато Академик беше препълнен с едни триста души преди години... То така убаво по форумите да си чешем езиците, ама на практика...
И друго ми е интересно - бе никой ли от вас не помни, че миналата година на "кралете" имаше три-, дву- и еднодневни билети?! То верно, че тая година последните два вида може и въобще да не ги пуснат, при положение, че подобно на някои други фестове се изкупят "пълните" билети и за останалите не остане)) А аз познавам доста хора, които ще го направят. Жалко само, че не пишат по разни форуми, кат загубения си приятел, но аз да си кажа от тяхно име))
Ай със здраве...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пенсийките 27.03.2009 22:02:41 отговори + 0 0
Аз като казвам,че умрелите кучета са в Краварна,не говоря на оная ми работа.Е,Слеър и Ин флеймс бяха изключение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2009 19:56:51 отговори + 0 0
много добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

liquid 27.03.2009 18:24:30 отговори + 0 0
BlackAdder, и аз забелязах, но тази грешка е нищожна. Според standatnews - Blind Guardian 20 години пишат нови и нови истории за КАРИБСКИТЕ ПИРАТИ хахаха

http://www.standartnews.com/news/details/id/27517/%D0%A1%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BF%D0%B8%D1%8A%D0%BD%D1%81-%D0%B8-%D0%90%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%81-%D0%B2%D1%80%D1%8A%D1%85%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%82-%D0%9A%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


jicataa 27.03.2009 18:06:56 отговори + 0 0
хях боклуци и тая година няма да се ходи!! но поне други ден ще се размажа на In Flames ,,/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2009 18:05:11 отговори + 0 0
Гаридиън, Гардиън, Гардиън of the blind! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

emperor 27.03.2009 18:01:43 отговори + 0 0
Gind Bluardian - 2009-03-27 17:54:31
Втори ден нито в един от сайтовете на Anthrax, Blind Guardian и Scorpions няма дати в България, а и трите са обновявани достатъчно скоро. Моля Katehizis да вземат отношение и да проверят как стоят нещата.

Споко бре. Продават се вече билети, има официално съобщение от организаторите. Сигурен съм, че има и подписани договори с групите. То Слеър обявиха датата от миналата година на сайта си седмица преди концерта.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gind Bluardian 27.03.2009 17:54:31 отговори + 0 0
Втори ден нито в един от сайтовете на Anthrax, Blind Guardian и Scorpions няма дати в България, а и трите са обновявани достатъчно скоро. Моля Katehizis да вземат отношение и да проверят как стоят нещата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 27.03.2009 17:52:51 отговори + 0 0
Айде:
http://www.eventim.bg/portal/bg/muzika/festival/2009/52073/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


BlackAdder 27.03.2009 14:15:13 отговори + 0 0
Брех! Сега се зачетох - Тиътър идвали в оригиналния си състав, т.е. с Чарли Доминичи и Кевин Мур ли? ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2009 13:05:01 отговори + 0 0
http://www.katehizis.com/news/images5/shemale_zero.jpg Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Occulta 27.03.2009 12:45:20 отговори + 0 0
Няма ли да има еднодневни билети? Много ми се ще да е така, щото на Dream Theater не бих се пуснал в никакъв случай. Дано да пуснат и еднодневни билети, иначе много хора (включително и аз) ще започнат да се колебаят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2009 12:38:56 отговори + 0 0
Е,да.Концерта на Anthrax се провали в София,сега отиват в Каварна.Ами не е честно.Определено ще пропусна този фест. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 27.03.2009 12:36:04 отговори + 0 0
@BlackAdder: Нали това казвам и аз. Билетът за Мотли не е 100 долара, а е пригоден за нашите цени и стандарти. Хората, който се занимават с тези работи не са паднали от Марс и знаят как стоят нещата. По въпроса, че 100 лв. били много - ами да, ще има хора, който не могат да си го позволят. Това е нормално за навсякъде и ти не множеш да направиш нищо по въпроса(освен ако не искаш да спонсорираш някой, който има желание, а не може да си го позволи ). Да не мислиш, че в САЩ всички могат да си позволят 100 долара за Мотли? Който може - отива. Билетът за ДТ в Москва напр. е 1200 рубли(около 51 лева). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Noone 27.03.2009 12:26:53 отговори + 0 0
Аман! Кралете ги нямало, нямало тежки групи, не знам какво. Ами никой не ви е задължил да ходите, има хора, които ще отидат. Фестивала се казва Kaliakra Rock Fest, a не heavy, gothic и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Instigator 27.03.2009 12:24:37 отговори + 0 0
Защо са сложили това скапано лого на Motley Crue, а не класическото такова на групата...и защо не са отбелязани останалите участници във фестивала, както се примерно правят организаторите на Wacken (дори с по-дребен шрифт) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Креатор 27.03.2009 12:04:13 отговори + 0 0
@чалга фен и защо ще ходиш като неслушаш такава музика ?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хорнет 27.03.2009 12:00:10 отговори + 0 0
Дотук добре.До среща в Каварна на всички които обичат рока.За другите:
Когато пишете във форумите на коя група няма да ходите, някаква духовна .....ли си правите?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чалга фен 27.03.2009 11:24:41 отговори + 0 0
ае дрисляци ко съ прайти нъ рокери ве аз дет не слушам рокове и некви хеви метали ше хода и трите деня а па вий се недоволни бахти мрънкялниците Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


