Конкурс за млади рок таланти на "Chuprene Open Air"

24 апр 2024, 10:52 ч. 284 / 5 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Фестивалът Chuprene Open Air и група Sevi обявяват конкурс за млади таланти. Организаторите на конкурса вярват, че именно в младите е надеждата рокът да остане жив.

Групата победител ще спечели запис на своето авторско парче в звукозаписното студиото на Sevi и професионално заснемане на видеоклип към парчето. Желаещите да участват може да го направят до 25 май. Условията за участие са на имейл contestrock32@gmail.com участниците да изпратят:

кратко представяне на групата
снимки
запис на авторско парче, с което групата участва

Финалистите ще бъдат избрани от специално жури, в което участват както Sevi, така и екипът на C.O.A., музикални специалисти и естествено публиката. Първите три класирани групи ще се състезават на истински metal battle на първата фестивална вечер за голямата награда!

Организаторите желаят успех на всички!

Тази година ще се проведе петото издание на Chuprene Open Air на 5, 6, 7 септември в село Чупрене, до Белоградчишките скали.

 

chuprene open air 2024 конкурс



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fantomas 25.04.2024 17:57:06 отговори + 0 0
Дайте шанс и на старите таланти де ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 24.04.2024 15:39:30 отговори + 7 2
Това е поредното желание на съответната група да е в устата на медиите. Нищо повече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Млад 24.04.2024 10:57:42 отговори + 3 3
Колко млади - човек е на толкова години наколкото се чувства. В тази новина липсва най-важната информация, тази за възрастовата граница на участниците. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 24.04.2024 11:33:50 + 2 4
Значи, ако се почувствам грохнал старец на 110 години, трябва да умра. Ако пък съм много енергичен саможив човек и непрекъснато се чувствам на около 20 години - ще живея вечно. Кеф Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тотю 24.04.2024 18:41:36 + 3 1
Знаеш ли какво означава думата саможив?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 25.04.2024 14:03:12 + 0 3
Не знаех. Махаме тази дума. И? Нещо по казаното от мен по същество да коментираш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".