Интервюта с Кирил Маричков (ЩУРЦИТЕ) и БАЛКАНДЖИ на KATEHIZIS.COM

2 мар 2009, 21:30 ч. 760 / 7 3
пред./следв.
Съвсем скоро след ударната поредица интервюта с български банди, добавяме още две към тях, при това - с групи образно казано - "от първа звездна величина". Разбира се, когато става въпрос за ЩУРЦИТЕ и БАЛКАНДЖИ, правим уговорката, че за вторите това е от гледна точка на съвременната сцена. Защото, говорим ли за Кирил Маричков, Пеци Гюзелев, Валди Тотев и Жоро Марков - едни от партиарсите на българския рок, малко са хората, можещи да застанат редом до тях.
   И все пак общи неща между двете групи има - и ЩУРЦИТЕ, и БАЛКАНДЖИ издадоха нови албуми в началото на декември 2008 г. И двамата ни събеседници, които са в ролята на фронтмен в своите банди, се казват Кирил. Няма да се опитваме да резюмираме дори накратко какво ни казаха те, задачата би била невъзможна. Двата изключително интересни разговора с Кирил Маричков за ЩУРЦИТЕ и Кирил Янев за БАЛКАНДЖИ ще намерите в секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM. Публикациите са достъпни и в PDF-формат за по-голямо удобство, а за статистиката трябва да отбележим, че интервюто с Кирил Маричков (към рубриката "Когато се каляваше стоманата...") е в обем от 42 стандартни машинописни страници!
   Приятно четене!


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


BlackAdder 3.03.2009 20:33:19 отговори + 0 0
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ! ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 3.03.2009 15:49:30 отговори + 0 0
Чудесно интервю с Кирил Маричков. Браво Ози! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mo6no 3.03.2009 11:54:55 отговори + 0 0
Интервюто с Кирил Маричков е повече от интересно. По-късно ще прочета и това с Балканджи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".