liquid 27.03.2009 11:21:22 отговори + 0 0
Билети за отделните дни най-вероятно ще има по-нататък - това ми отговориха като им пратих писмо на имейла. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

XOXO 27.03.2009 11:20:43 отговори + 0 0
Май деня със СКОРПИЪНС и сие си струва най много О_о Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Neon Knight 27.03.2009 11:15:04 отговори + 0 0
ЩЕ СЕ ХОДИИИИИИИИИИИ!!!!!! m/ m/

carpe_diem, този епизод и аз го гледах, просто се разпрах от хилеж X-D X-D X-D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо 27.03.2009 11:14:45 отговори + 0 0
Не че злобея, но не мисля , че ще останат много хора на стадиона след Антракс и Бл. Гардиан - надявам се да не съм прав Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 27.03.2009 10:27:21 отговори + 0 0
бай красьо - 2009-03-26 17:15:04,
по принцип си прав, че си заслужават парите и аз съм на твоето мнение, но нека да уточним, че като сравняваме разликите в цените, трябва да сравняваме и разликите в доходите. Нарича се "паритет"
Аз мога да си позволя да отделя 100-те кинта и за мен и за приятелката ми, но едва ли всички ще могат, а желание няма да им липсва
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


BlackAdder 27.03.2009 10:27:21 отговори + 0 0
бай красьо - 2009-03-26 17:15:04,
по принцип си прав, че си заслужават парите и аз съм на твоето мнение, но нека да уточним, че като сравняваме разликите в цените, трябва да сравняваме и разликите в доходите. Нарича се "паритет"
Аз мога да си позволя да отделя 100-те кинта и за мен и за приятелката ми, но едва ли всички ще могат, а желание няма да им липсва
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Суворов 27.03.2009 10:08:29 отговори + 0 0
Пак ще има пенсионерско сборище в Каварна. ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kooti 27.03.2009 09:44:36 отговори + 0 0
Тая година само Anthrax си заслужават гледането
на феста!Дано пуснат билети еднодневни!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2009 09:18:18 отговори + 0 0
Явно феновете на тежката музика, преобладават.
Аз пък съм много доволен от феста!Пък и е хубаво, че има разнообразие, както каза някой, по-долу, погледнете някой голям европейски фест и тогава говорете.Там е още по-голямо мазало xd
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

liquid 27.03.2009 09:17:21 отговори + 0 0
Дано пуснат еднодневни билети, не съм особено запален по другите групи освен Dream Theater, не бих си взел билет за 100лв, като нито имам време, нито желание да стоя 3 дни там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


FAN 27.03.2009 09:11:42 отговори + 0 0
Neal Morse и Dream Theater....е тоеа е сбъдната мечта!!!
Браво на Цонко!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DM 27.03.2009 08:52:03 отговори + 0 0
мамка му за Anthrax ще се ходи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2009 06:15:21 отговори + 0 0
Пак взехте да се оплаквате... Мухльовци! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 26.03.2009 23:46:39 отговори + 0 0
Ще направя всичко възможно да отида и на трите дена + на 5-ти до Румъния за Manowar. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Saturn 26.03.2009 23:33:03 отговори + 0 0
Цонко,баце,дано да не осе.еш TTD феста,докарай някой свестен като OVERKILL И EXODUS ((((((((( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


chyllz 26.03.2009 23:20:14 отговори + 0 0
най-накрая антракс, дано не вали :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Влади 26.03.2009 22:09:51 отговори + 0 0
Абе хора,каквото и да си говорим не е много удачно Антракс да подгряват Скорпиънс,по-старите фенове на рока какво биха си казали за Антракс,тея пък кви са и незнам си още какво(като баща ми например) и другото което е,колкото и да ви харесват аз не съм казал че са лоша група,но Скорпиънс са едни от най-големите просто и не случайно те,Тиатър и Мотли са основните групи,другите за мен са просто пълнеж,нито съм им фен нито могат да се сравняват с големите!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

m00ve 26.03.2009 21:52:26 отговори + 0 0
Бих отишъл само за скорпиънс и дрийм тиатър!!! всичко друго съква здраво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 26.03.2009 21:47:00 отговори + 0 0
твърдо там Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the jack 26.03.2009 21:17:50 отговори + 0 0
Дали ще се продават билети за отделноте дни(защото искам да отида само на първите два дни,не харесвам особено DREAM THEATER)? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Odin 26.03.2009 21:16:51 отговори + 0 0
PANIC!!! 3. 3-5-7-5-3 5-7-5-3
4. 7 5-7-8-7 7-8-7
5. 8 8-5-6
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ХАХО 26.03.2009 21:12:57 отговори + 0 0
Твърдо без мен (((((((( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diem 26.03.2009 21:07:03 отговори + 0 0
Хахах... Аз Антракс не съм ги слушал (за съжаление май), не съм им и фен...

Ама много ме изкефи в една серия на "Женени с деца" как забиха насред хола на семейство Бънди... Счупил съм се от смях... Некви 20-годишни лапета са там
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GARVAN 26.03.2009 21:03:09 отговори + 0 0
ANTHRAAAAAAX!!! Само дано изсвирят повече парчета от преди 91-ва.
Тея дето плачат толкова за еднодневни билети не ги разбирам. Така и така ще дадат същите пари за път, а билета за 1 ден няма да е по-малко от 50-60 лева. По-добре да дадат още някой лев за 3-те дни, колкото и да говорят, че не ги интересуват групите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodom 26.03.2009 20:36:06 отговори + 0 0
Anthrax свирели "trash". Хахаха, по-скоро се надяват да не творят в стила за боклуците Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


hammer 26.03.2009 20:16:27 отговори + 0 0
тъпня-Гардиън съм ги гледал 2 пъти,скорпионс,Тиътър по веднъж,а мотли Крю не съм им особен фен...
само Антракс си заслужава...
дано поне пуснат еднодневни билети,за да отида и аз
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.03.2009 20:15:34 отговори + 0 0
Отново пълно с оплакващи се за всичко. Типияничт за българина синдром "хвани се за всичко възможно, за което можеш да се оплачеш" отново се проявява... Първо на първо - погледнете някой друг голям фестивал! В един ден има толкова много различни и несъвместими групи. Това, че и тук нещата стават по-разнообразни е много добре. А пък цената? Не знам как е в сравнение с други европейски фестивали, но за България си е наистина оферта. Вярно, когато ги даваш на ръка и на куп и трябва да пестиш, изглеждат много, но я се замислете - билетите за един концерт варират от 30 до 40. Ту ще гледаме 5 големи групи и още две по-малки? А и е само с 10 лева повече от миналогодишният тридневен билет, само че този път групите ще са повече и също толкова, ако не и по-стойностни. :] Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

opeth 26.03.2009 20:14:27 отговори + 0 0
кво е тва Антракс :Д ....are poleka Vladi
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sorgens kammer 26.03.2009 20:08:33 отговори + 0 0
добре ! на каварна задухаха ветровете на промяната! вече духат към отиване! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Влади 26.03.2009 19:41:27 отговори + 0 0
Антракс и Скорпиънс на един ден!!! Това някакъв майтап ли е,къде е едната група по стил къде е другата,аз съм си голям фен на Скорпионите както и на Театъра така че съм там и за двата дена,наистина големи групи са това,колкото за подгряващите трябваше да сложат според мен някои наистина по приличащи на Скорпиънс,кво е тва Антракс :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


d3m0nhun73r 26.03.2009 19:36:06 отговори + 0 0
ОМГ ЩЯХ ДА ПОЛУЧА УДАР ЛЕЛЕ АНТРАКС ГАРДИАН И СКОРПИЪНС ОМГ ОТИВАН 1000006050230% Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 26.03.2009 19:32:49 отговори + 0 0
ИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕссссссссссссссссс най сетне ANTHRAX,дано не вали.За Гардиан не съм си и мечтал пак да ги вида там съм хе хе хе хе хе хе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.03.2009 19:29:02 отговори + 0 0
Guardiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asparuh 26.03.2009 18:55:19 отговори + 0 0
уф..таа година само ANTHRAX & BLIND GUARDIAN си заслужават и в много малка степен DREAM THEATER.
само ANTHRAX не съм гледал на живо и бих отишъл,ако има дневни билети
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dragonkill 26.03.2009 18:48:05 отговори + 0 0
6е отида само ,ако има дневни билети,заради Гардиън и Антракс,имаче оставам в София Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sungrief 26.03.2009 18:41:55 отговори + 0 0
Еййй пак пуснаха новината от Каварна ) браво браво :Ь Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

motley crue 26.03.2009 18:07:27 отговори + 0 0
Феста ще е страхотен отвсякъде доказани имена като групи ,разнообразие на бандите какво повече можем да си пожелаем!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крум 26.03.2009 17:53:33 отговори + 0 0
Супеееер имам други планове за тогава, няма да ходя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 26.03.2009 17:45:43 отговори + 0 0
Голямо шоу щеше да стане, но за съжаление пътувам към България чак на 5-ти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 26.03.2009 17:18:17 отговори + 0 0
Еййй, ревльовциии, опищяхте света, бе! Като ощипани госпожици сте. Бах мааму. Кат в детска градина!!! Ще има еднодневни билети, кога не е имало?! И слънце ще има, макар и само през светлата част на деня. Наместо да се кефите на един от най-яките фестове правен досега там - само рев и сополи. Бахти неблагодарниците!?!?! Пък като не ти е кеф - трай си. Има една камара събития, които изобщо не ме интересуват, но не псувам организаторите им...
Ай със здраве...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


бай красьо 26.03.2009 17:15:04 отговори + 0 0
Някой хора по-надолу сравняват несравними неща. Билетът за концерт на Motley Crue в САЩ е около $100(точно пред сцената), най-евтините са по $30(най-отдалечени от сцената). За ДТ, през 2002-ра в София бяха по 50 лв.(пред сцената), мисля имаше и по 25 лв.(2ри балкон). Смятайте колкото искате и ще видите, че 100 лв. за тези групи са поносима сума(да не кажа и почти "народна"). А дневни билети ще пуснат - бъдете спокойни. При такава подборка на групи няма начин да няма дневни билети.
На Masters Of Rock в Чехия може и повече групи да има за тези пари, но няма ДТ и МК. Пък и е въпрос на избор - който иска, да ходи в Чехия. Никой не го е спрял.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 26.03.2009 17:13:47 отговори + 0 0
Kalandor, да не би да отиваш на Калиакра рок фест за първи път? Кога не е имало еднодневни билети? Цените за тях се обявяват на по-късен етап. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван Иванов 26.03.2009 17:10:48 отговори + 0 0
Очаквах още нещо готино ама чак толкова - Антракс и Гардиън - ше умра от кеф!
Цонко президент!...на галактиката!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 26.03.2009 17:07:42 отговори + 0 0
Цонко да живей!! Тамо сме!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.03.2009 17:05:15 отговори + 0 0
Е ТВА Е НОВИНА!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Авитохол 26.03.2009 16:57:48 отговори + 0 0
Дам, Kalandor го казва много точно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDream 26.03.2009 16:50:18 отговори + 0 0
СТИГА С ТЕЯ "КРАЛЕ" !!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 26.03.2009 16:49:56 отговори + 0 0
Feersum - факт, но го има и фактора наречн "отпуск", който е планиран за лятото и 3 дни допълнително в близост няма да се харесат много на доста от шефовете. Пък и честно казано 100 лева струва Masters of Rock феста в Чехия, една седмица след това където групите са лееко повечко. Пътя дотам и обратно е около 200 лева, до каварна и обратно са към 80 (от софия).. Тъй че ако не пуснат еднодневни билети ще ходия да си гледам Guardian, Korpiklaani, In Extremo и още куп банди там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kooti 26.03.2009 16:31:40 отговори + 0 0
И на мен не ми с ходи 3 те дни!Аз искам да отида само на 2-ри юли. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

brotalen55 26.03.2009 16:30:32 отговори + 0 0
Жалко, да последно се надявах за Кралете, много съм разочарован от тазгодишния фестивал, пък само за Blind Guardian не ми се ходи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Vexo-NekroSexo 26.03.2009 16:28:26 отговори + 0 0
На спечелилите, честито. А и аз да запитам, еднодневни билетжита няма ли да има? Че ако само тридневен е мноо преебано за тия дет' искат само на 1 концерт (или могат само на 1) да идат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Feersum 26.03.2009 16:22:32 отговори + 0 0
Ясно, това е така. Просто на едни ще им хареса, на други-не... никога не може да се угоди на всички
Пък и Каварна е готино място. Само заради атмосферата бих отишъл и за трите дни. А и Мидения ресторант е наблизо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lost_in_time 26.03.2009 16:21:01 отговори + 0 0
А еднодневни? ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гад 26.03.2009 16:20:58 отговори + 0 0
А Мастодон? Възрастово ограничение ли има за участващите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 26.03.2009 16:17:54 отговори + 0 0
Хора, то затова е фестивал, за да има за всеки по нещо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Feersum 26.03.2009 16:17:46 отговори + 0 0
Няма Мастодон... жалко за което. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.03.2009 16:16:56 отговори + 0 0
а какво стана с Mastodon ?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо 26.03.2009 16:16:22 отговори + 0 0
Мдааааа найстина странно групиране - отивам сано заради Антракс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

feersum 26.03.2009 16:11:57 отговори + 0 0
Тотална стилова каша...
Бих отишъл за Антракс и Гардиън.
Еднодневни билети ще има, миналата година също не ги бяха обявили отначало. Ще ги пуснат, като се поразпродадат 100-тарките.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 26.03.2009 16:09:52 отговори + 0 0
Мен от таз цялата галимация ме интересуват само Гардиън, и ако няма еднодневни билети при положение че ще трябва да си взема три дни отпуск за това събитие, ще ме прощават ама без мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Авитохол 26.03.2009 16:04:23 отговори + 0 0
Дам, без еднодневни билети може и да пропусна събитието. Жалко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

някой 26.03.2009 16:03:03 отговори + 0 0
Гардиън, антракс и Скорпиънс в един концерт... тия са болни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 26.03.2009 16:01:11 отговори + 0 0
Мисля си че еднодневни билети едва ли ще има. Много маймуна има на клона за лапане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лора 26.03.2009 15:59:51 отговори + 0 0
Анонимен - 2009-03-26 15:55:04
Е няма ли да има еднодневни билети...
Някой по- долу се беше изказал "тъпотия". Тъпотията е, че няма да има еднодневни билети....типично по бълграски, винаги да има нещо не както трябва!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.03.2009 15:56:54 отговори + 0 0
няма доколкото знам ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.03.2009 15:55:04 отговори + 0 0
Е няма ли да има еднодневни билети... аз искам само на Theater да ходя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 26.03.2009 15:43:14 отговори + 0 0
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mort 26.03.2009 15:42:58 отговори + 0 0
а еднодневни билети???!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Raingod 26.03.2009 15:40:25 отговори + 0 0
Кой казва, че е без Мейдън Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 26.03.2009 15:40:02 отговори + 0 0
Не е истина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


brutal metal 26.03.2009 15:39:43 отговори + 0 0
Тъпотия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.03.2009 15:39:38 отговори + 0 0
Anthrax!!!!!

Интересното е,че са поканили Lauren Harris без Мейдън
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.03.2009 15:37:26 отговори + 0 0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MorticiaDickinson 26.03.2009 15:37:10 отговори + 0 0
Е нееееееееееее хораааа, проявете милост, трети ден подред замалко да се гътна.Не мога повече...сърцето ми няма да издържи с тея концерти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Instigator 26.03.2009 15:36:55 отговори + 0 0
BLIND GUARDIAAAAAN (ROCK) !!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.03.2009 15:35:15 отговори + 0 0
тиред хорсис ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".